Sarjana Pentadbiran Perniagaan (MBA), Lappeenranta

Umum

Penerangan Program

Melalui kursus kecekapan teras yang ditawarkan dalam program ini (30 ECTS), anda akan dapat menganalisis peluang untuk kreatif mengembangkan penyelesaian perniagaan antarabangsa yang inovatif. Topik utama kursus teras adalah pengurusan masa depan dan strategik, pengurusan pelanggan dan digitalisasi, pengurusan lintas budaya, proses pengurusan inovasi dan pengurusan tanpa lemak.

Sebagai tambahan kepada kursus-kursus teras, anda akan merancang jalur belajar yang diperintahkan melalui kajian kecekapan komplementer (30 ECTS) untuk membentuk dan menyesuaikan pembelajaran anda agar lebih sesuai dengan objektif pembelajaran yang ditetapkan. Pada permulaan pengajian anda, anda akan melengkapkan pelan pembelajaran peribadi yang terdiri daripada 60 ECTS pengajian peringkat induk dan 30 ECTS kerja tesis akhir.

Tempoh program ialah 1.5 tahun. Hari perhubungan untuk kajian teras biasanya terhad kepada 2 hingga 4 hari sebulan. Hari hubungan untuk kajian kecekapan komplementer bergantung kepada kursus yang anda pilih untuk belajar. Pelajar juga boleh memilih kursus peringkat sarjana pilihan dari universiti lain.

Terdapat banyak kerja bebas dan kajian dalam talian yang mencabar untuk menampung kehidupan profesional dan peribadi pelajar. Kajian-kajian ini adalah rapi dan intensif tetapi boleh diurus.

Pelajar dalam program ini boleh menggunakan pembelajaran mereka dengan segera di tempat kerja mereka. Ramai graduan dapat memanfaatkan peluang-peluang baru sama ada dalam organisasi semasa atau dalam kerjaya profesional baru.

Memperoleh kemahiran dan keupayaan inovatif untuk membangunkan perniagaan antarabangsa membantu para graduan mengembangkan peluang profesional mereka untuk menjembatani perniagaan di luar cabaran pasaran tempatan. Kajian-kajian ini memberikan kemungkinan yang sangat baik untuk meningkatkan kemahiran berbahasa Inggeris dan bertulis untuk bekerja dalam peranan antarabangsa dengan mengamalkan dan bekerja dalam persekitaran yang pelbagai budaya.

Tarikh Akhir Kemaskini Mac 2020

Latar Belakang Pusat Pengajian

LAB University of Applied Sciences operetas in Finland in the cities of Lahti and Lappeenranta. The new institution will start its operation on 1 January 2020.

LAB University of Applied Sciences operetas in Finland in the cities of Lahti and Lappeenranta. The new institution will start its operation on 1 January 2020. Baca Ringkas
Lappeenranta , Lahti , Lahti + 2 Lagi Kurang