Perniagaan Antarabangsa MBA

Umum

2 lokasi tersedia

Penerangan Program

MBA International Business - menjaga mata anda dalam kerjaya anda

Berikutan globalisasi dan orientasi antarabangsa yang berkaitan dengan syarikat, prospek kerjaya untuk graduan MBA cemerlang.

Dengan MBA dalam Perniagaan Antarabangsa, anda akan memperoleh kemahiran yang diperlukan dalam pelbagai syarikat dan industri untuk mengambil peranan pengurusan eksekutif yang mencabar. Sekiranya anda mempunyai ijazah dalam bidang kejuruteraan, sains atau kemanusiaan, MBA memberikan anda peluang terbaik untuk melayakkan pengurusan.

data

* hanya terdapat di Kampus Dublin dari musim luruh 2018

2 model kajian

Di kampus
Di tempat belajar kami di Bad Honnef dan Berlin anda boleh mengharapkan suasana yang mesra, terbuka dan rasa masyarakat yang kuat. Maklumat lanjut
Kemasukan Pintar
Menggabungkan kelebihan kelas dan kajian dalam talian dengan Program Kemasukan Pintar kami. Maklumat lanjut

Kampus pelbagai

Satu kajian, tiga bandar, pengalaman yang banyak
Dalam program induk yang terpilih, anda berpeluang untuk menukar antara lokasi kajian Bad Honnef, Berlin dan Dublin semasa pengajian anda.
manfaat anda
  • Dapatkan pengalaman berharga di luar negara semasa belajar
  • Luaskan rangkaian anda melalui hubungan antarabangsa
  • Tiada tuisyen tambahan
  • Perubahan boleh dilakukan sekali setiap semester (pada akhir setiap semester)
prasyarat
  • Mereka belajar dalam model sepenuh masa
  • Program pengajian anda ditawarkan di kampus yang dikehendaki

Prospek kerjaya apa yang dimilikinya sebagai pengurus perniagaan?

Perniagaan MBA Antarabangsa mewajibkan anda untuk pelbagai peluang kerjaya dalam syarikat-syarikat kebangsaan dan antarabangsa. Graduan boleh bekerja di sektor eksport, di sektor awam, di bank atau di cawangan luar negara yang beroperasi di peringkat antarabangsa.

Tugas anda termasuk menyelaraskan dengan pihak berkuasa cukai atau kastam dalam urus niaga import / eksport, mencari pasaran jualan baru di luar negara atau membuat ramalan perkembangan pasaran masa depan. Anda juga mempunyai peluang untuk bekerja sebagai perunding luar untuk syarikat operasi antarabangsa, contohnya dalam penyediaan pelan perniagaan atau dalam bidang penyelidikan pasaran.

Graduan IUBH sangat dihormati di kedua-dua syarikat kebangsaan dan antarabangsa. Pada "Hari Kerjaya" kami, anda sudah mempunyai peluang untuk membuat hubungan awal dengan majikan masa depan semasa pengajian anda.

Tarikh Akhir Kemaskini Ogo 2019

Latar Belakang Pusat Pengajian

IUBH Campus Studies at IUBH University of Applied Sciences offers on-campus degree programs that have a strong international focus: all courses are taught in English, the curriculum is aligned to the ... Baca lebih lanjut

IUBH Campus Studies at IUBH University of Applied Sciences offers on-campus degree programs that have a strong international focus: all courses are taught in English, the curriculum is aligned to the future needs of international companies. Professors and students from over 85 nations meet and work together on–campus. Baca Ringkas
Bad Honnef , Berlin , Munich + 2 Lagi Kurang