Sarjana Pentadbiran Perniagaan (MBA) menawarkan peserta dengan aspirasi kerjaya dalam pengurusan perniagaan peluang untuk mendapatkan MBA yang berfokus kepada pengamal, meletakkan asas-asas untuk pemahaman yang kritis dan menyeluruh dan pengalaman pengurusan perniagaan.

Program ini bertujuan untuk:

  • Membangunkan anda sebagai pengurus dan pemimpin berpotensi.
  • Membantu anda membangunkan pemahaman yang baik mengenai kemahiran yang diperlukan untuk menjalankan peranan dalam mana-mana organisasi.
  • Menggambarkan aspirasi dalam pembangunan pengurus yang bertanggungjawab dan beretika.
  • Menyokong pembangunan kemahiran kepimpinan untuk beroperasi dengan berkesan dan cekap dalam konteks antarabangsa.

Semasa belajar MBA di York Business School anda akan terdedah kepada pemikiran kontemporari dalam pengurusan perniagaan dan penyelidikan perniagaan. Ini akan melalui satu siri pengalaman yang disokong oleh kakitangan akademik yang penyelidikan aktif dalam bidang pengurusan perniagaan, dilengkapi dengan program penceramah tetamu pakar perniagaan dan penyelidik. Program ini akan memberikan anda peluang untuk terlibat dalam projek perniagaan langsung, di mana anda akan mendapat peluang untuk mendapatkan akreditasi badan profesional oleh Institut Pengurusan Chartered (CMI).

The York St John MBA bertujuan untuk merekrut pelbagai pelajar yang berkongsi semangat untuk Pengurusan Perniagaan. Sebagai seorang pelajar dalam program ini, anda akan belajar bersama-sama dengan orang lain yang ingin memasuki atau mengembangkan karier mereka dalam Pengurusan Perniagaan, dari kedua-dua EU / UK dan negara-negara lain di seluruh dunia

Program diajar dalam:
  • English
Tarikh Akhir Kemaskini Disember 21, 2018
Kursus ini Lokasi Kampus
Start Date
Pendaftaran Terbuka
Duration
12 
Sepenuh masa
Price
44,500 AED
Beasiswa yang ada
Ikut lokasi
Ikut tarikh
Start Date
Pendaftaran Terbuka
Tarikh tutup permohonan
Start Date
Pendaftaran Terbuka
Tarikh tutup permohonan

Pendaftaran Terbuka

Location
Tarikh tutup permohonan
End Date