Sarjana Pentadbiran Perniagaan (MBA) Kewangan

Umum

Penerangan Program

Dalam tumpuan ini, anda akan membina yayasan teoritis dan mendapat pengalaman pengalaman yang anda perlukan untuk mencapai kecemerlangan dalam industri perkhidmatan kewangan. Sebenarnya, ramai pelajar kami lulus semua tiga ujian peringkat CFA.

Kami menekankan pengalaman pembelajaran, jadi anda boleh membawa konsep baru secara langsung dari bilik darjah ke tempat kerja anda. Akibat penyediaan luas ini, alumni kami tersebar di banyak syarikat besar dan syarikat seperti Goldman Sachs, JP Morgan, Johnson

Kurikulum

Dengan fokus pada pendidikan berpusatkan etika, MBA kami bermula dengan kurikulum teras yang meliputi perakaunan, ekonomi, sains tingkah laku dan kuantitatif, dan bidang perniagaan fungsional.

Untuk melengkapkan pendidikan perniagaan anda, anda akan memilih beberapa pilihan dari bidang dalam kurikulum MBA selain kewangan.

Pada akhir program ini, anda akan mempunyai peluang untuk menerapkan pengetahuan yang diperoleh dan berunding dengan pelanggan sebenar dalam kursus perundingan MBA kami.

Mengharapkan saiz kelas kecil dan kuliah yang dinamik dan perbincangan dengan fakulti dan profesional industri. Ramai pelajar, pensyarah tetamu, dan fakulti tambahan datang dari syarikat-syarikat terkemuka di kawasan metro metro New York, yang menyediakan setiap bilik darjah dengan perspektif dan kepakaran yang unik.

Pusat Perdagangan dan Analisis Sekuriti (Ruang Perdagangan)

Rangkaian sumber kewangan yang luas, Pusat meniru aktiviti bilik perdagangan aktual yang berlaku dalam perbankan pelaburan: petikan harga pasaran kedua-dua, pasaran pasaran global terkini dan berita mengenai sekuriti yang sering diniagakan, termasuk saham, bon, komoditi , dan mata wang.

Fakulti Program

Kebanyakan fakulti sepenuh masa kami telah menghadiri Ph.D. program dan permintaan sebagai pensyarah, perunding, dan pakar media. Fakulti Sekolah Stillman menyediakan pengalaman akademik yang dicirikan oleh penglibatan fakulti pelajar yang tinggi, sering berkerjasama dengan pelajar mengenai penyelidikan dan projek lain.

Tarikh Akhir Kemaskini Mac 2020

Latar Belakang Pusat Pengajian

AACSB Accredited BadgeThe Stillman School of Business at Seton Hall University was established in 1950 to provide education geared toward the complex, practical needs of business leaders. The School w ... Baca lebih lanjut

AACSB Accredited BadgeThe Stillman School of Business at Seton Hall University was established in 1950 to provide education geared toward the complex, practical needs of business leaders. The School was the first private business school in New Jersey to earn accreditation from the Association to Advance Collegiate Schools of Business (AACSB International). More than 60 years later, the School continues to maintain professional accreditation from AACSB and is the only school in northern New Jersey with both business and accounting accreditation. Baca Ringkas