Baca keterangan rasmi

Pendekatan pendidikan baru dunia baru

Fleksibiliti pembentukan hari ini: untuk setiap irama dan hidupnya

  • 1 model dinamik: bengkel, bengkel dan projek
  • 1 irama berkekalan: 1 petang seminggu (3j) 1 Sabtu setiap bulan (7j)
  • 1 latihan untuk eksekutif: tempoh latihan bersesuaian dengan objektif profesional (15 hingga 18 bulan mengikut integrasi yang disimpan)
  • 1 model yang boleh disesuaikan: sistem ini membolehkan kedua-dua pratentu dan jauh untuk semua peristiwa, termasuk projek, untuk menangani semua yang tidak dijangka
  • 1 latihan fleksibel: adalah mungkin untuk menyertai latihan di sepanjang jalan
The "PLUS"
  • Pembangunan Peribadi / Kepimpinan
  • Melatih untuk merealisasikan projek profesional
  • Kemunculan kemahiran pengurusan dan teknologi
  • Pilihan 4 MBA di tengah-tengah transformasi digital
  • Seminggu di "tempat" antarabangsa (New York, San Francisco atau Shanghai)

Pedagogi inovatif kumpulan Ionis disesuaikan dengan eksekutif yang paling menuntut Dengan menyertai MBA Eksekutif Ionis-STM, anda mengakses pedagogi IONIS: sistematisasi mod projek, pendaraban bengkel dan bengkel, sesi intensif dan pencerobohan. Kaedah ini berasal dari sekolah kami dan tersebar luas. Di Ionis-STM, mereka disesuaikan dengan latihan para eksekutif untuk menghormati identiti mereka, sambil memperkenalkan mereka kepada kaedah pengajaran aktif ini. Para jurulatih adalah semua profesional yang mempunyai tahap tinggi dalam aktiviti, dalam hubungan setiap hari dengan teknik, kemahiran, pengetahuan dan alasan yang mereka hantar kepada kumpulan yang mereka jurulatih dalam dinamik kolektif.

Tajuk RNCP

Bagi setiap MBA, Ionis-STM mengeluarkan tajuk pakar RNCP Tahap I.

Siapakah MBA ini?

Kepada semua eksekutif yang ingin pergi lebih cepat dalam memahami isu kontemporari dan penguasaan penyelesaian untuk bertemu dengan mereka. Kadar ini telah ditubuhkan untuk kekal serasi dengan kekangan yang kukuh. Mereka sendiri yang direka dalam era digital, mereka mengekalkan penyelesaian yang membolehkan fleksibiliti, satu-satunya jaminan penyiapan kursus dalam keadaan yang baik.

Objektif MBA

Revolusi digital telah mengubah persekitaran perniagaan syarikat, model perniagaan, hubungan perniagaan, organisasi dan kaedah kerja. Transformasi ini semestinya memberi cabaran baru kepada para pemimpin. Kita mesti memikirkan semula model perniagaan dengan mengambil kira corak penciptaan nilai baru. Strategi pemasaran dan jualan mesti menggabungkan tingkah laku pengguna baru dan kemungkinan yang ditawarkan oleh teknologi digital untuk membuka ruang baru untuk pertukaran sahih antara syarikat dan pelanggannya. Tanggungjawab pengurusan baru memerlukan lebih banyak ketangkasan, cara komunikasi kerja yang horizontal dan kolaboratif, kitaran pengeluaran pendek dan berulang.

Pengurusan MBA dan Transformasi Digital akan melatih Pengurus dapat memenuhi semua cabaran evolusi syarikat dalam dunia digital semasa dan masa depan.

Program diajar dalam:
Perancis

Lihat 3 lagi program yang ditawarkan oleh Ionis School of Technology and Management »

Tarikh Akhir Kemaskini June 18, 2018
This course is Campus based
Start Date
Sept. 2019
Duration
15 - 18 
Sepenuh masa
Ikut lokasi
Ikut tarikh
Start Date
Sept. 2019
Tarikh tutup permohonan

Sept. 2019