Read the Official Description

Ditawarkan Oleh: Colangelo Kolej Perniagaan

Gambaran Keseluruhan

Meningkatkan Peluang Anda dengan Sarjana Pentadbiran Perniagaan (MBA)
Sediakan kemajuan dalam kerjaya anda dengan program Sarjana Pentadbiran Perniagaan (MBA) Grand Canyon University, yang ditawarkan oleh Colangelo College of Business. Dengan kurikulum yang tertanam dalam pembangunan kepimpinan, pengurusan organisasi dan pengurusan operasi, program MBA dalam talian ini sangat sesuai untuk eksekutif dan pemimpin perniagaan masa depan. Memupuk semangat keusahawanan dan menjadi seorang pemikir dan keputusan pembuat kritikal berasaskan pandangan dunia Kristian.

Program Sarjana Pentadbiran Perniagaan ini merangkumi pelbagai kursus yang berkaitan dengan operasi perniagaan hari moden. Memeriksa perakaunan dan kewangan topik dari prinsip-prinsip asas kepada konsep inovatif, termasuk ramalan dan mengumpul dana dalam pasaran modal. Dalam, persekitaran pembelajaran kecil akademik merangsang, membincangkan penggubalan dan pelaksanaan strategi dalam organisasi dan kemampanan dalam pasaran global. Menyelidik fungsi jabatan dari pendirian pengurusan, dan membincangkan tingkah laku dan teknik operasi kesan dan menghadapi kepelbagaian.

Hasil ijazah

Ketahui Kepimpinan Perniagaan
Dalam Sarjana Pentadbiran Perniagaan program ijazah dalam talian, anda mendapat pemahaman yang lebih tinggi tentang perniagaan, pentadbiran dan kepimpinan yang berkesan. Mengkaji semula komponen yang mendorong kejayaan perniagaan dan menguasai proses untuk mewujudkan budaya organisasi yang produktif. Kursus dan pemikiran kritikal membantu anda membangunkan pengetahuan untuk kepimpinan transformasi dalam amalan perniagaan.

Apa yang anda akan belajar

Mempelajari Kurikulum MBA Komprehensif
MBA dalam talian mempercepatkan pembelajaran anda melalui pelbagai topik dan objektif kursus:

  • konsep pengurusan dan strategi berkaitan dengan pengurusan operasi di kedua-dua persekitaran pembuatan dan perkhidmatan
  • Pengurusan fungsi pemasaran dan analisis alam sekitar pasaran
  • Pemasaran perancangan, strategi dan kawalan
  • konsep mikroekonomi dan makroekonomi berkaitan dengan perniagaan kontemporari
  • alat kuantitatif dan teknik yang digunakan untuk memodelkan fungsi dan aplikasi perniagaan
  • konsep-konsep utama kepimpinan
  • Gambaran bagaimana sains perlakuan organisasi menyumbang kepada pemimpin dan pengurus yang berkesan

Hasil Kerjaya

Menggalakkan Kerjaya Anda dengan Keterampilan Kepimpinan Terperinci
MBA adalah program ijazah yang sangat dicari. Ia menyediakan anda dengan kemahiran yang diperlukan untuk membangunkan dan meningkatkan keyakinan diri untuk bertindak sebagai seorang eksekutif, usahawan, pengarah, pengurus dan pemimpin perniagaan. kerjaya yang tipikal dengan sarjana dalam pentadbiran perniagaan termasuk Ketua Pegawai Eksekutif, naib presiden operasi, pengarah atau pemimpin dalam semua jenis organisasi perniagaan dan perkhidmatan.

Lokasi program

Online
Mengikuti pendidikan generasi akan datang dengan ijazah dalam talian dari Grand Canyon University. Mendapat ijazah anda dengan kemudahan dan fleksibiliti dengan kursus dalam talian yang membolehkan anda belajar bila-bila masa, di mana sahaja. GCU menawarkan kepimpinan yang paling berpengalaman dalam menyampaikan program ijazah dalam talian. ahli fakulti sepenuh masa dan pengajar adjung terlatih, dilengkapi dengan latar belakang akademik yang kukuh dan pengalaman praktikal dalam bidang mereka, menyokong anda setiap langkah perjalanan. Direka dengan berorientasikan kerjaya profesional dalam fikiran, kelas dalam talian yang menyediakan persekitaran yang mesra yang merangsang perbincangan yang menarik dan mencabar. Pilih daripada program merentasi kolej berbeza kami dalam bidang pekerjaan yang mempunyai permintaan tinggi. Kelas mula kerap.

Petang
Program petang Universiti Grand Canyon memenuhi permintaan para profesional yang bekerja lebih memilih persekitaran pembelajaran orang dalam. kelas malam kami bertemu hanya sekali seminggu dan menawarkan interaksi dan perbincangan kelas kolej biasa. kelas malam direka untuk bilangan tertentu pelajar, menyediakan persekitaran yang hangat dan asuhan yang menyokong satu pengalaman yang menarik. Dalam kohort malam, anda akan maju melalui program ijazah anda dengan rakan-rakan kerjaya yang berfikiran yang sama, memberi peluang untuk membina rangkaian dan menjalin hubungan yang melampaui bilik darjah. Kelas mula kerap di pelbagai lokasi, termasuk kampus utama kami.

Pendedahan program dalam talian dan petang

Program taught in:
English

See 9 more programs offered by Grand Canyon University »

This course is Online
Start Date
Sept. 2019
Duration
By locations
By date
Start Date
Sept. 2019
Application deadline
Start Date
Sept. 2019
Application deadline
Start Date
Sept. 2019
Application deadline
Start Date
Sept. 2019
Application deadline
Start Date
Sept. 2019
Application deadline

Sept. 2019

Location
Application deadline
End Date
Application deadline
End Date
Location
Application deadline
End Date