Sarjana Pentadbiran Perniagaan (MBA)

Umum

Penerangan Program

Program MBA di UL Lafayette menawarkan pendidikan siswazah berkualiti tinggi untuk pelajar dengan pelbagai latar belakang pendidikan dan profesional. Program kami mengembangkan kemahiran dan pengetahuan yang diperlukan untuk anda maju dalam kedudukan semasa, memenuhi syarat untuk perubahan kerjaya, dan berjaya dalam jawatan pengurusan dan kepemimpinan dalam perniagaan dan masyarakat.

Program MBA kami dirancang untuk pelajar yang bekerja sepenuh masa, dan kira-kira 86% pelajar kami terus bekerja sambil memperoleh ijazah. Semasa melengkapkan kurikulum anda, anda dapat mempraktikkan apa yang anda pelajari setiap semester, menggabungkan pertimbangan etika, dimensi antarabangsa, aplikasi teknologi, dan penglibatan dengan komuniti perniagaan untuk pekerjaan anda sekarang.

Di UL Lafayette, anda boleh memperoleh ijazah MBA anda dalam format semester demi semester tradisional, atau anda dapat menyelesaikan ijazah anda dalam kursus 8 minggu dipercepat yang 100% dalam talian. Anda boleh menyesuaikan kurikulum anda lebih jauh dengan memilih salah satu daripada sembilan tumpuan yang sesuai dengan cita-cita dan minat peribadi anda.

Tarikh Akhir Kemaskini Sep 2020

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami

Latar Belakang Pusat Pengajian

As a student in one of the country's best business schools, you can earn a degree with prestige and hone the skills you need to be a leader and a valuable employee in your career. Learn the complexiti ... Baca lebih lanjut

As a student in one of the country's best business schools, you can earn a degree with prestige and hone the skills you need to be a leader and a valuable employee in your career. Learn the complexities of economies, the detailed analysis of accounting, the strategies of marketing, and more. UL Lafayette's MBA program offers high-quality graduate education for students having varied educational and professional backgrounds. The program develops skills and knowledge necessary to progress in current positions, qualify for career changes, and progress in managerial and leadership positions in business and society. Baca Ringkas