Sarjana Pentadbiran Perniagaan Lanjutan

Umum

2 lokasi tersedia

Penerangan Program

Sekolah Perniagaan Sydney, Sarjana Pentadbiran Perniagaan UOW telah direka untuk profesional yang berpengalaman dengan cita-cita dan pemacu yang ingin membangunkan kepimpinan kepimpinan mereka yang bertanggungjawab dan mampan. Anda akan mendapat pandangan strategik perniagaan holistik yang diperlukan untuk beroperasi dengan berkesan dalam dunia perniagaan global yang semakin kompetitif dan berubah.

118911_IMG_7991JPG.jpg

Ijazah MBA 2 tahun ini membolehkan anda membezakan diri anda dengan mengkhususkan diri dalam salah satu bidang Perniagaan berikut:

•Pengurusan rantaian bekalan

•Pengurusan projek

• Inovasi dan Keusahawanan

• Kewangan

• Perakaunan

•Pengurusan Sumber Manusia

•Pemasaran

Pendekatan pembelajaran anda akan merangkumi kajian kes dan terkini serta ceramah tetamu yang disampaikan oleh para profesional industri, dengan penekanan terhadap kerja berpasukan dan pembelajaran rakan sebaya.

Jika anda berminat untuk belajar Perniagaan tetapi tidak mempunyai pengalaman kerja tertentu untuk MBA, anda boleh mempertimbangkan mengkaji Master of Business.

118712_Sydney3.png

Kampus Sydney

Struktur Pembelajaran Kursus

Hasil Pembelajaran Kursus adalah pernyataan pencapaian pembelajaran yang dinyatakan dari segi apa yang diharapkan oleh pelajar, tahu dan dapat dilakukan setelah selesai kursus. Pelajar lulus dari kursus ini akan dapat menunjukkan:

1

Kritikal menganalisis dan mengintegrasikan pengetahuan terkini perkembangan terkini dalam disiplin perniagaan dan amalan profesional.

2

Cadangkan penyelesaian inovatif, mampan dan bertanggungjawab kepada cabaran perniagaan dunia yang rumit.

3

Bekerjasama secara bertanggungjawab untuk mencapai hasil individu dan kolektif.

4

Berkomunikasi secara berkesan konsep dan maklumat yang rumit, melalui pelbagai media.

5

Secara kritis mencerminkan idea, amalan dan maklum balas peribadi daripada pihak berkepentingan.

6

Merancang dan melaksanakan Projek Perniagaan Strategik, melukiskan prinsip dan kaedah penyelidikan yang relevan.

118713_Wollongong4.png

Kampus Wollongong

Syarat kemasukan

Ijazah Sarjana Muda yang diiktiraf dengan markah setara 50%, ditambah pengalaman profesional atau pengurusan sepenuh masa yang berkaitan dengan minimum tiga tahun dan Penyata Motivasi satu halaman ^. Kelayakan tertiari lain yang digabungkan dengan pengalaman kerja profesional yang luas akan dipertimbangkan. IELTS Keseluruhan 6.5 (R: 6, W: 6, L: 6, S: 6)

^ Penyataan Motivasi hendaklah tidak lebih dari satu halaman, yang ditulis dalam Bahasa Inggeris, dan harus menujukan motivasi anda untuk belajar MBA dengan UOW Sydney Business School; dan bagaimana tahap ini akan membantu mencapai matlamat dan aspirasi kerjaya anda.


Mengapa Kajian Dengan Kami?

Kami menawarkan tiga pengambilan setiap tahun, dan banyak subjek dijangka sesuai dengan komitmen profesional dan gaya hidup anda. Beberapa kelas ditawarkan secara mingguan, kebanyakannya pada waktu petang, sementara yang lain menjalankan mod intensif pada hujung minggu untuk meminimumkan masa jauh dari tanggungjawab lain.

Lebih daripada 90% graduan kami bekerja dalam tempoh 4 bulan menamatkan pengajian dan gaji permulaan siswazah purata kami ialah $ 108,800 AUD, 4% lebih tinggi daripada purata negara *.

Pilihlah untuk belajar program anda dari salah satu kampus kami: kampus CBD Sydney yang menghadap Sydney Harbour yang menakjubkan dan jambatan yang mengagumkan, atau Kampus Wollongong kami yang terletak di antara taman-taman yang indah, beberapa minit dari Lautan Pasifik.

Kami menawarkan pelbagai Beasiswa yang tersedia untuk pelajar Domestik dan Antarabangsa dari 10% hingga 100%, jadi anda dapat melabur di masa depan anda.

Kursus-kursus kami terus dibangunkan, dimaklumkan oleh penyelidikan, berstruktur mengenai hasil penggunaan, yang diiktiraf oleh majikan, yang disampaikan oleh ahli akademik yang berkelayakan dan disokong melalui tambahan sumber belajar dan pembangunan pelajar khusus.

118913_0E6A5290JPG.jpg

Perkhidmatan sokongan pelajar yang berdedikasi kami dibina di sekitar keperluan individu anda. Penasihat pelajar, kakitangan akademik dan perunding kerjaya boleh didapati setiap minggu untuk perundingan. Bengkel kemahiran belajar juga dijalankan setiap minggu untuk memastikan kejayaan anda. Kami menyediakan beberapa acara sosial dan separa formal yang memberi anda peluang untuk berangkaian dengan rakan-rakan anda, ahli-ahli komuniti perniagaan tempatan dan alumni.

Pelajar antarabangsa boleh memilih untuk mengambil pilihan untuk memilih subjek elektif, Amalan Tempat Kerja Global, yang merangkumi aktiviti mencari kerja praktikal dan akses kepada tenaga kerja Australia sama ada melalui latihan, projek berasaskan industri atau pekerjaan separuh masa.

* QILT 2016-2018 Penyiasatan Hasil Siswazah.

Tarikh Akhir Kemaskini Mac 2020

Latar Belakang Pusat Pengajian

Internationally respected, we are focused on excellence with impact — spanning both pioneering research and graduates who are globally competitive.

Internationally respected, we are focused on excellence with impact — spanning both pioneering research and graduates who are globally competitive. Baca Ringkas
North Wollongong , Sydney + 1 Lagi Kurang