Inovatif, praktikal dan disesuaikan dengan dunia sebenar, MBA dalam Pengurusan Kemapanan bertujuan untuk memberi kesan kepada kerjaya masa depan anda.

Ia disampaikan oleh fakulti luar biasa yang datang dari lapangan dengan pengalaman yang ketara dalam projek lestari dan strategi perniagaan.

MBA adalah program untuk pelajar yang bertujuan untuk mencapai pengalaman yang bersesuaian untuk memenuhi keperluan antarabangsa untuk pengurusan kemampanan.

Pelajar-pelajar FASIN sentiasa terlibat dalam projek-projek berorientasikan amalan yang dipandu oleh ahli akademik, perunding, dan profesional. Projek-projek ini adalah sebahagian daripada metodologi pengajaran inovatif SUMAS yang merangkumi persidangan video dengan penceramah utama dalam organisasi dan persembahan syarikat kelas. Aktiviti ini bukan sahaja menggalakkan perkongsian pengetahuan tetapi juga memberikan peluang yang berharga untuk rangkaian untuk meningkatkan perkembangan kerjaya anda.

Organisasi Program:

Panjang: 3 istilah (program sepenuh masa) atau 6 istilah (program separuh masa).

Kandungan: 9 modul teras, 5 kursus utama termasuk projek yang bekerjasama dengan rakan kongsi tempatan dan antarabangsa kami dan kursus batu tulis akhir. Kelas kecil.

Tarikh Mula: Januari, April dan September.

Keperluan untuk Program MBA:

  • Transkrip dan diploma bersertifikat rasmi Sarjana Muda atau Pengajian Sarjana, dengan terjemahan bersertifikat, jika tidak pada asalnya dalam bahasa Inggeris.
  • TOEFL (skor minimum 550 PBT atau 80 IBT), atau IELTS (skor minimum 5.5), atau Peperiksaan Penempatan Bahasa Inggeris yang lain.
  • Surat Motivasi yang menunjukkan mengapa anda ingin belajar di Switzerland di Sustainability Management School .
  • Salinan Pasport atau ID.

Lihat lagi alumni di sini

Kos Program Siswazah

  • Bayaran permohonan tidak dapat dikembalikan - 200 CHF
  • Perbelanjaan
  • Kos program 1 tahun: 39,545 CHF (Yuran Pengajian) (tahun kedua OPTIONAL dengan internship, tambahan 7,600 CHF)

SUMAS tidak menawarkan sebarang program biasiswa atau geran.

Peluang kerjaya

Program ini akan menyediakan pelajar untuk pelbagai kerjaya yang memerlukan keupayaan untuk menganalisis operasi perniagaan yang kompleks dan untuk mencapai penyelesaian yang mampan.

Pelajar-pelajar FASMI boleh memilih untuk mengambil tahun pilihan kedua dan terlibat dalam latihan di sebuah syarikat atau organisasi antarabangsa.

Program diajar dalam:
  • English
Sustainability Management School

Lihat 4 lagi program yang ditawarkan oleh Sustainability Management School »

Tarikh Akhir Kemaskini Januari 15, 2019
Kursus ini Lokasi Kampus
Start Date
Duration
1 - 2 
Sambilan
Sepenuh masa
Price
16,370 CHF
Ikut lokasi
Ikut tarikh
Start Date
Tarikh tutup permohonan
Start Date
Feb 2020
Tarikh tutup permohonan
Location
Tarikh tutup permohonan
End Date

Feb 2020

Location
Tarikh tutup permohonan
End Date