The MBA Wake Forest untuk Profesional Kerja

Dalam program MBA sambilan Wake Forest, semua pelajar kami adalah profesional yang bekerja sibuk. Sebagai salah satu daripada program-program MBA sambilan bahagian di negara ini, kurikulum adalah terkenal kerana kualiti dan intensiti, memupuk kecemerlangan individu melalui kerja berpasukan, watak dan memandu peribadi. pilihan Ijazah termasuk program malam di kampus utama dalam program-program dalam kita betul Charlotte Center di tengah-tengah Uptown Winston-Salem atau petang dan Sabtu.

Brian Kay - Mengapa Bangun dari WFU Sekolah Perniagaan di Vimeo.

MBA yang tidak akan mengganggu kerjaya anda Dengan program lockstep ditawarkan dua malam setiap minggu atau pada hari Sabtu, anda akan maju dengan rakan-rakan dan siswazah anda sebagai kohort a. Kurikulum ini membolehkan anda untuk menyelidiki jauh ke dalam kewangan, operasi, pemasaran, keusahawanan dan teknologi maklumat, manakala mengasah pemahaman anda tentang pautan penting di kalangan mereka disiplin. Gunakan elektif untuk menyesuaikan kepentingan dan matlamat anda.

Memohon pelajaran di tempat kerja pada hari berikutnya

Kami sengaja direka program MBA sambilan untuk mengaburkan sempadan antara kelas dan tempat kerja. Melalui kajian kes yang berkaitan dan aplikasi praktikal konsep, pelajar-pelajar kita meneroka isu-isu perniagaan semasa dan pada masa yang sama melaksanakan pendidikan mereka dalam projek-projek dunia sebenar.

Menakluk had peribadi melalui cabaran kerjasama

Memahami nilai kerja berpasukan adalah penting untuk kerjaya yang berjaya. pelajar MBA bekerja dalam kumpulan yang kerjasama sepanjang tempoh program. Belajar untuk berkembang maju dalam persekitaran berasaskan pasukan dengan rakan-rakan dari pelbagai latar belakang dan industri menyediakan anda untuk berjaya dalam perniagaan global hari ini.

Tenggelamkan diri anda dalam suasana pembelajaran yang intim

program MBA sambilan kami mengada-adakan interaksi rapat yang kumpulan keseimbangan kerjasama dengan pencapaian individu. Dibentuk bersama oleh cabaran yang ketat, pelajar menamatkan pengajian dengan ikatan sepanjang hayat, menjadikan rangkaian profesional mereka melalui pendekatan berasaskan pasukan kami untuk pendidikan.

Belajar daripada pemimpin perniagaan dunia sebenar

fakulti kami tahu dari pengalaman apa yang membuat perniagaan yang berjaya atau gagal. Menggabungkan kepujian akademik dengan kepintaran perniagaan yang terbukti, guru-guru kita belok pembelajaran ke dalam kejayaan dunia sebenar dengan 75% daripada profesor kami mempunyai perunding antarabangsa, pengajaran, atau pengalaman penyelidikan, dan lebih daripada satu pertiga telah disampaikan kepada lembaga pengarah atau sebagai CEO.

Menarik majikan terkemuka

Menggabungkan perniagaan celik dengan kepimpinan dan watak, graduan kita mempunyai kemahiran untuk memajukan kerjaya mereka dalam organisasi semasa mereka atau tanah jawatan dalam sebuah syarikat baru atau industri. syarikat Top menyewa Bangun baru-baru ini graduan Forest MBA termasuk Bank of America, Marriott International, Merrill Lynch, BB & T, PepsiCo, Wells Fargo Advisors dan Time Warner Cable, hanya untuk menamakan beberapa.

Belajar daripada jurulatih kerjaya anda sendiri

Pusat kami untuk Kesediaan Market & Employment menawarkan satu-satu kaunseling kerjaya dengan manfaat yang terus lama selepas tamat pengajian. Anda akan mempunyai akses terus kepada bimbingan berharga penasihat yang berpengalaman yang berasingan dipadankan dengan anda, membekalkan senjata kepada anda dengan set yang lebih luas alat untuk pembelajaran, pertumbuhan dan kejayaan.

Program diajar dalam:
English
Wake Forest University - School of Business
Kursus ini Lokasi Kampus
Start Date
Duration
Sambilan
Price
38,415 USD
tuisyen tahunan (3 semester)
Ikut lokasi
Ikut tarikh
Start Date
End Date
Dis 15, 2019
Tarikh tutup permohonan
Start Date
End Date
Ogo 16, 2019
Tarikh tutup permohonan
Start Date
End Date
Ogo 16, 2019
Tarikh tutup permohonan
Location
Tarikh tutup permohonan
End Date
Ogo 16, 2019
Location
Tarikh tutup permohonan
End Date
Ogo 16, 2019
Tarikh tutup permohonan
End Date
Dis 15, 2019