Sarjana Pentadbiran Perniagaan - Universiti Negeri Fort Hays

Umum

18 lokasi tersedia

Penerangan Program

Sarjana Pentadbiran Perniagaan

Pensijilan dua Sarjana dalam Program Pentadbiran Perniagaan dari Universiti Amerika Syarikat yang terkemuka.

Program MBA yang diiktiraf secara global dari sebuah universiti terkemuka AS. Fleksibiliti memilih pelbagai pengkhususan dan pilihan memilih pengkhususan di kalangan pemasaran, kewangan, operasi, penjagaan kesihatan, pendidikan dan teknologi.

Diploma Lulusan MBA / MSc / Post

Untuk mempersiapkan anda untuk transformasi profesional, Exeed School of Business and Finance membawakan program akademik yang unik, dengan kerjasama Universiti Amerika Syarikat yang terkemuka. Program-program ini direka untuk melengkapkan anda dalam merealisasikan potensi pengurusan dan kepemimpinan anda.

Program yang diiktiraf secara global, dengan penerimaan dari majoriti badan pendidikan dan buruh, memberi tumpuan kepada membimbing anda dalam memajukan peranan yang lebih senior atau berjaya menavigasi cabaran yang lebih luas. Program-program yang direka untuk profesional kanan bekerja, direka bentuk dalam format berasaskan modular intensif.

Dengan tumpuan utama terhadap industri Timur Tengah dan wawasan pemimpin Gulf untuk membangunkan industri bukan berasaskan minyak alternatif, program akademik ESBF dirancang untuk melengkapkan para profesional untuk peranan dalam logistik, perbankan, kewangan, fintech, penerbangan, teknologi penjagaan kesihatan, penjagaan kesihatan, peruncitan dan industri e-dagang.

Direka oleh veteran industri, ESBF menyediakan penyelesaian akhir bagi para profesional dari kursus onboarding hingga penilaian dan pembelaan tesis. Program akademik ESBF dipermudahkan oleh sekumpulan pensyarah dan profesor kanan yang berpengalaman dalam bidang akademik dan industri dan disokong oleh pengarah kursus dan pengurus kursus. Program akademik Exeed School of Business and Finance terbuka kepada orang ramai pada jadual yang telah ditetapkan.

Tarikh Akhir Kemaskini Mac 2018

Latar Belakang Pusat Pengajian

Exeed School of Business and Finance is an institution of higher learning based out of UAE, to bring in the quality education of American institutes of higher learning and British Institutes of higher ... Baca lebih lanjut

Exeed School of Business and Finance is an institution of higher learning based out of UAE, to bring in the quality education of American institutes of higher learning and British Institutes of higher learning. Located in Sharjah, Exeed facilitates executive education, higher education and professional certifications to the professionals from various parts of the world through classroom sessions and also through its state of the art virtual learning campus known as EXEEDx School. Baca Ringkas
Sharjah , Sharjah , Oman Online , Arab Saudi Online , Singapura Online , Bahrain Online , India Online , Dubai , Kanada Online , Nigeria dalam talian , Mumbai , Bengaluru , Abu Dhabi , Malaysia Online , London , Riyadh , Jeddah , Dammam + 17 Lagi Kurang