Sarjana Pentadbiran Perniagaan (MBA) Pengurusan Antarabangsa

Umum

Penerangan Program

Master of Business Administration

Alt = "Sarjana Pentadbiran Perniagaan (MBA), telah menjadi rangsangan kerjaya akademik bagi kedua-dua usahawan dan pekerja korporat. Globalisasi menuntut graduan MBA dengan pendidikan perniagaan yang benar-benar antarabangsa.

56790_56751_FIBAA_Logo.svg.png

Dengan Sarjana Pentadbiran Perniagaan (MBA) anda akan mendapat kemahiran dan alat yang diperlukan untuk dapat mengambil alih kedudukan yang mencabar dengan tanggungjawab pengurusan. Bagi pelajar tanpa pendidikan terdahulu dalam Perniagaan, MBA adalah program yang sempurna untuk melayakkan diri anda untuk jawatan pengurusan.

MBA kami menghubungkan teori dan amalan dan diajar oleh para pengajar dengan pengalaman yang signifikan dalam profesion mereka. Kumpulan kecil membenarkan pendidikan yang sangat interaktif. Oleh kerana pelajar MBA perlu mempunyai pengalaman kerja untuk dapat mendaftar, pengalaman dan latar belakang individu setiap pelajar menjadikan kelas lebih menyeronokkan. Ahli fakulti kami menggunakan elemen pengaktifan seperti kajian kes, simulasi, projek dan persembahan untuk memberi setiap pelajar kesempatan untuk menghubungkan pengetahuan yang diperoleh dengan pengalaman peribadi mereka.

34625_13767224_579180752261738_445750333960496912_o.jpg

Sarjana Pentadbiran Perniagaan (MBA) dalam Pengurusan Antarabangsa diajar oleh penganjur dan penyelidik antarabangsa dari akademik dan industri. Graduan MBA sering dijejaki ke jawatan pengurusan kanan dan program MBA ini telah direka untuk mereka yang ingin meneruskan jawatan pengurusan kanan atau sebagai persiapan untuk melanjutkan pelajaran dalam perniagaan, seperti pada peringkat PhD. Program ijazah MBA dalam Pengurusan Antarabangsa bertujuan untuk pelajar dengan latar belakang gelar Sarjana muda pentadbiran perniagaan dan bukan perniagaan. Calon akan mempunyai sekurang-kurangnya 3 tahun pengalaman bekerja di syarikat dan organisasi dalam peranan yang menguruskan orang, proses atau keduanya.

Contoh kursus termasuk:

  • Pengurusan Perakaunan
  • Pengurusan pemasaran
  • Kaedah Penyelidikan Pengenalan
  • Pengurusan Sumber Manusia
  • Pengurusan Operasi
  • Pengurusan Antarabangsa
  • Pengurusan Maklumat

Tarikh Akhir Kemaskini Ogo 2019

Latar Belakang Pusat Pengajian

Together with Wittenborg University of Applied Sciences, New European College offers one of the most modern and forward-thinking approaches to business education in Germany, with Bachelor, Master and ... Baca lebih lanjut

Together with Wittenborg University of Applied Sciences, New European College offers one of the most modern and forward-thinking approaches to business education in Germany, with Bachelor, Master and MBA programs fully taught in English. The academic combination of a research-based approach to education, real world mandatory project weeks and continuous evaluation ensures that students achieve highest level of sustainable employability in the 21st century world of business. We combine the virtues of the Dutch’s contemporary and practical approach to business education with the modern American model of small classes and real-world academics. In the sea of formulaic business schools, we stand out. By unleashing our students’ individual strengths, we prepare them to outperform in the business world. Our students’ sustained success is our passion and purpose. Baca Ringkas