Sarjana Pentadbiran Perniagaan (MBA)

Umum

Penerangan Program

Program MBA Flexible Universiti New Haven dapat membantu anda membina asas pengetahuan dan mengembangkan kemahiran yang diperlukan untuk pemikir korporat dengan pemikiran strategik dan kolaboratif untuk membantu anda menjadi pemimpin perniagaan masa depan.

Membantu perkembangan kerjaya masa depan anda

Program MBA Fleksibel tersedia untuk profesional yang bekerja dalam format sambilan atau sepenuh masa. Pelajar boleh memilih untuk bekerja pada hari, petang, hujung minggu dan kelas dalam talian.

Program MBA kami telah direka semula sepenuhnya dengan memberi tumpuan kepada analitik perniagaan dan dijangka berkembang sebanyak 10% menjelang tahun 2026, sambil menambah hampir 800,000 kepimpinan dan pekerjaan amalan impak yang tinggi.

Program MBA Flexible Universiti New Haven adalah satu daripada dua projek di Connecticut, manakala di Amerika Syarikat, kurang daripada 30 projek menawarkan penyelidikan STEM (Sains, Teknologi, Kejuruteraan, dan Matematik) yang diiktiraf secara fizikal.

Tidak kira di mana anda berada dalam karier anda, MBA dapat membantu anda mengikuti semangat anda, beralih ke bidang yang sama sekali berbeza, memulakan syarikat anda sendiri atau meluaskan pemikiran strategik anda.

Semua pelajar MBA berpeluang untuk berpartisipasi dalam pembelajaran berasaskan perkhidmatan, penyelidikan yang dipimpin oleh guru, magang, belajar di luar negara, dan / atau berkongsi pengalaman perundingan praktikal (SLiCE) pengalaman pelanggan masa nyata.

Arah penyelidikan interdisipliner yang inovatif

Program MBA Flexible Universiti New Haven menawarkan tujuh petunjuk penyelidikan yang berbeza (dua daripadanya disahkan oleh kerajaan persekutuan untuk STEM (Sains, Teknologi, Kejuruteraan, dan Matematik)), menggabungkan kursus perniagaan asas dengan pengalaman profesional yang canggih. Anda boleh mengembangkan kepakaran anda dalam bidang pertumbuhan tinggi dan bersedia untuk aspirasi kerjaya anda.

Dua daripada arahan penyelidikan (analisis data dan analisis kewangan) telah diperakui oleh kerajaan persekutuan untuk STEM (Sains, Teknologi, Kejuruteraan, dan Matematik) untuk mengajar pelajar kepakaran yang paling teknikal kepada majikan mereka.

 • Analisis data (pensijilan STEM)
 • Analisis kewangan (pensijilan STEM)
 • Analisis perniagaan
 • Pengurusan perniagaan dan pengurusan rantaian bekalan
 • Pengurusan sumber manusia
 • Kewangan pengurusan
 • Kepimpinan strategik

New Haven, membuka cakrawala baru untuk kejayaan tempat kerja anda

Program MBA fleksibel kami ditawarkan di Pusat Siswazah Bergami dan Pompea bertaraf dunia di Kampus Orange. Ia pernah menjadi ibu pejabat korporat dan merupakan rumah kepada program EMBA dan program siswazah dalam pengurusan sukan, percukaian, kewangan dan perakaunan.

Profesor kami menumpukan kepada anda untuk berjaya dan membantu anda pada masa akan datang dengan cara yang halus.

Guru-guru kami adalah pemimpin dan inovator dalam bidang masing-masing. Mereka bukan sahaja mempunyai pengalaman profesional yang kaya tetapi juga semangat akademik yang ketat dalam pengajaran kelas.

Pusat pembangunan kerjaya yang diiktiraf di peringkat nasional

Semua pelajar New Haven mempunyai akses kepada banyak sumber melalui Pusat Kemajuan Kerjaya Universiti, yang dinamakan salah satu pusat pembangunan kerjaya terbaik di Amerika Syarikat oleh The Princeton Review . Dari penilaian kerjaya, rangkaian sosial, wawancara kerja ke temuramah kampus dan rundingan gaji, Pusat Pengembangan Kerjaya menawarkan pelbagai kemahiran dan hubungan untuk membantu anda mengenal pasti kerjaya yang bermakna dan peluang untuk membuka kunci semangat.

Kursus dan projek terpilih

 • Pengurusan strategik
 • Kaedah analisis perniagaan
 • Kewangan korporat
 • Kepimpinan dan bangunan pasukan
 • Analisis pemasaran dan nilai pelanggan

Sekolah perniagaan kami adalah salah satu daripada 5% kolej di dunia

Pensijilan AACSB bermaksud bahawa sekolah perniagaan kami telah melepasi satu siri penilaian yang ketat. Setelah mengkaji secara teliti terhadap guru, pelajar, program, dan penyelidikan, kolej itu diiktiraf telah mencapai standard yang sangat tinggi.

Tarikh Akhir Kemaskini Mac 2019

Latar Belakang Pusat Pengajian

Founded on the Yale campus in 1920, the University of New Haven is a private, coeducational university situated on the coast of southern New England. It’s a diverse and vibrant community of 7,000 stud ... Baca lebih lanjut

Founded on the Yale campus in 1920, the University of New Haven is a private, coeducational university situated on the coast of southern New England. It’s a diverse and vibrant community of 7,000 students, with campuses across the country and around the world. Baca Ringkas