Master of Business Administration

Alt = "Sarjana Pentadbiran Perniagaan (MBA), telah menjadi rangsangan kerjaya akademik bagi kedua-dua usahawan dan pekerja korporat. Globalisasi menuntut graduan MBA dengan pendidikan perniagaan yang benar-benar antarabangsa.

56790_56751_FIBAA_Logo.svg.png

Dengan Sarjana Pentadbiran Perniagaan (MBA) anda akan mendapat kemahiran dan alat yang diperlukan untuk dapat mengambil alih kedudukan yang mencabar dengan tanggungjawab pengurusan. Bagi pelajar tanpa pendidikan terdahulu dalam Perniagaan, MBA adalah program yang sempurna untuk melayakkan diri anda untuk jawatan pengurusan.

MBA kami menghubungkan teori dan amalan dan diajar oleh para pengajar dengan pengalaman yang signifikan dalam profesion mereka. Kumpulan kecil membenarkan pendidikan yang sangat interaktif. Oleh kerana pelajar MBA perlu mempunyai pengalaman kerja untuk dapat mendaftar, pengalaman dan latar belakang individu setiap pelajar menjadikan kelas lebih menyeronokkan. Ahli fakulti kami menggunakan elemen pengaktifan seperti kajian kes, simulasi, projek dan persembahan untuk memberi setiap pelajar kesempatan untuk menghubungkan pengetahuan yang diperoleh dengan pengalaman peribadi mereka.

34625_13767224_579180752261738_445750333960496912_o.jpg

Sarjana Pentadbiran Perniagaan (MBA) dalam Pengurusan Antarabangsa diajar oleh penganjur dan penyelidik antarabangsa dari akademik dan industri. Graduan MBA sering dijejaki ke jawatan pengurusan kanan dan program MBA ini telah direka untuk mereka yang ingin meneruskan jawatan pengurusan kanan atau sebagai persiapan untuk melanjutkan pelajaran dalam perniagaan, seperti pada peringkat PhD. Program ijazah MBA dalam Pengurusan Antarabangsa bertujuan untuk pelajar dengan latar belakang gelar Sarjana muda pentadbiran perniagaan dan bukan perniagaan. Calon akan mempunyai sekurang-kurangnya 3 tahun pengalaman bekerja di syarikat dan organisasi dalam peranan yang menguruskan orang, proses atau keduanya.

Contoh kursus termasuk:

  • Pengurusan Perakaunan
  • Pengurusan pemasaran
  • Kaedah Penyelidikan Pengenalan
  • Pengurusan Sumber Manusia
  • Pengurusan Operasi
  • Pengurusan Antarabangsa
  • Pengurusan Maklumat

Program diajar dalam:
  • English
New European College

Lihat 1 lagi program yang ditawarkan oleh New European College »

Tarikh Akhir Kemaskini Og 28, 2019
Kursus ini Lokasi Kampus
Start Date
Okt 2019
Duration
Sepenuh masa
Price
6,100 EUR
6,100 setiap semester
Ikut lokasi
Ikut tarikh
Start Date
Okt 2019
Tarikh tutup permohonan

Okt 2019

Location
Tarikh tutup permohonan
End Date