Stillman School of Business di Seton Hall menawarkan pendidikan siswazah bertaraf dunia dan merupakan antara beberapa pilihan dengan akreditasi AACSB dalam perniagaan dan perakaunan. The Stillman School adalah rumah kepada program MBA yang berpangkat tinggi - menduduki # 97 MBA separuh masa oleh Berita AS dan Laporan Dunia. Terdapat penekanan yang unik terhadap etika dan membawa dengan tujuan yang menjadikan program ini benar-benar terpisah.

Fleksibiliti dari Permohonan ke Pengijazahan

Apabila anda memohon kepada Sekolah Stillman, kami menilai pencalonan anda berdasarkan banyak dimensi. Contohnya, jika anda menunjukkan kebolehan untuk kajian perniagaan siswazah, terdapat laluan kemasukan yang tidak memerlukan GMAT atau GRE serta Pengambilan Laluan Alternatif bagi mereka yang mempunyai pengalaman kerja yang penting. Program 40-kredit Sekolah juga fleksibel. Menyediakan perkhidmatan profesional, kami menawarkan kelas petang di kampus serta beberapa kursus hibrid dan dalam talian.

Sambungan yang Berharga

Dari hari ke hari, anda akan mengambil bahagian dalam "Pengalaman Pelancaran" kami dengan serta-merta menghubungkan anda dengan fakulti, pakar industri dan rakan-rakan anda - kebanyakan mereka adalah profesional yang bekerja dari syarikat terkemuka. Sepanjang program ini, anda juga akan berhubung dengan rangkaian alumni Stillman School serta mendapat manfaat daripada hubungan korporat kami yang mantap.

Kemahiran untuk Advance Kerjaya Anda

"Mengubah konsep menjadi amalan" adalah asas kepada program ini. Ini bermakna tumpuan kepada pengajaran yang diterapkan oleh fakulti kami dan di Pusat kami - memperoleh wawasan dunia dan kemahiran pengurusan yang anda boleh segera memohon ke tempat kerja. Pada akhir program ini anda membangunkan pelan perundingan strategik untuk pelanggan sebenar, menggunakan pengetahuan perniagaan fungsional dan bersilang fungsional serta kemahiran berfikir kritis yang belajar masuk dan keluar dari bilik darjah.

Konsentrasi MBA

Anda akan mempunyai pilihan untuk memilih trek pembelajaran umum atau salah satu lapan kepekatan kami, termasuk pengkhususan peringkat MBA dalam pengurusan sukan - salah satu daripada beberapa di negara ini.

  • Perakaunan (Kampus dan Dalam Talian)
  • Kewangan (Kampus dan Dalam Talian)
  • Pengurusan Teknologi Maklumat
  • Perniagaan Antarabangsa
  • Pengurusan
  • Pemasaran (Kampus dan Dalam Talian)
  • Pengurusan Sukan
  • Pengurusan rantaian bekalan

Program Ijazah Bersama

Kami menawarkan tiga program MBA bersama yang merangkumi pelbagai bidang kepakaran dengan Sekolah Undang-undang Seton Hall, Kolej Kejururawatan dan Sekolah Diplomasi dan Perhubungan Antarabangsa. Kami juga menawarkan dua program BS / MBA 5 tahun yang membantu pelajar-pelajar sarjana luar biasa mendapat permulaan dalam kerjayanya.

Tidak Bersedia untuk Ijazah Penuh?

Jika anda tidak bersedia untuk ijazah siswazah dan ingin mengembangkan kepakaran khusus, anda boleh mengejar satu atau lebih daripada sembilan sijil perniagaan siswazah yang ditawarkan. Lengkapkan sijil anda dengan IPK 3.3 atau lebih tinggi dan terima kemasukan ke dalam program MBA - tidak diperlukan GMAT. Di samping itu, semua kredit sijil akan dikira ke arah ijazah MBA.

Atau, jika anda lebih suka mengambil satu atau dua kursus sebelum diterima secara rasmi ke dalam program, anda boleh selalu bermula sebagai pelajar yang tidak bermastautin.

Program diajar dalam:
  • English

Lihat 4 lagi program yang ditawarkan oleh Seton Hall W. Paul Stillman School of Business »

Kursus ini Online, Lokasi Kampus
Start Date
Duration
2 - 5 
Sambilan
Sepenuh masa
Price
1,279 USD
$ 1,279 setiap kredit
Ikut lokasi
Ikut tarikh
Start Date
Tarikh tutup permohonan
Start Date
Tarikh tutup permohonan
Start Date
Sep 2019
Tarikh tutup permohonan
Location
Tarikh tutup permohonan
End Date
Tarikh tutup permohonan
End Date

Sep 2019

Master of Business Administration