tttl

Sarjana Pentadbiran Perniagaan (MBA), telah menjadi rangsangan kerjaya akademik untuk kedua-dua usahawan dan pekerja korporat. Globalisasi menuntut graduan MBA dengan pendidikan perniagaan benar-benar antarabangsa.

Dengan MBA kami dalam Perniagaan Antarabangsa, kamu akan memperoleh kemahiran dan alat yang diperlukan untuk dapat mengambil alih jawatan yang mencabar dengan tanggungjawab pengurusan. Bagi pelajar tanpa pendidikan sebelumnya dalam Perniagaan MBA adalah program yang sesuai untuk melayakkan diri untuk jawatan pengurusan.

MBA kami dalam Perniagaan Antarabangsa menghubungkan teori dan amalan dan diajar oleh tenaga pengajar yang mempunyai pengalaman yang luas dalam profesion mereka. Kumpulan-kumpulan kecil membolehkan pendidikan yang sangat interaktif. Sebagai pelajar MBA kami perlu mempunyai pengalaman kerja dapat mendaftar, pengalaman individu dan latar belakang bagi setiap dan setiap pelajar membuat kelas lebih menyeronokkan. Ahli fakulti kami menggunakan unsur-unsur mengaktifkan seperti kajian kes, simulasi, projek dan persembahan untuk memberi setiap pelajar peluang untuk mudah menyambung pengetahuan yang diperolehi dengan pengalaman peribadi mereka.

Antara kursus kurikulum adalah seperti berikut:

Ekonomi Pengurusan (MECO110) - 150 Jam, 5 ECTS

Kursus ini memberi pandangan yang mendalam di- ke dalam rangka kerja ekonomi dan rasional ekonomi, terutamanya keputusan strategik. Untuk membolehkan pelajar untuk menganalisis persekitaran ekonomi dan membuat kesimpulan dari perspektif pengurusan, kursus ini adalah dikhaskan untuk penerangan dan analisis kuasa pasaran. Berdasarkan itu, membuat keputusan strategik adalah aspek yang sama bahagian kedua kursus.

Kewangan Korporat (CFIN110) - 150 Jam, 5 ECTS

Dalam pasaran modal bergelora hari ini, profesional yang berjaya perlu dilengkapi untuk menangani cabaran yang semakin kompleks membuat keputusan kewangan. Penilaian, Penyusutan nilai dan meningkatkan dana yang rumit yang mencukupi pada sepanjang masa, tetapi di pasar antarabangsa hari ini dan sentiasa berubah ekonomi global, mereka lebih mencabar berbanding sebelum ini.

Pengukuran Prestasi dan Pengurusan (SM120) - 150 Jam, 5 ECTS

Pengukuran prestasi dan pengurusan prestasi menyokong pelaksanaan strategi berdasarkan langkah-langkah prestasi menangani aspek kewangan dan bukan kewangan / operasi. Oleh yang demikian, pelajar akan dapat mengetahui fungsi pengukuran prestasi dan pengurusan prestasi sebagai sebahagian daripada fungsi pengurusan secara keseluruhan.

Pemasaran Antarabangsa (IM140) - 150 Jam, 5 ECTS

Pemasaran antarabangsa secara umum memberi tumpuan kepada peluang pasaran global dan ancaman. Ini bermakna untuk mengenali mana pasaran dan saling pergantungan organisasi berkaitan untuk pemasaran produk dan perkhidmatan dalam persekitaran antarabangsa dan memahami cabaran pengurusan untuk pergi dan menjadi antarabangsa.

Kepimpinan (LEA110) - 150 Jam, 5 ECTS

Peserta kursus ini mendapat panduan impak tinggi kepada keperluan kepada konsep moden kepimpinan dalam organisasi yang mempunyai faktor-faktor utama berikut pembelajaran: Personaliti (kemahiran), Team (gaya), Pertubuhan (teknik) dan Badan (strategi). Berhubung dengan sifat khusus Pengurusan Antarabangsa ia akan menjadi begitu juga penting untuk mengambil aspek silang budaya dan ciri-ciri kebudayaan kira.

profesional Hospitality memiliki elemen tertentu daya tarikan semula jadi dan fikiran untuk angka dan yang hanya membentangkan permukaan apa Pengurusan Hospitaliti merangkumi.

Jauh daripada apa hospitaliti telah dimaksudkan sebelum ini, pemimpin masa depan dalam sektor pengurusan hospitaliti perlukan sekarang untuk menjadi strategik dan inovasi pemikir. Dengan keupayaan untuk memanfaatkan peluang-peluang baru dan cabaran yang kompleks dalam industri berkaitan hospitaliti pesat berubah, ia tidak lagi cukup untuk memberi tumpuan kepada aspek-aspek operasinya.

Pengurus moden dalam hospitaliti berjaya melalui membina kefasihan mereka dalam pemasaran yang lebih canggih dan dinamik kontemporari dan komunikasi. Mereka mesti dibiasakan dengan perkembangan baru dan trend merentasi pelbagai platform dan penonton untuk terus memantau dan memahami perubahan keperluan pelanggan mereka.

Dengan mengkhusus dalam bidang hospitaliti membolehkan anda untuk:

  • Terokai dan nikmati isu-isu semasa dan trend dalam industri hospitaliti dan persekitaran perniagaan amnya
  • Belajar teori dan kaedah pengurusan yang digunakan dalam penentuan harga dan pengedaran strategi yang bertujuan untuk meningkatkan hasil
  • Mendapatkan pengetahuan mengenai kejayaan pembangunan, perancangan, reka bentuk, pembinaan, pembinaan dan kemasan dalaman facitilies hospitaliti
  • Memahami kepentingan dan cabaran yang dihadapi dalam industri makanan dan minuman oleh pengendali, pembuat keputusan dan pembuat dasar

Menyumbang kursus:

  • Seminar Pengurusan Hospitaliti
  • Harga dan Pengedaran Pengurusan
  • Hospitality Perancangan dan Pembangunan Projek
  • Pengurusan Makanan dan Minuman
  • Hospitality Strategik dan Pengurusan Pelancongan
Program diajar dalam:
English
New European College

Lihat 4 lagi program yang ditawarkan oleh New European College »

Kursus ini Lokasi Kampus
Start Date
Okt 2019
Duration
Sepenuh masa
Price
7,945 EUR
Ikut lokasi
Ikut tarikh
Start Date
Okt 2019
Tarikh tutup permohonan

Okt 2019

Location
Tarikh tutup permohonan
End Date