Sarjana Pentadbiran Perniagaan (MBA)

Umum

Penerangan Program

Sarjana Pentadbiran Perniagaan (MBA) adalah ijazah induk dalam pengurusan pentadbiran perniagaan.

Program MBA biasanya membolehkan pelajar memilih kepekatan dalam perakaunan, kewangan, pengurusan, sumber manusia, pemasaran, rantaian bekalan, keusahawanan, media sosial, keselamatan siber , dan teknologi maklumat dengan cara yang paling relevan dengan analisis dan strategi pengurusan.

Sekolah perniagaan menawarkan program setahun dan program dua tahun tradisional dengan tuisyen bermula pada $ 20,000 USD setiap tahun akademik, walaupun biasiswa merit parsial tersedia untuk pelajar antarabangsa berprestasi tinggi berdasarkan IELTS (6.5) dan TOEFL (90) peperiksaan peperiksaan serta Skor peperiksaan CGPA dan GRE (300) atau GMAT (550).

Banyak program MBA menggabungkan latihan dan pengalaman praktikal, dalam bentuk projek penyelidikan, persembahan, dan peluang OPT dan CPT .businessman, production planning, controlgeralt / Pixabay

Tarikh Akhir Kemaskini Nov 2018

Latar Belakang Pusat Pengajian

McGovern Education Groupis the highest performing international student placement provider in our region of the United States.

McGovern Education Groupis the highest performing international student placement provider in our region of the United States. Baca Ringkas