Sarjana Pentadbiran Perniagaan (MBA) dalam Kepimpinan Global

Umum

Penerangan Program

Dibawa ke Mesir oleh Universiti Kanada, misi MBA UPEI dalam Kepimpinan Global adalah untuk membangunkan pengurus global dan pemimpin perniagaan yang bertanggungjawab secara etika dan sosial.

Melalui penyampaian kurikulum praktikal dan akademik yang terintegrasi, program ini direka untuk meningkatkan kemahiran pelajar dan kemampuan membuat keputusan yang diperlukan dalam persekitaran perniagaan antarabangsa yang dinamik hari ini.

Pelajar melengkapkan 14 kursus serta "Modul Orientasi Kemahiran MBA" pada permulaan program. Model kohort membolehkan pelajar untuk maju melalui program yang diterapkan bersama sebagai komuniti pelajar, memberikan sokongan yang kuat untuk pelajar mencapai matlamat peribadi dan akademik mereka.

126780_business-3152586__340.jpg

rawpixel / Pixabay

Tarikh Akhir Kemaskini Dis 2019

Latar Belakang Pusat Pengajian

The Universities of Canada in Egypt (UofCanada) as the first International Branch Campus (IBC) in the New Administrative Capital of Egypt, is hosting a consortium of Canadian Universities. As of today ... Baca lebih lanjut

The Universities of Canada in Egypt (UofCanada) as the first International Branch Campus (IBC) in the New Administrative Capital of Egypt, is hosting a consortium of Canadian Universities. As of today, UofCanada is hosting the branch campus of the University of Prince Edward Island (UPEI) for specific undergraduate and graduate studies. Other Canadian universities will be joining us soon. Baca Ringkas