Read the Official Description

Claflin101

The Master Claflin program Pentadbiran Perniagaan direka untuk profesional yang berusaha untuk meningkatkan kelayakan dan pengetahuan mereka di samping mendapat perspektif antarabangsa.

Format penghantaran berbeza daripada sepenuh masa MBA kerana ia menawarkan ijazah luar biasa tinggi fleksibiliti, dengan mengambil kira keperluan dan kekangan masa pelajar-pelajar kita. Seluruh kurikulum boleh disiapkan dalam masa 18 bulan atau kurang, yang membolehkan pelajar-pelajar kita untuk menghadapi cabaran-cabaran profesional dan peribadi mereka sambil mengejar ijazah mereka. Pelajar-pelajar kita datang dari seluruh Amerika Syarikat dan dari negara-negara lain di seluruh dunia, yang meluaskan perspektif nasional dan global kami perniagaan dan gaya pengurusan yang ditubuhkan dalam penyampaian program kami.

Anda boleh mendapatkan MBA anda dalam talian atau di kampus.

Kurikulum

Di peringkat kebangsaan yang diiktiraf, The Claflin University School of Business sentiasa memenuhi kehendak Majlis Akreditasi untuk Sekolah Perniagaan dan Program (ACBSP). The Claflin MBA menyediakan persediaan yang luar biasa kepada profesional dalam suasana perniagaan pelbagai, dari kerjaya dalam pengurusan, operasi perniagaan, sumber manusia dan banyak lagi. Tumpuan terhadap kepimpinan beretika, cadangan nilai untuk pelanggan, dan kemampanan adalah teras daripada keluarga Universiti Claflin, dan dimasukkan ke dalam kurikulum program Claflin MBA.

Peluang pelajar dan Pengalaman

The Claflin MBA direka untuk profesional yang berusaha untuk meningkatkan kelayakan dan pengetahuan mereka di samping mendapat perspektif antarabangsa. Format penghantaran berbeza daripada sepenuh masa MBA kerana ia menawarkan ijazah luar biasa tinggi fleksibiliti, dengan mengambil kira keperluan dan kekangan masa pelajar-pelajar kita. Biasanya, keseluruhan kurikulum boleh disiapkan dalam masa 18 bulan atau kurang, yang membolehkan pelajar-pelajar kita untuk menghadapi cabaran-cabaran profesional dan peribadi mereka sambil mengejar ijazah mereka. Pelajar-pelajar kita datang dari seluruh Amerika Syarikat dan dari negara-negara lain di seluruh dunia, yang meluaskan perspektif nasional dan global kami perniagaan dan gaya pengurusan yang ditubuhkan dalam penyampaian program kami.

Kerjaya dan Hasil

The Claflin MBA menyediakan pelajar dengan pengalaman global yang tiada tandingan, bekerjasama dengan rakan-rakan dari pelbagai negara bercakap beberapa bahasa yang berbeza, dan belajar daripada fakulti dengan pengalaman perniagaan antarabangsa dan kepakaran pasaran global. The Claflin MBA menawarkan peluang kepada pelajar untuk melancong ke luar negara melalui gaya hidup, budaya, dan perniagaan di negara-negara lain. ijazah MBA anda akan menyediakan anda untuk peluang dalam pengiklanan, pemasaran, komunikasi perniagaan, sumber manusia, penjagaan kesihatan dan kerjaya lain yang menarik.

Kemasukan Syarat

Permohonan hendaklah dikemukakan kepada Pejabat MBA. Setelah menerima permohonan dengan dokumen yang diperlukan, permohonan itu akan melalui satu Jawatankuasa Kemasukan MBA terdiri daripada tiga orang ahli fakulti. Jawatankuasa ini kemudian akan membuat cadangan mereka, yang akan menjadi asas kepada kemasukan pemohon kepada Program MBA.

Program taught in:
English
This course is Online, Campus based
Start Date
Sept. 2019
Duration
18 
Sambilan
By locations
By date
Start Date
Sept. 2019
Application deadline

Sept. 2019