Sarjana Pentadbiran Perniagaan Global

Umum

Penerangan Program

Keperluan

  • Ijazah Sarjana Muda dari universiti yang diiktiraf dengan gred yang baik (sepatutnya bersamaan dengan Ijazah Sarjana Muda (Kepujian) UK)
  • Sekurang-kurangnya berumur 21 tahun
  • Kompetensi bahasa minimum bahasa Inggeris di CEFR B2. Pelajar yang tidak mempunyai keupayaan bahasa Inggeris yang diperlukan dapat belajar kursus Bahasa Inggeris akademik pra-sesi.

Kursus MBA bertujuan untuk profesional pengurusan perniagaan yang bercita-cita mencari cara yang mampu dan berkesan untuk melanjutkan kerjaya mereka. Program ini diajar secara mudah modular, sesuai untuk eksekutif sibuk, oleh kedua-dua tempatan dan

melawat pensyarah yang terkenal di pelbagai bidang perniagaan antarabangsa. Kursus ini dijalankan secara paruh waktu juga. Pelajar dijangka menghadiri hujung minggu penuh modul yang diajar setiap enam hingga lapan minggu dan untuk menambah ini dengan pembelajaran peribadi, persediaan dan kursus.

Program pengajian ini membawa kepada ijazah MBA yang dianugerahkan oleh NCFHE, Malta, atau University of Bedfordshire, UK, bergantung pada pilihan kajian akhir pelajar. Program yang diiktiraf di peringkat antarabangsa ini telah disampaikan di peringkat Inggeris Sarjana 7 dan Rangka Kerja Kelayakan Eropah Level 7. Walaupun seluruh kursus boleh diselesaikan di Malta, pelajar juga mempunyai pilihan untuk menyelesaikan modul akhir / projek utama di kampus Kumpulan LSC yang lain.

Pelajar yang melengkapkan modul lima teras pertama dan pilihan yang dipilih akan diberikan pilihan untuk memindahkan kredit mereka ke University of Bedfordshire atau kampus Kumpulan LSC yang lain untuk metodologi penyelidikan dan projek utama mereka. Apabila berjaya menamatkan pengajian projek utama mereka, mereka akan menerima Ijazah MBA dari University of Bedfordshire.

Modul Teras

• Mengurus Modal dan Kepimpinan Manusia

• Pengurusan pemasaran

• Analisis Kewangan dan Keusahawanan

• Pengurusan strategik

• Kaedah Penyelidikan

Pilihan dan Pilihan

• Kewangan korporat

• Perniagaan Antarabangsa

• Pengurusan Pemasaran Antarabangsa

• Pasaran Kewangan dan Analisis Pelaburan

• Pemasaran Strategik

Pelajar dikehendaki menjalankan salah satu daripada pilihan berikut, tertakluk kepada kelulusan oleh mereka

Pemimpin Kursus:

Projek Utama (Pelajar mengkaji satu pilihan)

• Cadangan Pembangunan Perniagaan

• Kajian Kes Bersepadu

• Disertasi

Projek Utama adalah penyelidikan pengurusan yang mencabar dari segi intelektual yang melengkapkan pelajar dengan keupayaan dan kecekapan teras yang diperlukan oleh pemimpin global abad ke-21.

London School of Commerce Malta

Sebahagian daripada Kumpulan Kolej London School of Commerce (UK) dalam Persatuan dengan University of Bedfordshire

Kampus Malta

The London School of Commerce Malta menawarkan kampus yang terletak di pusat yang menarik di lokasi yang menarik di pulau Malta yang menawan di mana bahasa Inggeris adalah salah satu daripada dua bahasa kebangsaan rasmi dan digunakan secara meluas oleh semua penduduk tempatan. Kampus LSC Malta dilengkapi dengan semua kemudahan yang diperlukan untuk pengalaman pembelajaran yang positif termasuk Wi-Fi di seluruh premis, perpustakaan yang lengkap dan lengkap, dan kawasan rekreasi.

Saham pustaka LSC Malta terdiri daripada koleksi pinjaman dan rujukan semua teks inti dan bacaan yang disyorkan. Satu koleksi kemahiran belajar dan rujukan metodologi penyelidikan juga tersedia. Di samping itu, pelajar akan mempunyai akses penuh ke lebih daripada 70,000 teks yang tersedia secara elektronik melalui perpustakaan dalam talian LSC.

Kemudahan moden LSC Malta dan sumber pembelajaran komprehensif akan memberikan anda alat yang tepat untuk berjalan lancar dalam pengajian anda sambil mengembangkan pengetahuan dan kepakaran yang diperlukan untuk kerjaya dalam perniagaan antarabangsa. LSC Malta berbangga kerana fakulti pengajarannya termasuk profesor, penyelidik dan ahli akademik profesional yang berkelayakan.

Faedah LSC Malta

Kampus ini terletak di sekitar bandar bersejarah Valletta, yang merupakan Tapak Warisan Dunia UNESCO, dan mudah dicapai dari pusat pengangkutan utama di Pulau serta banyak mercu tanda bersejarah, pusat membeli-belah, zon rekreasi, dan lokasi-lokasi hiburan .

Di LSC Malta anda akan dibenamkan dalam persekitaran yang sangat pelbagai yang terdiri daripada penduduk pelajar yang merupakan kebanggaan negara dan kebudayaan, menjadikan pendidikan anda sebagai pengalaman yang benar-benar formatif yang melampaui pencapaian akademik teras.

LSC Malta dilesenkan sebagai Institusi Pendidikan Tinggi (Nombor Lesen 2014-FHI-025).

Faedah Utama

  • Dapatkan ijazah yang diiktiraf secara global
  • Peluang untuk memindahkan kredit ke (UK) untuk mendapatkan ijazah MBA British
  • Yuran kursus yang kompetitif, yang boleh dibayar secara ansuran
  • Belajar dan hidup dalam persekitaran yang unik di negara Mediterranean berbahasa Inggeris
  • Fakulti antarabangsa terkenal
  • Manfaatkan kampus yang moden dan lengkap di lokasi pusat
  • Akses kepada 70,000 bahan kajian dalam talian
Tarikh Akhir Kemaskini Mac 2020

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami

Latar Belakang Pusat Pengajian

The London School of Commerce Malta offers an attractive centrally located campus in a stunning location on the charming island of Malta where English is one of the two official national languages and ... Baca lebih lanjut

The London School of Commerce Malta offers an attractive centrally located campus in a stunning location on the charming island of Malta where English is one of the two official national languages and widely spoken by all of the local population. The LSC Malta campus is equipped with all of the facilities required for a positive learning experience including Wi-Fi throughout the premises, a well stocked and equipped library, and leisure areas. Baca Ringkas