Lebih daripada 75% syarikat memerlukan profil profesional dengan kemahiran dan pengetahuan dalam bidang pengurusan perniagaan, yang mampu membuat keputusan, mengambil tanggungjawab, bekerja sebagai satu pasukan, mengambil kepimpinan dan berkomunikasi dengan betul.

Sekitar 16,000 profesional dengan profil ini telah disewa tahun lepas di Sepanyol. Dalam kajian oleh Mckinsey, kekurangan kemahiran profesional yang ketara telah dikesan: 27% daripada syarikat di negara-negara EU meninggalkan kedudukan yang tidak terpenuhi kerana kurangnya kemahiran profesional.

Atas sebab ini, MBA Penuh Waktu IMF Business School , memberikan pengetahuan yang diperlukan untuk pembangunan kemahiran ini.

 • 580 jam kenalan dan 10 modul disertai oleh Projek akhir.
 • Eminently praktikal dan disokong dalam kes sebenar.
 • Dengan meja bulat antara pelajar dan profesional terkemuka dari kawasan yang terlibat.
 • Dengan masterclasses eksklusif untuk mengukuhkan setiap modul dengan pengalaman sebenar profesional aktif.
 • Program Rangkaian yang intensif.
 • Amalan yang dijamin di Madrid.

OBJEKTIF MBA sepenuh masa - Sarjana Pentadbiran Perniagaan dan Pengurusan

Objektif utama Master in Business Administration and Management (MBA) sepenuh masa adalah untuk pelajar memperoleh pengetahuan dan kemahiran yang diperlukan untuk melaksanakan fungsi pengurusan perniagaan, mempromosikan rangkaian sebenar antara pelajar dan guru. Isi latihan berdasarkan kes praktikal semasa. Pengetahuan teknikal yang diperlukan diasimilasikan untuk membuat keputusan dalam bidang yang berlainan seperti pemasaran, sumber manusia dan jabatan kewangan, antara lain.

Pelajar, juga:

 1. Menganalisis asas-asas Pengurusan Strategik yang mengkaji asasnya, analisis persaingan alam sekitar, untuk melatih anda untuk perumusan, pelaksanaan dan pemantauan strategi pengurusan yang berjaya.
 2. Dia akan dilatih supaya, sebagai pengurus, dia dapat menilai kesesuaian strategi komersial, menganalisis pelan pemasaran yang berasaskannya, menentukan saluran pemasaran yang paling sesuai, dan sebagainya. dengan itu menjamin hasil yang diinginkan untuk syarikat anda.
 3. Ia akan memperoleh pengetahuan asas untuk prestasi Pengurusan Operasi yang betul syarikat dan akan layak untuk mengkaji atau menghuraikan Pelan Logistik dan Pengeluaran, serta untuk mengintegrasikan sistem kawalan dan maklumat dalam syarikat tersebut. .
 4. Anda akan mendekati, sebagai pengurus masa depan, disiplin khusus untuk pengurusan Sumber Manusia, memberikan anda sumber teknikal yang diperlukan untuk pengurusan dan penyelarasan kawasan ini di syarikat anda.
 5. Ia akan mengasimilasikan pengetahuan kewangan yang diperlukan untuk menjalankan analisa kewangan ekonomi dari situasi syarikat, yang membolehkannya membuat keputusan strategik dengan jaminan kejayaan.
 6. Anda akan mendapat pengetahuan yang diperlukan untuk arah dan pengurusan disiplin yang berbeza yang membolehkan fungsi syarikat yang betul, menguasai garis panduan asas penciptaan dan pelaksanaan masing-masing.

Metodologi dan Penilaian

METODOLOGI

Modality: Lokasi di Madrid
Tempoh: 8 bulan 1 Projek
Mulakan: 20 Februari 2017
In-Sessions: 4 jam sehari dari Isnin hingga Jumaat
Program Rangkaian Intensif

Program ini terdiri daripada 10 modul yang diajar dalam 580 jam kenalan, disertai dengan Projek akhir. Isi latihan berdasarkan kes praktikal semasa.

Dengan meja bulat di antara pelajar dan profesional yang cemerlang dari kawasan yang terlibat, serta kelas induk eksklusif untuk memperkukuh setiap modul dengan pengalaman sebenar profesional aktif.

PENILAIAN

Penilaian berterusan sebagai kemajuan dibuat dalam kajian MBA tatap muka ini. Setiap modul boleh dinilai melalui gabungan penyertaan, pemeriksaan dan pembangunan kes praktikal.

Begitu juga, perlu menyediakan Projek Akhir, yang akan dikemukakan di hadapan mahkamah setelah tamatnya Ijazah Sarjana.

Akhirnya memperoleh gelar Sarjana oleh Universiti Nebrija dan Sarjana oleh IMF Business School , adalah tertakluk kepada kelulusan setiap modul dan penyediaan tesis tuan.

peluang kerjaya

Pada akhir MBA ini secara bersemuka anda boleh berlatih sebagai:

 • Pengarah atau pengurus syarikat.
 • Perunding strategik di kawasan yang berlainan di dalam syarikat.
 • Bertanggungjawab untuk pembangunan perniagaan.
 • Pengarah kawasan komersil, jualan atau pemasaran.
 • Pengurus Produk
 • Pengurus Jenama
 • Penganalisis Penyelidik atau Pengurusan Aset.
 • Usahawan

Pelajar mempunyai peluang profesional dalam sektor utama ekonomi: kewangan, runcit, pelancongan, industri, telekomunikasi, penggunaan, media, perundingan, penjagaan kesihatan, perkhidmatan perniagaan, dll. Mereka juga dilatih untuk melaksanakan kerja mereka di semua bidang fungsional syarikat: jabatan kewangan, HR, pemasaran, pembelian, dll.

Amalan yang dijamin

IMF menjamin pengalaman kerja di Madrid untuk pelajar MBA Penuh Penuh.

Antara syarikat-syarikat dengan siapa IMF mengekalkan perjanjian kerjasama pendidikan untuk latihan dalam pekerjaan, termasuk:

Partners114

Harga dan Beasiswa

Di IMF kami menawarkan pelajar kami kemudahan pembayaran yang hebat:

 • Biasiswa sehingga 50%
 • Pembiayaan sehingga 12 bulan tanpa faedah atau campur tangan perbankan (lihat syarat-syarat)
 • Bentuk pembayaran: Tunai (Diskaun 5%) / Ansuran pembayaran tanpa faedah
Program diajar dalam:
 • Sepanyol
Tarikh Akhir Kemaskini Jun 9, 2019
Kursus ini Lokasi Kampus
Start Date
Duration
Sepenuh masa
Price
9,100 EUR
65% biasiswa - 3,185 euro.
Ikut lokasi
Ikut tarikh