Read the Official Description

Dari pengalaman tangan ke asas teori, kepekatan pengurusan menyiapkan anda untuk membawa dengan keyakinan dan kejayaan. Pelajar dapat mengembangkan kemahiran dalam bidang seperti rundingan, keusahawanan, dan inovasi.

Program kami menggabungkan kurikulum teras yang kuat dengan pilihan yang membolehkan anda memetakan jalan anda sendiri, dan kami mengekalkan program yang diselaraskan hanya dengan 40 kredit. Kami mengalu-alukan kedua-dua pelajar sepenuh masa dan separuh masa dan menawarkan kelas-kelas kecil dan fleksibel untuk memenuhi jadual anda.

Terima kasih kepada persediaan yang luas, para pelajar pengurusan kami telah pergi bekerja di TD Bank, Axa Financial, dan Life Integra, untuk menamakan beberapa. Lebih-lebih lagi, jabatan ini adalah rumah kepada program kepimpinan perniagaan No. 1 negara.

Kurikulum

Dengan fokus pada pendidikan berpusatkan etika, MBA kami bermula dengan kurikulum teras yang meliputi perakaunan, ekonomi, sains tingkah laku dan kuantitatif, dan bidang perniagaan fungsional.

Terdapat banyak laluan untuk diikuti. Dengan tumpuan pengurusan, anda boleh memilih dari pelbagai kursus, seperti:

  • Rundingan
  • Tanggungjawab Pengurusan dan Sosial
  • Isu Jantina dan Kepelbagaian
  • Pengurusan Perundingan
  • Kepimpinan dalam Masa Mencabar

Pada akhir program ini, anda akan mempunyai peluang untuk menerapkan pengetahuan yang diperoleh dan berunding dengan pelanggan sebenar dalam kursus perundingan MBA kami.

Mengharapkan saiz kelas kecil dan perbincangan yang dinamik dengan rakan-rakan, profesional industri, dan profesor yang kepakarannya meliputi kelakuan organisasi, tanggungjawab sosial korporat, hubungan buruh, perniagaan antarabangsa, keusahawanan, dan banyak lagi bidang lain.

Pusat Pengajian Keusahawanan

Dibuat pada tahun 2003, Pusat ini memajukan pembelajaran keusahawanan dan memupuk semangat keusahawanan di kalangan pelajar kita. Para usahawan perniagaan dan alumni membantu membentuk kurikulum dan pelajar mentor untuk menyediakan mereka untuk usaha keusahawanan, sama ada mereka bekerja untuk syarikat besar, syarikat pertengahan atau permulaan.

Fakulti Program

Kebanyakan fakulti sepenuh masa kami telah menghadiri Ph.D. program dan permintaan sebagai pensyarah, perunding, dan pakar media. Fakulti Sekolah Stillman menyediakan pengalaman akademik yang dicirikan oleh penglibatan fakulti pelajar yang tinggi, sering berkerjasama dengan pelajar mengenai penyelidikan dan projek lain.

Program taught in:
English

See 4 more programs offered by Seton Hall W. Paul Stillman School of Business »

Last updated July 15, 2018
This course is Campus based
Start Date
Jun 2019
Sept. 2019
Duration
2 - 5 
Sambilan
Sepenuh masa
Price
1,279 USD
$ 1,279 setiap kredit
Deadline
Mac. 31, 2019
Mei 31, 2019
By locations
By date
Start Date
Jun 2019
Application deadline
Mac. 31, 2019
Start Date
Sept. 2019
Application deadline
Mei 31, 2019
Start Date
Jan. 2020
Application deadline

Jun 2019

Location
Application deadline
Mac. 31, 2019
End Date

Sept. 2019

Location
Application deadline
Mei 31, 2019
End Date

Jan. 2020

Master of Business Administration