Dalam tumpuan ini, anda akan membina yayasan teoritis dan mendapat pengalaman pengalaman yang anda perlukan untuk mencapai kecemerlangan dalam industri perkhidmatan kewangan. Sebenarnya, ramai pelajar kami lulus semua tiga ujian peringkat CFA.

Kami menekankan pengalaman pembelajaran, jadi anda boleh membawa konsep baru secara langsung dari bilik darjah ke tempat kerja anda. Akibat penyediaan luas ini, alumni kami tersebar di banyak syarikat besar dan syarikat seperti Goldman Sachs, JP Morgan, Johnson

Kurikulum

Dengan fokus pada pendidikan berpusatkan etika, MBA kami bermula dengan kurikulum teras yang meliputi perakaunan, ekonomi, sains tingkah laku dan kuantitatif, dan bidang perniagaan fungsional.

Untuk melengkapkan pendidikan perniagaan anda, anda akan memilih beberapa pilihan dari bidang dalam kurikulum MBA selain kewangan.

Pada akhir program ini, anda akan mempunyai peluang untuk menerapkan pengetahuan yang diperoleh dan berunding dengan pelanggan sebenar dalam kursus perundingan MBA kami.

Mengharapkan saiz kelas kecil dan kuliah yang dinamik dan perbincangan dengan fakulti dan profesional industri. Ramai pelajar, pensyarah tetamu, dan fakulti tambahan datang dari syarikat-syarikat terkemuka di kawasan metro metro New York, yang menyediakan setiap bilik darjah dengan perspektif dan kepakaran yang unik.

Pusat Perdagangan dan Analisis Sekuriti (Ruang Perdagangan)

Rangkaian sumber kewangan yang luas, Pusat meniru aktiviti bilik perdagangan aktual yang berlaku dalam perbankan pelaburan: petikan harga pasaran kedua-dua, pasaran pasaran global terkini dan berita mengenai sekuriti yang sering diniagakan, termasuk saham, bon, komoditi , dan mata wang.

Fakulti Program

Kebanyakan fakulti sepenuh masa kami telah menghadiri Ph.D. program dan permintaan sebagai pensyarah, perunding, dan pakar media. Fakulti Sekolah Stillman menyediakan pengalaman akademik yang dicirikan oleh penglibatan fakulti pelajar yang tinggi, sering berkerjasama dengan pelajar mengenai penyelidikan dan projek lain.

Program diajar dalam:
  • English

Lihat 4 lagi program yang ditawarkan oleh Seton Hall W. Paul Stillman School of Business »

Kursus ini Online, Lokasi Kampus
Start Date
Duration
2 - 5 
Sambilan
Sepenuh masa
Price
1,279 USD
$ 1,279 setiap kredit
Ikut lokasi
Ikut tarikh
Start Date
Tarikh tutup permohonan
Start Date
Tarikh tutup permohonan
Start Date
Sep 2019
Tarikh tutup permohonan
Location
Tarikh tutup permohonan
End Date
Tarikh tutup permohonan
End Date

Sep 2019

Master of Business Administration