Sarjana Pentadbiran Perniagaan (MBA), telah menjadi rangsangan kerjaya akademik untuk kedua-dua usahawan dan pekerja korporat. Globalisasi menuntut graduan MBA dengan pendidikan perniagaan benar-benar antarabangsa.

Dengan MBA kami dalam Perniagaan Antarabangsa, kamu akan memperoleh kemahiran dan alat yang diperlukan untuk dapat mengambil alih jawatan yang mencabar dengan tanggungjawab pengurusan. Bagi pelajar tanpa pendidikan sebelumnya dalam Perniagaan MBA adalah program yang sesuai untuk melayakkan diri untuk jawatan pengurusan.

MBA kami dalam Perniagaan Antarabangsa menghubungkan teori dan amalan dan diajar oleh tenaga pengajar yang mempunyai pengalaman yang luas dalam profesion mereka. Kumpulan-kumpulan kecil membolehkan pendidikan yang sangat interaktif. Sebagai pelajar MBA kami perlu mempunyai pengalaman kerja dapat mendaftar, pengalaman individu dan latar belakang bagi setiap dan setiap pelajar membuat kelas lebih menyeronokkan. Ahli fakulti kami menggunakan unsur-unsur mengaktifkan seperti kajian kes, simulasi, projek dan persembahan untuk memberi setiap pelajar peluang untuk mudah menyambung pengetahuan yang diperolehi dengan pengalaman peribadi mereka.

Antara kursus kurikulum adalah seperti berikut:

Ekonomi Pengurusan (MECO110) - 150 Jam, 5 ECTS

Kursus ini memberi pandangan yang mendalam di- ke dalam rangka kerja ekonomi dan rasional ekonomi, terutamanya keputusan strategik. Untuk membolehkan pelajar untuk menganalisis persekitaran ekonomi dan membuat kesimpulan dari perspektif pengurusan, kursus ini adalah dikhaskan untuk penerangan dan analisis kuasa pasaran. Berdasarkan itu, membuat keputusan strategik adalah aspek yang sama bahagian kedua kursus.

Kewangan Korporat (CFIN110) - 150 Jam, 5 ECTS

Dalam pasaran modal bergelora hari ini, profesional yang berjaya perlu dilengkapi untuk menangani cabaran yang semakin kompleks membuat keputusan kewangan. Penilaian, Penyusutan nilai dan meningkatkan dana yang rumit yang mencukupi pada sepanjang masa, tetapi di pasar antarabangsa hari ini dan sentiasa berubah ekonomi global, mereka lebih mencabar berbanding sebelum ini.

Pengukuran Prestasi dan Pengurusan (SM120) - 150 Jam, 5 ECTS

Pengukuran prestasi dan pengurusan prestasi menyokong pelaksanaan strategi berdasarkan langkah-langkah prestasi menangani aspek kewangan dan bukan kewangan / operasi. Oleh yang demikian, pelajar akan dapat mengetahui fungsi pengukuran prestasi dan pengurusan prestasi sebagai sebahagian daripada fungsi pengurusan secara keseluruhan.

Pemasaran Antarabangsa (IM140) - 150 Jam, 5 ECTS

Pemasaran antarabangsa secara umum memberi tumpuan kepada peluang pasaran global dan ancaman. Ini bermakna untuk mengenali mana pasaran dan saling pergantungan organisasi berkaitan untuk pemasaran produk dan perkhidmatan dalam persekitaran antarabangsa dan memahami cabaran pengurusan untuk pergi dan menjadi antarabangsa.

Kepimpinan (LEA110) - 150 Jam, 5 ECTS

Peserta kursus ini mendapat panduan impak tinggi kepada keperluan kepada konsep moden kepimpinan dalam organisasi yang mempunyai faktor-faktor utama berikut pembelajaran: Personaliti (kemahiran), Team (gaya), Pertubuhan (teknik) dan Badan (strategi). Berhubung dengan sifat khusus Pengurusan Antarabangsa ia akan menjadi begitu juga penting untuk mengambil aspek silang budaya dan ciri-ciri kebudayaan kira.

Dengan pengkhususan di pemasaran, anda boleh mendapat pemahaman bagaimana nilai dicipta dan disampaikan kepada pelanggan. Profesional pemasaran membezakan diri mereka melalui pemahaman mereka tentang pelanggan mereka dan keupayaan mereka untuk memasarkan kepada segmen.

Berusaha untuk terus memahami keperluan dan kehendak pelanggan anda adalah penting untuk kejayaan mana-mana organisasi. Pemasar dan profesional perhubungan awam mesti membentuk dan pengaruh bukan sahaja reka bentuk produk serta bagaimana jenama dan organisasi percieved.

Memahami kerumitan dan dinamik media tradisional dan moden - dengan bahawa landskap rangkaian sosial yang semakin berkembang - dan bagaimana untuk manouver ini adalah apa yang membezakan pakar-pakar pemasaran dari bidang perniagaan lain.

Dengan mengkhusus dalam Pemasaran membolehkan anda:

  • untuk belajar tentang landskap semasa, trend dan isu-isu, dalam dunia pemasaran
  • untuk mencapai & menyampaikan kepada khalayak global menggunakan teknik pemasaran moden & kaedah
  • menyesuaikan tawaran anda dengan keperluan semasa pelanggan dan mencipta cara-cara yang optimum menyambung dengan mereka

Menyumbang kursus:

  • Pengurusan Jenama Global
  • Kelakuan Pengguna Antarabangsa
  • APPLIED MARKETING RESEARCH
  • Isu-isu Semasa dalam Pemasaran Antarabangsa
  • Jualan dan Harga
Program diajar dalam:
English
New European College

Lihat 4 lagi program yang ditawarkan oleh New European College »

Kursus ini Lokasi Kampus
Start Date
Okt 2019
Duration
Sepenuh masa
Price
7,945 EUR
setiap semester
Ikut lokasi
Ikut tarikh
Start Date
Okt 2019
Tarikh tutup permohonan
Start Date
Okt 2019
Tarikh tutup permohonan

Okt 2019

Location
Tarikh tutup permohonan
End Date
Tarikh tutup permohonan
End Date