Pengurusan syarikat hari ini memerlukan profesional yang mempunyai pengetahuan mengenai pengurusan dan pentadbiran tetapi juga dengan kemahiran digital. Anda, yang sudah mempunyai pengalaman profesional, menjadi pengurus masa depan dengan Master unik ini di pasaran

Ijazah Sarjana dari Universiti Katolik Murcia -UCAM- dan Spain Business School dalam Pengurusan dan Pentadbiran Syarikat-Syarikat Digital (MDBA) bertujuan untuk menawarkan pengetahuan yang lengkap kepada pihak yang berminat dalam pentadbiran perniagaan, MBA klasik, dengan varian yang menggabungkan kemas kini kepada syarikat digital, sambil membangunkan kemahiran pengurusan dan nilai arah perniagaan yang betul.

pixelSpain Business School MBAD" src="http://www.spainbs.com/Contents/Programs/Images/ucam_mdba.jpg" alt="Spain Business School MBAD" />Program ini mengandungi blok subjek teras mengenai pengurusan dan pentadbiran perniagaan, sambil melengkapi dengan metodologi digital yang memperdalam aspek teknikal persekitaran.


Secara profesional, kajian ini bertujuan untuk memberi pelajar, pengetahuan, teknik, amalan dan kemahiran yang berjaya yang dikehendaki oleh syarikat-syarikat untuk kedudukan perantaraan dan pengurusan mereka, memberikan visi global dan integrasi semua bidang fungsional.

Ia dibangunkan dalam metodologi SEMIPRESENCIAL ATAU ONLINE semasa kursus akademik dan memperoleh 60 ECTS dari Universiti Katolik Murcia, UCAM.

ditujukan kepada

Graduan, graduan dan graduan dengan aspirasi untuk mengembangkan kerjaya profesional mereka dari pengurusan syarikat dalam persekitaran digital.

Profesional dengan ijazah universiti yang membangunkan kerja profesional mereka dalam bidang pengurusan jabatan, atau membangunkan tugas keputusan strategik.

Para penerima MDBA adalah semua profesional yang ingin memproyeksikan kerjaya mereka ke arah Pengurusan Perniagaan kanan, tanpa mengira latihan asal mereka. Pengurusan perniagaan bukan sahaja teknik tetapi diperolehi melalui amalan, tetapi latihan khusus diperlukan untuk melaksanakannya. Sudah tentu, mereka bukan sahaja pengetahuan teknikal, tetapi mesti dilengkapi dengan kemahiran profesional dan peribadi dan satu set nilai dan etika yang penting untuk membawa kejayaan perniagaan.

Oleh itu, perspektif MDBA adalah amalan, nilai, kerja yang baik dan latihan dalam kecemerlangan dan permintaan diri untuk mencapai matlamat.

Apabila membangunkan dalam kaedah dalam talian anda akan memerlukan pengetahuan asas tentang sambungan Internet dan rangkaian.

Dapatkan objektifnya

Objektif utama Ijazah Sarjana Pentadbiran dan Pengurusan Syarikat Digital (MDBA) adalah memastikan para pelajar memperoleh pengetahuan yang lebih tinggi dalam pengurusan perniagaan, amalan yang perlu untuk menerapkannya dengan jayanya, sambil membangunkan kemahiran pengurusan dan peribadi dalam daripada satu set nilai etika dan moral.

keperluan

Untuk mendapatkan gelar universiti berganda, pelajar perlu mempunyai ijazah universiti yang diiktiraf di wilayah tersebut atau gagal, pengalaman profesional yang luas dalam bidang pengetahuan tuan.

metodologi

Metodologi adalah SEMIPRESENTIAL di kampus MADRID atau ONLINE. Semua kursus kami mempunyai komponen audiovisual yang kuat yang memudahkan pembelajaran, menguasai kelas pakar dan nota mereka. Di samping itu, ia dilengkapi dengan pendekatan praktikal yang penting.

Akses kampus adalah 24x7 (24 jam sehari, 7 hari seminggu) dan selama-lamanya. Anda tidak akan bersendirian. Selalu ada tutor untuk menemanimu; Sebagai tambahan kepada koordinator, ketua kajian dan komuniti penting para pelajar SBS.

Program diajar dalam:
  • Sepanyol
Tarikh Akhir Kemaskini Sept. 4, 2019
Kursus ini Online, Dalam Talian & Kampus Digabungkan
Start Date
Okt 2019
Duration
12 
Sambilan
Price
3,500 EUR
Memohon biasiswa anda. Kemungkinan sehingga 30%
Ikut lokasi
Ikut tarikh
Start Date
Okt 2019
Tarikh tutup permohonan

Okt 2019

Location
Tarikh tutup permohonan
End Date