Pengurusan Penerbangan MBA

Umum

Penerangan Program

Mengikuti sebuah MBA penerbangan adalah cara yang luar biasa untuk membuka peluang baru untuk pentadbiran lapangan terbang dan perniagaan mengurus saluran udara dunia. Dengan pengkhususan ini, anda boleh mendapatkan asas pengetahuan yang berkaitan dengan isu dan cabaran yang dihadapi dunia penerbangan.

Kursus ini dibuat untuk memberi kepakaran bahawa para pemimpin dalam penerbangan perlu terus berdaya saing di lapangan. Sebagai pelajar program ini, anda akan melakukan peperiksaan mendalam terhadap cabaran dan proses kewangan yang unik untuk industri perjalanan udara. Kurikulum akan membimbing anda melalui pelbagai kemahiran dan teknik, membantu anda menubuhkan kepakaran dalam operasi harian pengurusan lapangan terbang dan strategi peringkat tinggi. Anda juga akan mengambil bahagian dalam perbincangan terperinci tentang keselamatan, keselamatan udara, dan kemajuan dalam teknologi kawalan lalu lintas.

Kerja kursus juga dibina untuk membantu anda mempersiapkan peperiksaan Ahli Bersertifikat Persatuan Lapangan Terbang Amerika Syarikat (AAAE). Penamaan AAAE dianggap sebagai salah satu perbezaan yang paling berprestij dalam bidang penerbangan, menjadikan program ini suatu titik pelancaran yang luar biasa untuk perkembangan profesional yang lebih lanjut.

Pengkhususan ini akan menyediakan anda untuk meneruskan kedudukan pengurusan peringkat pertengahan dan peringkat atas dengan:

 • Lapangan terbang
 • Syarikat Penerbangan
 • Pengendali asas tetap
 • Agensi-agensi kerajaan
 • Firma perunding

Kursus berikut diperlukan untuk melengkapkan MBA penerbangan dalam talian (sebagai tambahan kepada kurikulum teras):

 • MBA 671 - Operasi Pertubuhan Penerbangan
 • MBA 675 - Operasi Lapangan Terbang
 • MBA 678 - Topik Khas dalam Pengurusan Penerbangan

MBA dalam talian Lynn adalah program yang dihormati, yang dinilai 10 teratas di rantau ini oleh South Florida Business Journal, disenaraikan secara nasional oleh Berita AS dan Laporan Dunia, dan dianggap sebagai salah satu program MBA dalam talian terbaik di Florida. Belajar dari fakulti yang berwibawa, penuh perhatian dengan pengalaman perniagaan dunia nyata dalam format online secara kolaboratif, mudah, dan fleksibel.

Pilih salah satu dari sembilan pakar, memajukan rayuan anda dalam pasaran yang selalu berubah-ubah. Apabila anda memperoleh kemahiran kepimpinan anda perlu meneruskan kedudukan peringkat pengurusan, anda akan melibatkan diri dalam perbincangan dalam kelas maya kecil dengan rata-rata 10-15 pelajar, menarik dari pengalaman peribadi dan profesional.

Bukan sahaja MBA dalam talian Lynn menawarkan anda fleksibiliti untuk belajar dalam talian tanpa perlu berulang atau log masuk pada waktu tertentu hari, kami memberi anda kebebasan untuk memulakan dan menyelesaikan pendidikan siswazah anda dalam masa satu tahun, membantu anda kekal relevan dan segar dalam bidang semasa atau baru anda. Bekerja sepenuh masa semasa anda menubuhkan diri sebagai pemimpin perniagaan dengan ijazah yang lebih baik dari program yang diakreditasi oleh International Business Education Collegiate Business (IACBE).

Bermula hari ini dengan memohon program MBA dalam talian kami tanpa peperiksaan GMAT atau GRE yang diperlukan untuk kemasukan. Di Lynn, kami menghargai kerja dan pengalaman hidup dan percaya kami dapat menangkap pelajar yang sangat didorong, tanpa intelektual tanpa halangan ini untuk mengambil tindakan dalam kerjaya seseorang.

Sekarang, lebih dari sebelumnya, kebimbangan kewangan memainkan peranan dalam keputusan seseorang untuk melanjutkan ijazah lanjutan. Kami menawarkan program MBA dalam talian yang kompetitif pada kadar yang pantas yang akan memberi anda kursus yang anda perlukan untuk membuat langkah yang anda inginkan dalam kerjaya anda.

Kursus Yayasan MBA

 • Seminar Orientasi Siswazah
 • Kepimpinan dan Pengurusan Organisasi
 • Pengurusan Pemasaran dalam Ekonomi Global
 • Perakaunan Pengurusan
 • Pengurusan kewangan
 • Pengurusan Operasi
 • Seminar Pengurusan Strategik

Alasan Mengejar MBA Dalam Talian Satu Tahun

Sesetengah sekolah, seperti Lynn University , telah mengambil prinsip yang sama dan memohon kepada penawaran kursus dalam talian mereka. Terdapat beberapa alasan mengapa MBA dalam talian satu tahun membentangkan cara yang sangat mudah untuk mendapatkan kelayakan profesional yang masih berupaya untuk pengembangan karier dalam banyak industri.

Fleksibiliti

MBA dalam talian satu tahun memungkinkan untuk melanjutkan pelajaran dari keselesaan rumah anda sendiri, dan dengan jadual yang sesuai dengan kehidupan anda.

Pecut dipercepatkan

Memandangkan program itu dapat disiapkan dalam satu tahun, ia bermakna lebih sedikit masa sebelum anda boleh mula menikmati manfaat kelayakan baru dan meneroka peluang kerjaya baru.

Kerja sepenuh masa

Tanpa keperluan untuk pergi ke kampus atau menghadiri kelas pada waktu yang dijadualkan, pelajar boleh membuat jadual yang membolehkan mereka mengira kehidupan peribadi dan profesional mereka, dengan mengekalkan tugas mereka sekarang.

Tabungan Simpanan

Walaupun pendidikan dalam talian kadangkala alternatif yang lebih berpatutan untuk di kampus, pelajar yang mengikuti kursus dalam talian MBA selama satu tahun boleh mendapat manfaat daripada mengurangkan tuisyen ke atas program tradisional.

Lynn University Online MBA

Lynn University adalah salah satu sekolah di barisan hadapan struktur baru ini, yang menawarkan MBA dalam talian satu tahun yang boleh diselesaikan sepenuhnya di luar kampus pada kadar tuisyen yang berpatutan.

Tarikh Akhir Kemaskini Apr. 2018

Latar Belakang Pusat Pengajian

Lynn University’s small size and fearless people let us do things the big schools only wish they could. Experience boundless classrooms with iPad-powered learning. Connect with potential employers as ... Baca lebih lanjut

Lynn University’s small size and fearless people let us do things the big schools only wish they could. Experience boundless classrooms with iPad-powered learning. Connect with potential employers as early as your first semester. Gain a global mindset with peers from around the world. Graduate at warp speed with accelerated degree programs. Baca Ringkas