Pengurusan Penjagaan Kesihatan MBA

Umum

Penerangan Program

The Baltimore MBA - Berkuasa, Fleksibel dan Direka oleh ANDA.

Universiti Baltimore MBA direka dengan anda (dan majikan anda) dalam fikiran. Anda mempunyai pilihan untuk mengambil kelas dalam bilik darjah tradisional, dalam talian atau kedua-pilihan anda. Apa sahaja yang anda memutuskan, anda akan belajar bersama pelajar lain yang ingin berkembang secara profesional, sama seperti anda.

Keperluan Program

Program kredit 36-48 termasuk Capstone dan pilihan 11 bidang pengkhususan.

Pilihan Fleksibel

Terdapat secara dalam talian sepenuhnya, dalam kelas tradisional, atau sebagai gabungan kedua-duanya.

Kos Program

Tuisyen adalah $ 840 setiap kredit dalam negeri, $ 1,172 daripada negeri. Pelajar MBA dalam talian dan penduduk serantau membayar kadar dalam negeri.

Melebihi Expectations.

Pelajar kami memberitahu kami bahawa kami melebihi jangkaan mereka dalam lima bidang utama: pembangunan peribadi, kemajuan pengetahuan / kemahiran teknikal, melihat peningkatan gaji mereka, penglihatan yang lebih besar di organisasi, dan penempatan pekerjaan.

(Sumber: tinjauan dalaman 2016 pelajar MBA semasa)

Akreditasi Antarabangsa AACSB memastikan kami menawarkan anda program berkualiti yang boleh membantu anda hari ini-tetapi akhirnya memberi anda pengetahuan dan kemahiran untuk esok.

Pengurusan Penjagaan Kesihatan

Baltimore adalah salah satu daripada hotbeds di Amerika Syarikat untuk penjagaan kesihatan dengan penyelidikan besar dan hospital masyarakat, firma bioteknologi, penyedia insurans, di rantau ini. Pengkhususan dalam profesional Pengurusan Penjagaan Kesihatan untuk memajukan karier mereka dengan mengukuhkan kelayakan mereka sebagai pengurus penjagaan kesihatan, pentadbir, dan perunding. Ia menyediakan asas yang kukuh dalam amalan perniagaan dan kemahiran kepimpinan terkini.

Pengkhususan ini menggunakan kepakaran fakulti yang terdapat di Universiti Baltimore College of Public Affairs Sekolah Kesihatan dan Perkhidmatan Manusia.

Kursus Pengkhususan (9 Kredit)

Kursus Tidak


Prasyarat: Econ 505 dan Econ 506 3 HSMG 630 Persekitaran Undang-Undang Pengurusan Penjagaan Kesihatan 3 HSMG 650 Alat Kuantitatif untuk Pengurusan Sistem Kesihatan 3 HSMG 691 Perancangan Kesihatan dan Penilaian Program 3 HSMG 697 Insurans Kesihatan dan Penjagaan Kesihatan Prabayar 3 HSMG 750 Sistem Penjagaan Kesihatan, Organisasi dan Pengurusan 3 HSMG 752 Pelatih 3 HSMG 753 Isu-isu Dasar dalam Penjagaan Kesihatan 3 HSMG 755 Pentadbiran Kesihatan 3

Tarikh Akhir Kemaskini Okt 2018

Latar Belakang Pusat Pengajian

The University of Baltimore provides innovative education in business, public affairs, the applied liberal arts and sciences, and law to serve the needs of a diverse population in an urban setting.

The University of Baltimore provides innovative education in business, public affairs, the applied liberal arts and sciences, and law to serve the needs of a diverse population in an urban setting. Baca Ringkas