Dalam masa dua tahun, anda boleh lulus dengan dua gelaran sarjana. Memperolehi MBA yang diiktiraf di peringkat antarabangsa, serta ijazah sarjana dalam undang-undang komersial antarabangsa.


Mengenai Kursus

MBA sepenuh masa Intensif memberi anda persiapan yang luar biasa untuk mendapatkan pekerjaan yang anda mahukan. Di samping itu, Master of International Commercial Law akan memberi anda pengetahuan yang tidak ternilai dalam bidang ini. Kursus ini merangkumi Program Pembangunan Kepimpinan yang diperkenalkan oleh Fakulti Kepimpinan bertaraf dunia dan bimbingan satu-satu dengan tokoh industri kanan. Anda juga akan menerima kerjaya dan bengkel kerjayanya dan mengerjakan Projek Analisis dan Perundingan Strategik untuk salah satu organisasi rakan kongsi kami. Sarjana Hukum Komersial Antarabangsa menyediakan asas yang kukuh dalam bidang undang-undang yang berkaitan dengan perdagangan, jualan, perkapalan dan kewangan. Anda akan menjadi pakar dalam bidang seperti undang-undang WTO, timbang tara komersial, undang-undang perbandingan dan undang-undang dan peraturan perdagangan kewangan Australia.


Kemudahan dan Peralatan

Bangunan Sekolah Perniagaan yang canggih termasuk pawagam kuliah, bilik kajian kes dan kawasan istirahat untuk kerja kumpulan dan kajian individu. Pelajar juga mempunyai akses ke kafe Kawasan Pembelajaran Umum dan Sekolah Perniagaan. Pelajar pascasiswazah mempunyai akses ke Bilik Pengajian Siswazah, manakala pelajar MBA mempunyai akses tambahan kepada sayap MBA.


Syarat Kemasukan

Kecekapan bahasa Inggeris

Bahasa Inggeris adalah bahasa pengajaran dan penilaian di UWA dan anda perlu memenuhi syarat bahasa Inggeris di Universiti untuk layak mendapat tempat.


Beasiswa

Beasiswa disediakan untuk pelajar dari pelbagai latar belakang, termasuk pencapaian akademik, keperluan kewangan, kelemahan pendidikan, kepimpinan dan perkhidmatan komuniti, prestasi seni atau sukan, dan dari kawasan luar bandar atau terpencil.


Pathways Kerjaya

Graduan MBA sangat dicari oleh industri dan kemajuan ke pelbagai jawatan pengurusan kanan dalam bidang seperti pembangunan perniagaan, strategi, pemasaran dan kewangan korporat. Peranan ini jatuh ke dalam pelbagai sektor awam, swasta dan bukan untung termasuk jabatan kerajaan, sumber, perundingan dan perkhidmatan kewangan.


Butiran Cepat

Status

 • Terdapat 2017

Lokasi

 • Perth

Kehadiran

 • Penuh waktu

Penghantaran

 • Di kampus

Tarikh bermula

 • Januari

Waktu kenalan mingguan

 • Berbeza-beza mengikut semester, pelajar dijangka akan belajar sepenuh masa pada tahun pertama

Tahap pengajian

 • Pascasiswazah

Kod Kursus

 • 43540

Kod CRICOS

 • 088011C, 088011C

Tempoh sepenuh masa / separuh masa

 • 2 tahun

Kursus kursus boleh didapati di

 • Sarjana Pentadbiran Perniagaan dan Sarjana Undang-undang Perdagangan Antarabangsa
Program diajar dalam:
English

Lihat 2 lagi program yang ditawarkan oleh University of Western Australia Business School »

Kursus ini Lokasi Kampus
Start Date
Duration
Sepenuh masa
Price
122,500 AUD
Jumlah Yuran Kursus - 2018 $ 122,500.00
Ikut lokasi
Ikut tarikh