Sarjana Pentadbiran Perniagaan dalam Sukan

Umum

Penerangan Program

MBA dalam Pengurusan Sukan dan Rekreasi di Salem International University mengembangkan kemahiran strategik keseluruhan anda untuk perniagaan, dengan pengetahuan khusus yang bertujuan untuk kerjaya dalam pengurusan sukan. Selepas tamat pengajian, anda mestilah menjadi pemecah masalah perniagaan yang kompeten yang boleh:

 • Memohon strategi pengurusan untuk keperluan khusus pasukan sukan, liga sukan, kemudahan rekreasi, dan organisasi lain yang berkaitan.
 • Memahami peraturan dan peraturan untuk pelbagai pertubuhan sukan dan liga.
 • Gunakan penyelidikan dan data untuk membangunkan promosi dan strategi pemasaran yang berkesan untuk organisasi berkaitan sukan.
 • Memimpin orang dan proses dengan integriti profesional.

Mengenai Program ini

Program ini menyediakan pelajar untuk laluan kerjaya dan tugas sebagai:

 • Pembangunan Belia - Program komuniti dan belia langsung.
 • Jurulatih Profesional - Memimpin atlet profesional untuk berjaya.
 • Penyelaras Acara - Menguruskan dan menyusun semua aspek acara sukan dan rekreasi.
 • Pengurus Taman dan Kemudahan - Memastikan taman dan kemudahan awam dan persendirian dipelihara dan dikendalikan untuk memenuhi keperluan pelanggan dan syarikat penaja atau agensi kerajaan dengan selamat.
 • Pengurus Besar - Mengawasi semua aspek pengurusan perniagaan.

Format Kursus

Salem menawarkan program pengajian sarjana dan siswazah yang dipercepat dengan kemasukan berterusan melalui pendidikan jarak jauh atau di kampus Salem, West Virginia. Kursus dihantar dalam format bulanan (4-minggu) dan disiapkan secara atas talian, dalam talian, atau melalui pendekatan campuran yang menggunakan kedua-dua kaedah penghantaran. Kursus dalam talian berstruktur untuk bekerja dalam kekangan pekerjaan sepenuh masa, membolehkan anda memperoleh gelaran dengan gangguan minimum pada jadual sibuk anda. Program pembelajaran tradisional yang disediakan untuk pelajar kampus dan pelajar komuter.

Nombor Kursus / Nama

 • SMG601 Ekonomi Sukan dan Rekreasi
 • Kewangan Sukan dan Rekreasi SMG602
 • SMG603 Undang-undang Perniagaan dan Agensi Pimpinan dalam Sukan dan Rekreasi
 • Perancangan dan Promosi Sukan dan Rekreasi SMG604, Promosi, dan Penilaian
 • Bus600 Kelakuan Organisasi, Kepimpinan, dan Etika

Syarat Kemasukan

Kemasukan ke Salem terbuka kepada semua pemohon berkelayakan tanpa mengira bangsa, warna, agama, agama, jantina, orientasi seksual, asal kebangsaan, atau keupayaan / ketidakupayaan. Sesiapa yang ingin menghadiri Salem boleh mendapatkan permohonan yang diperlukan dari Office of Admissions atau dalam talian dari laman web kami di www.salemu.edu. Permohonan yang lengkap hendaklah dikemukakan kepada Pejabat Kemasukan pada tarikh paling awal mungkin. Yuran permohonan tidak boleh ditolak diperlukan untuk semua pemohon. Universiti mengakui pelajar pada permulaan bulanan. Penerimaan adalah mengikut budi bicara Universiti Antarabangsa Salem; sesetengah program mempunyai keperluan tambahan kemasukan.

Tarikh Akhir Kemaskini Mac 2020

Latar Belakang Pusat Pengajian

Established in 1888 as Salem College, Salem University has a tradition of academic excellence and innovation. The beautiful 100-acre campus is nestled in the Appalachian mountains of West Virginia. Th ... Baca lebih lanjut

Established in 1888 as Salem College, Salem University has a tradition of academic excellence and innovation. The beautiful 100-acre campus is nestled in the Appalachian mountains of West Virginia. The campus offers student housing and traditional campus clubs and activities. Baca Ringkas