Pengurusan Perniagaan Program Pasca Siswazah

Umum

Penerangan Program

Dunia Peluang

Adakah anda ingin memajukan kerjaya anda dalam pengurusan dan keusahawanan? Adakah anda berminat untuk menggunakan alat pengurusan dan rangka kerja terkini untuk organisasi anda, usaha permulaan, atau perniagaan keluarga?

Ia adalah Masa Anda untuk Tarbil! PGMBE di ISME adalah program 11 bulan yang memberikan anda gabungan pengetahuan dan kemahiran dinamik dalam empat subjek kritikal: pengurusan, kewangan, strategi, dan keusahawanan. Fakulti, sambungan korporat dan global yang berpengalaman ISME, infrastruktur canggih dan lokasi penting akan memberi anda kelebihan yang luar biasa. Kursus ini membolehkan para pelajar untuk mengeksploitasikan sepenuhnya kreativiti, untuk memberi manfaat sosial dan ekonomi menerusi usaha keusahawanan, perniagaan keluarga dan penempatan korporat.

Di ISME, anda akan mendapat rangkaian dengan 500 syarikat korporat yang melawat kampus untuk projek kerjasama, kuliah tetamu atau magang dan pengambilan pekerja. Pada tahun ini anda juga akan mendapat banyak peluang belajar pengalaman untuk mendapatkan pengalaman bersendirian dengan syarikat-syarikat sebenar dan untuk menyelesaikan masalah dunia sebenar.

Pembelajaran Experiential

Keusahawanan dan Inovasi

Inkubator 3 kami menyediakan usahawan pelajar sokongan yang berminat untuk membangunkan usaha perniagaan dengan menyediakan mereka fakulti dan sokongan pelajar, ruang pejabat, akses kepada kepakaran teknologi dan perkhidmatan inkubasi lain.

Pathways luar negara

Pelajar kami mempunyai peluang belajar Abroad yang unik untuk melengkapkan MBA dari York St.John University, United Kingdom dalam 1 Tahun sebagai sebahagian daripada Program Pathways Global di ISME. Pelajar melengkapkan 2 semester dalam 6 bulan pertama di Mumbai dan semester berikutnya 6 bulan di York St.John University.

Projek Korporat

Pelajar mendapat peluang pekerjaan dengan syarikat terkemuka dalam bidang kewangan, pemasaran, media, pengurusan dan perundingan. Pelajar telah memperoleh penempatan di syarikat seperti Deloitte, YES Bank, Knight Frank, Discovery Channel, Schbang, Grey Group, ICICI di kalangan korporat terkemuka lain. Semasa belajar, anda juga boleh bekerja di projek langsung dengan syarikat-syarikat seperti Eureka Forbes, Whirlpool, Diageo, L

Tarikh Akhir Kemaskini Mac 2020

Latar Belakang Pusat Pengajian

ISME is a revolutionary academic ecosystem with a focus on creative thinking and design led innovation. We invest in students to help them do more and challenge their entrepreneurial minds.

ISME is a revolutionary academic ecosystem with a focus on creative thinking and design led innovation. We invest in students to help them do more and challenge their entrepreneurial minds. Baca Ringkas