Sarjana Pentadbiran Perniagaan (MBA)

Umum

Penerangan Program

Gambaran keseluruhan

Sama ada anda berada di kampus kami yang indah atau di pusat bandar Philadelphia di lokasi Centre City kami, kami menawarkan 3 pilihan program yang berbeza yang memberikan kelonggaran yang luar biasa dan kecemerlangan yang berpatutan.

Pelajar boleh melengkapkan MBA Cepat-Trak dalam masa satu tahun atau boleh menamatkan MBA mereka dengan kadar mereka sendiri dengan MBA Profesional. Sijil Pengurusan Siswazah boleh memberikan anda kelebihan daya saing dalam pasaran kerja dan dalam masa 8 bulan.

Pilihan MBA

 • MBA di Bloomsburg University
 • MBA di Pusat Bandar Philadelphia

Program MBA yang terakreditasi AACSB ini tertumpu kepada membangunkan kemahiran kepimpinan dan menyediakan pengurus kepakaran teori, analisis dan operasi untuk memenuhi cabaran menguruskan sumber manusia dan bahan dalam persekitaran yang dinamik dan kompetitif.

 • Akreditasi AACSB - standard emas untuk program MBA. Akreditasi AACSB adalah ciri keunggulan dalam pendidikan perniagaan dan telah diperolehi oleh kurang daripada lima peratus daripada program perniagaan dunia.
 • Pembangunan Kepimpinan - membangunkan keupayaan Kepimpinan yang akan melengkapkan pengalaman kerja anda dan memulakan kerjaya anda.
 • Aplikasi Dunia Nyata - program ini menekankan latihan pengalaman, kajian kes, projek pakai, dan latihan, yang membolehkan pelajar mudah beralih antara dunia perniagaan dan pengajian mereka.
 • Nilai - Penyelesaian MBA anda: AACSB / Tuisyen = Nilai terbaik untuk wang anda!

Komunikasi strategik peringkat MBA

BU adalah sekolah perniagaan yang diiktiraf ke-16 di negara ini untuk menawarkan kursus komunikasi strategik peringkat MBA sebagai sebahagian daripada kurikulum MBAnya.

Program ini membantu pelajar membangunkan - keupayaan untuk menyampaikan matlamat, pelan, dan operasi strategik kepada pihak berkepentingan organisasi - dengan cara yang meningkatkan aliran komunikasi dan kecekapan operasi. Pelajar dengan kemahiran ini akan mempunyai kelebihan tersendiri apabila mereka memasuki tempat kerja,

MBA saya

Terdapat proses penerimaan masuk, jadi aplikasi diterima sepanjang tahun. Pelajar boleh dibenarkan masuk dalam semester Kejatuhan, Spring, atau Musim Panas. Program ini mengiktiraf pelajar berdasarkan penilaian pencapaian akademik masa lalu, kebolehan untuk kajian lanjutan, pencapaian profesional, dan motivasi untuk berjaya. Aplikasi lengkap termasuk item berikut:

 • Transkrip rasmi dari institusi akademik yang diiktiraf menunjukkan gelaran sarjana muda yang diperolehi.
 • Transkrip rasmi dari semua institusi di mana pemohon yang memperoleh kredit kolej sarjana atau siswazah mestilah disediakan. Ijazah yang diterima daripada universiti bukan Amerika Syarikat akan dihakimi secara individu
 • Tiga surat cadangan
 • Resume semasa
 • GMAT atau GRE: Pengecualian tersedia berdasarkan pengalaman akademik dan / atau profesional
 • Penyataan tujuan kerjaya

Pemohon antarabangsa yang bahasa ibunda bukan bahasa Inggeris mestilah menyediakan ujian rasmi Bahasa Inggeris sebagai mata pelajaran Bahasa Asing (TOEFL) dalam tahun sebelumnya serta bukti terkini keupayaan kewangan. Permohonan antarabangsa mestilah lengkap sekurang-kurangnya empat bulan sebelum permulaan semester permohonan. Suatu terjemahan transkrip kepada IPK pada skala 4.0 diperlukan.

Kumpulan MBA mengambil kepimpinan ke arah kelebihan

Allison Hartzell mengaku tidak pernah pergi berkhemah, ataupun keluar dengan cara yang paling mudah. Oleh itu, kenapa tidak membuat pengembaraan luaran pertama anda menjadi puncak gunung tertinggi di Amerika Utara. Dia lakukan.

"Nah, saya tidak pasti apa yang diharapkan," kata Hartzell '17, lulusan pengurusan perniagaan dan pelajar Sarjana Pentadbiran Perniagaan tahun pertama di Bloomsburg University .

Membangunkan kemahiran kepimpinan adalah inti program MBA BU, menyediakan pengurus kepakaran teoritis, analitis dan operasi untuk memenuhi cabaran mengurus sumber manusia dan bahan dalam persekitaran dinamik, kompetitif.

"Saya menyedari bahawa saya boleh menolak badan dan minda saya lebih jauh daripada yang saya fikir, dan saya boleh melakukan apa sahaja yang saya fikirkan ," kata Hartzell. "Saya tidak dapat memikirkan cara yang lebih baik untuk belajar tentang kepimpinan daripada sebenarnya pergi ke sana dan melakukannya seperti yang kita lakukan."

Tarikh Akhir Kemaskini Mac 2020

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami

Latar Belakang Pusat Pengajian

Building on a rich history of academic excellence as one of 14 public universities in the Pennsylvania State System of Higher Education, Bloomsburg University prepares and inspires students to become ... Baca lebih lanjut

Building on a rich history of academic excellence as one of 14 public universities in the Pennsylvania State System of Higher Education, Bloomsburg University prepares and inspires students to become dynamic and confident leaders. Baca Ringkas

Akreditasi

AACSB Accredited