Sarjana Pentadbiran Perniagaan (MBA) Perakaunan

Umum

Penerangan Program

Selamat datang ke program tunggal North Jersey dengan akreditasi perniagaan dan perakaunan dari Persatuan untuk Maju Sekolah Perniagaan.

Alumni kami telah berjaya sebagai eksekutif di syarikat multinasional yang besar, rakan kongsi di firma CPA utama, dan menguruskan rakan kongsi atau pegawai di firma swasta.

Program kami menggabungkan kurikulum teras yang kuat dengan pilihan yang membolehkan anda mencatat laluan anda sendiri, dan kami memastikan ia diselaraskan hanya dengan 40 kredit. Kami juga mengalu-alukan pelajar sepenuh masa dan separuh masa dan menawarkan kelas kecil dan fleksibel di kampus dan dalam talian untuk menampung jadual anda.

Kurikulum

Anda akan mendapat pendidikan yang teguh dalam perakaunan, tetapi meneroka bidang perniagaan lain juga.

Dengan fokus pada pendidikan berpusatkan etika, MBA kami bermula dengan kurikulum teras yang meliputi ekonomi, sains tingkah laku dan kuantitatif, dan bidang perniagaan fungsional.

Pada akhir program ini, anda akan mempunyai peluang untuk menerapkan pengetahuan yang diperoleh dan berunding dengan pelanggan sebenar dalam kursus perundingan MBA kami.

Mengharapkan saiz kelas kecil dan kuliah yang dinamik dan perbincangan dengan fakulti dan profesional industri. Ramai pelajar kami, pensyarah tetamu, dan pakar fakulti datang dari syarikat-syarikat terkemuka di kawasan metro metro New York, menyampaikan setiap bilik darjah dengan perspektif unik dan bidang kepakaran mereka.

Fakulti Program

Kebanyakan fakulti sepenuh masa kami telah menghadiri Ph.D. program dan permintaan sebagai pensyarah, pakar perunding dan pakar media. Fakulti Sekolah Stillman menyediakan pengalaman akademik yang dicirikan oleh penglibatan fakulti pelajar yang tinggi, sering berkerjasama dengan pelajar mengenai penyelidikan dan projek lain.

Tarikh Akhir Kemaskini Jul 2018

Latar Belakang Pusat Pengajian

AACSB Accredited BadgeThe Stillman School of Business at Seton Hall University was established in 1950 to provide education geared toward the complex, practical needs of business leaders. The School w ... Baca lebih lanjut

AACSB Accredited BadgeThe Stillman School of Business at Seton Hall University was established in 1950 to provide education geared toward the complex, practical needs of business leaders. The School was the first private business school in New Jersey to earn accreditation from the Association to Advance Collegiate Schools of Business (AACSB International). More than 60 years later, the School continues to maintain professional accreditation from AACSB and is the only school in northern New Jersey with both business and accounting accreditation. Baca Ringkas