Sarjana Pentadbiran Perniagaan (MBA) adalah ijazah pasca-siswazah paling dicari di dunia perniagaan dan pra-syarat untuk banyak peranan global atas. The MBA di The Hague Universiti Sains Gunaan akan membangunkan kepintaran perniagaan anda, pengetahuan dan kemahiran strategik untuk eksekutif ini terbang tinggi dan peranan strategik. The MBA diajar sepenuhnya dalam bahasa Inggeris, bahasa perniagaan utama di dunia. Dengan kira-kira 80 peratus pelajar MBA kami dari luar negara dan kakitangan dari bangsa yang berbeza, anda boleh mula membangunkan rangkaian antarabangsa anda dari satu hari. Oleh kerana kita adalah sebuah universiti sains gunaan, dan bukannya sebuah universiti penyelidikan, anda dijamin amali dan pengalaman yang berkaitan, 'kehidupan sebenar' pada MBA.

MBA dalam The Hague

Sarjana Pentadbiran Perniagaan dalam The Hague merupakan cara yang baik untuk mengasah kemahiran perniagaan anda. The MBA dihoskan di hab institusi antarabangsa dan syarikat. The International City of Peace, Keadilan dan Keselamatan tuan rumah 80 organisasi keadilan dan bandar-Bangsa Bersatu. The Yugoslavia Tribunal Antarabangsa, Europol dan Mahkamah Jenayah Antarabangsa juga berpusat di The Hague. Terdapat kira-kira 300 perniagaan antarabangsa di hujung jari pelajar MBA 'termasuk multinasional utama seperti Shell, Siemens, KPN, Unilever dan DSM.

kemahiran MBA dan pengetahuan

Sentiasa dikemaskini untuk mencerminkan dunia perniagaan dinamik, MBA sambilan adalah untuk mempercepatkan dengan trend terkini, mempunyai pensyarah yang terbaik dan termasuk kajian kes baru-baru ini dan yang berkaitan. pelajar MBA akan mendapat kelebihan profesional dan pemahaman yang mendalam tentang dunia perniagaan melalui empat fasa Sarjana Pentadbiran Perniagaan: pemahaman, mendalamkan pengetahuan, pelaksanaan dan integrasi melalui tesis akhir. Pada Sarjana Pentadbiran Perniagaan, anda akan bekerja sebagai satu pasukan global dan menangani masalah pengurusan dengan pengetahuan luas anda proses perniagaan, ekonomi, pemasaran dan kewangan.

MBA akreditasi

The MBA di The Hague Universiti Sains Gunaan adalah MBA tertua diiktiraf di Belanda diajar dalam bahasa Inggeris. The MBA yang diiktiraf oleh Pertubuhan Pentauliahan Belanda dan Flanders (NVAO). The MBA berjalan melalui Akademi untuk Sarjana dan Kursus Profesional (MPC).

MBA untuk tangan kepada pengalaman

Semasa MBA anda akan belajar bagaimana untuk memohon teori perniagaan kepada senario benar-untuk-kehidupan. pelajar MBA meneroka sehingga kajian kes tarikh dan main peranan sebagai perunding perniagaan menasihati organisasi dengan isu-isu perniagaan mereka pada tuan ini. pentadbiran dan pengurusan perniagaan kemahiran adalah teras kepada pembangunan peribadi atau profesional anda. The MBA sambilan meliputi 'kacang dan bolt' ekonomi, kewangan, perakaunan, sumber manusia, pemasaran, strategi dan keusahawanan.

Fakta

  • Jenis pendidikan: Profesional Kursus Masters
  • Bahasa Pengantar: Bahasa Inggeris
  • syarat kemasukan: Tahap pendidikan tinggi dan sekurang-kurangnya tiga tahun pengalaman kerja profesional
  • Mula: September 2017
  • Tempoh: 24 bulan
  • Bilangan hari kuliah: Minimum 2 malam seminggu pada Selasa dan Khamis
  • Bilangan jam kuliah: 07:00-10:00
  • Masa belajar: 20 hingga 30 jam seminggu
  • Kredit: 60 ECTS
  • Kos: € 18,500
  • Lokasi: The Hague Universiti Sains Gunaan
  • Akreditasi: Akreditasi Pertubuhan Belanda dan Flanders (NVAO)
  • Ijazah: Sarjana Pentadbiran Perniagaan
Program diajar dalam:
English

Lihat 1 lagi program yang ditawarkan oleh The Hague University of Applied Sciences »

Kursus ini Lokasi Kampus
Start Date
Duration
24 
Sambilan
Price
18,950 EUR
Ikut lokasi
Ikut tarikh