Sarjana Pentadbiran Perniagaan (MBA)

Umum

5 lokasi tersedia

Penerangan Program

3459_rsz_wul_0487.jpg

Di Kampus Webster Leiden kita faham bahawa melengkapkan MBA adalah mencabar. Ia menuntut anda, keluarga dan kerjaya anda. Itulah sebabnya, dalam persekitaran perniagaan berorientasikan tindakan hari ini, program MBA Webster menawarkan fleksibiliti maksimum. Tidak ada ijazah lain yang memberi gambaran keseluruhan perniagaan anda dalam semua disiplin berfungsi. Tiada ijazah lain yang menyediakan anda lebih baik untuk keusahawanan. MBA Webster menawarkan peluang rangkaian yang unik dengan profesor dan rakan-rakan dari seluruh dunia. Di Kampus Webster Leiden, kami telah menawarkan program siswazah separuh masa yang direka khas untuk memenuhi keperluan profesional yang bekerja selama setengah abad. Program kami adalah praktikal, inovatif dan fleksibel - disesuaikan untuk disesuaikan dengan selesa dalam jadual sibuk anda. Kursus boleh diambil secara dalam talian di Bilik Kelas Dunia Webster Universiti, atau di kampus di Leiden.

Kurikulum Program

Ijazah ini memerlukan penyelesaian yang memuaskan sebanyak 36 jam kredit / 12 kursus selepas kursus Pra-MBA selesai. Sebagai tambahan kepada sepuluh teras kelas MBA, pelajar juga mesti mengambil dua pilihan untuk dipilih dari penawaran kursus Webster lain dalam Perniagaan, Kewangan, Perniagaan Antarabangsa, Pengurusan atau Pemasaran. Sebagai tambahan kepada MBA asas, para pelajar boleh memberi tumpuan kepada bidang penekanan khusus dan bukannya memilih pilihan, memberikan pelajar kelebihan dan pengetahuan yang lebih luas dalam bidang pengajian tertentu. Para pelajar MBA boleh mendapat penekanan dalam bidang berikut: Kewangan, Hubungan Antarabangsa, Pengurusan dan Kepimpinan dan Komunikasi Media.

Sarjana Pentadbiran Perniagaan di Webster University adalah akreditasi ACBSP (Majlis Akreditasi Sekolah dan Program Perniagaan)

2880_rsz_1rsz_2865_dsc_4696.jpg

Yuran MBA

Pelajar MBA akan dikenakan yuran tuisyen sebanyak € 2,400 setiap kursus jam 3-kredit. Program MBA yang lengkap mempunyai 12 kursus dan 3 kursus MBA prasyarat.

Bergantung kepada latar belakang pelajar, sehingga tiga kursus pra-MBA dan / atau kursus penulisan bahasa lulusan Bahasa Inggeris juga diperlukan. Kos kursus pra-MBA ialah € 2,400 setiap kursus.

1491_rsz_1dsc_3929.jpg

Tarikh Akhir Kemaskini Feb. 2019

Latar Belakang Pusat Pengajian

Founded at St. Louis, Missouri in 1915, Webster University is an accredited, non-profit American university with over 100 locations.

Founded at St. Louis, Missouri in 1915, Webster University is an accredited, non-profit American university with over 100 locations. Baca Ringkas
Leiden , Shanghai , Geneva , Beijing , London + 4 Lagi Kurang