Sarjana Pentadbiran Perniagaan (MBA)

Umum

Penerangan Program

Sarjana Pentadbiran Perniagaan: www.hanzegroningen.eu/mba

Yang Sarjana Pentadbiran Perniagaan (MBA) program sepenuh masa disasarkan kepada profesional perniagaan yang berhasrat untuk menjadi pemimpin dan pengurus esok. Adakah anda sedang mencari satu pendidikan yang menyeluruh memasuki pengurusan perniagaan dalam konteks global?

Pelajar-pelajar belajar untuk mengintegrasikan proses perniagaan utama organisasi ke dalam strategi korporat yang berkesan dan cekap. Selain itu, pelajar memperoleh kemahiran untuk berurusan dengan kepentingan pelbagai, dan kadang-kadang menyeleweng, pelbagai pihak berkepentingan yang terlibat dalam perniagaan antarabangsa.

Kemasukan ke MBA memerlukan sa sekurang-kurangnya tiga tahun pengalaman kerja dan menyediakan graduan bagi jawatan pengurusan kanan dan umum. Program ini memberi tumpuan kepada kepimpinan dan pengurusan dalam konteks antarabangsa.

BBA

program Ijazah Double dalam Bremen

Mendapatkan ijazah sarjana kedua dalam Bremen

IBS menawarkan program MBA Ijazah Double dengan Pusat Siswazah Antarabangsa (IGC) di Hochschule Bremen, Jerman. Program ini terdiri daripada empat semester. Dalam kajian pertama dua semester pelajar di IBS. Pada semester ketiga, pelajar berpindah ke IGC, Bremen.

Terdapat dua pengkhususan ditawarkan di IGC untuk pelajar yang mengambil pilihan Ijazah Double yang:

  • Master dalam Pengurusan Global (MBA)
  • Pengurusan Pelancongan Antarabangsa (MBA)

Bayaran tuisyen untuk Ijazah Double adalah 19.500 €. Yuran tuisyen untuk alumni Hanze UAS adalah 15.100 €.

Tarikh Akhir Kemaskini Mac 2020

Latar Belakang Pusat Pengajian

If you choose to study at Hanze University of Applied Sciences, Groningen, you will be joining a learning community where we bring education, applied research and the business field together. And on t ... Baca lebih lanjut

If you choose to study at Hanze University of Applied Sciences, Groningen, you will be joining a learning community where we bring education, applied research and the business field together. And on top of that, you will be living in the best student city of the Netherlands. Baca Ringkas
Groningen , Groningen , Leeds , Vilnius , Assen + 4 Lagi Kurang