Selamat datang ke program tunggal North Jersey dengan akreditasi perniagaan dan perakaunan dari Persatuan untuk Maju Sekolah Perniagaan.

Alumni kami telah berjaya sebagai eksekutif di syarikat multinasional yang besar, rakan kongsi di firma CPA utama, dan menguruskan rakan kongsi atau pegawai di firma swasta.

Program kami menggabungkan kurikulum teras yang kuat dengan pilihan yang membolehkan anda mencatat laluan anda sendiri, dan kami memastikan ia diselaraskan hanya dengan 40 kredit. Kami juga mengalu-alukan pelajar sepenuh masa dan separuh masa dan menawarkan kelas kecil dan fleksibel di kampus dan dalam talian untuk menampung jadual anda.

Kurikulum

Anda akan mendapat pendidikan yang teguh dalam perakaunan, tetapi meneroka bidang perniagaan lain juga.

Dengan fokus pada pendidikan berpusatkan etika, MBA kami bermula dengan kurikulum teras yang meliputi ekonomi, sains tingkah laku dan kuantitatif, dan bidang perniagaan fungsional.

Pada akhir program ini, anda akan mempunyai peluang untuk menerapkan pengetahuan yang diperoleh dan berunding dengan pelanggan sebenar dalam kursus perundingan MBA kami.

Mengharapkan saiz kelas kecil dan kuliah yang dinamik dan perbincangan dengan fakulti dan profesional industri. Ramai pelajar kami, pensyarah tetamu, dan pakar fakulti datang dari syarikat-syarikat terkemuka di kawasan metro metro New York, menyampaikan setiap bilik darjah dengan perspektif unik dan bidang kepakaran mereka.

Fakulti Program

Kebanyakan fakulti sepenuh masa kami telah menghadiri Ph.D. program dan permintaan sebagai pensyarah, pakar perunding dan pakar media. Fakulti Sekolah Stillman menyediakan pengalaman akademik yang dicirikan oleh penglibatan fakulti pelajar yang tinggi, sering berkerjasama dengan pelajar mengenai penyelidikan dan projek lain.

Program diajar dalam:
  • English

Lihat 4 lagi program yang ditawarkan oleh Seton Hall W. Paul Stillman School of Business »

Kursus ini Lokasi Kampus
Start Date
Duration
2 - 5 
Sambilan
Sepenuh masa
Price
1,279 USD
$ 1,279 setiap kredit
Ikut lokasi
Ikut tarikh
Start Date
Tarikh tutup permohonan
Start Date
Tarikh tutup permohonan
Start Date
Sep 2019
Tarikh tutup permohonan
Location
Tarikh tutup permohonan
End Date
Tarikh tutup permohonan
End Date

Sep 2019

Master of Business Administration