Sarjana Pentadbiran Perniagaan (MBA)

Umum

Penerangan Program

Program perniagaan siswazah fleksibel yang unik kami memberi tumpuan kepada anda dan kerjaya anda, menggabungkan kemahiran pengurusan secara meluas yang berkaitan dengan kepakaran fungsional yang relevan. Dengan mengintegrasikan pemikiran kreatif, komunikasi yang efektif, pengurusan projek, dan aplikasi teknologi ke dalam konteks perniagaan yang relevan, program ini menyediakan asas yang anda perlukan untuk berjaya dan membezakan diri anda dalam bidang anda, organisasi anda, dan industri anda.

Universiti Saint Joseph menawarkan anda fleksibiliti program petang di kampus utama kami di Philadelphia. Kami juga menawarkan pilihan program secara dalam talian, jadi anda boleh belajar pada kemudahan anda tanpa perlu risau tentang jadual anda. Lebih-lebih lagi, kakitangan, fakulti, dan pelajar kami bersatu dalam ideal Jesuit cura personalis, menjaga seluruh orang, dan berdedikasi untuk membantu anda berjaya dalam kelas dan kehidupan.

Tarikh tutup permohonan

 • Jatuh akhir Semester: 15 Jun
 • Tarikh akhir Spring Semester: 15 Oktober
 • Tarikh akhir Semester Musim Panas: 15 Mac

Musim Kejatuhan dan semester Spring Saint Joseph adalah 15 minggu. Semester musim panas mempunyai dua sesi iaitu setiap 6 minggu. Anda boleh memulakan program MBA dalam mana-mana semester. Semester dalam talian adalah 8 minggu.

Permohonan lengkap termasuk:

 • Permohonan Dalam Talian.
 • Transkrip rasmi menunjukkan penerimaan gelar sarjana muda dari kolej atau universiti yang diiktiraf.
 • Gaji GMAT atau Skor GRE (Ujian mesti diambil dalam tempoh 7 tahun yang lalu) atau keperluan peperiksaan boleh diketepikan dalam keadaan tertentu. Sila minta maklumat untuk mengetahui lebih lanjut.
 • Dua (2) surat cadangan.
 • Kenyataan peribadi.
 • Resume profesional.
 • Yuran permohonan: $ 35.
 • Pemohon asing yang bahasa ibunda bukan bahasa Inggeris dikehendaki mengemukakan skor kemahiran bahasa Inggeris. Skor TOEFL, IELTS, atau PTE rasmi (ujian mesti diambil dalam tempoh 2 tahun yang lalu) diterima.
  Skor minimum yang diperlukan adalah seperti berikut: TOEFL, 80; IELTS, 6.5; PTE, 60. Pelajar prospektif yang sudah ada di kawasan Philadelphia yang tidak mempunyai skor TOEFL boleh diterima setelah menyelesaikan Tahap ELS Center 112, termasuk surat cadangan yang baik dari pentadbir ELS, sebagai ganti skor ujian Bahasa Inggeris.
 • Pemohon asing juga mesti memberi afidavit sokongan kewangan.

Terima bantuan pembelajaran peribadi mengenai program ini. Hubungi Christine Anderson di Saint Joseph's University: sjumba@sju.edu atau 610-660-1690

Tarikh Akhir Kemaskini Mac 2020

Latar Belakang Pusat Pengajian

For 160 years, Saint Joseph’s University has advanced the professional and personal ambitions of men and women by providing a rigorous Jesuit education – one that demands high achievement, expands kno ... Baca lebih lanjut

For 160 years, Saint Joseph’s University has advanced the professional and personal ambitions of men and women by providing a rigorous Jesuit education – one that demands high achievement, expands knowledge, deepens understanding, stresses effective reasoning and communication, develops moral and spiritual character, and imparts enduring pride. Baca Ringkas