Baca keterangan rasmi

Para profesional terbaik adalah mereka yang tahu bahawa anda sentiasa boleh memperbaiki diri

PENGURUS MBA FBS telah direka untuk para profesional dan pengurus yang memahami keperluan berterusan untuk mengembangkan pengetahuan pengurusan mereka untuk menyesuaikan diri dengan cabaran profesional yang berterusan yang ditimbulkan oleh pasaran.

Ijazah Sarjana FBS adalah pengalaman formatif yang direka untuk menggabungkan kelas-kelas dengan kehidupan profesional para pelajar.

Di FBS, kami telah menyesuaikan MBA MANAGER edisi April 2019 dengan subjek baru untuk menyesuaikannya dengan realiti syarikat. Oleh itu, kami telah memasukkan subjek yang berkaitan dengan Transformasi Digital dan kami telah menyesuaikan topik lain.

Kami juga telah memasukkan tempoh latihan pra dan pasca sarjana. Dengan cara ini pelajar boleh mengakses tempoh meratakan sebelum memulakan program. Dan apabila mereka adalah graduan, mereka boleh mengembangkan pengetahuan dalam beberapa kepakaran.

Di samping itu, pengalaman di dalam dan di luar bilik darjah telah diperkukuhkan dalam kursus ini. Dilengkapi dengan bengkel kemahiran pengurusan.

metodologi

Metodologi FBS Business School sangat praktikal: ia memberi tumpuan sepenuhnya kepada pepatah "Pembelajaran dengan melakukan", iaitu pembelajaran dengan melakukan. Metodologi diikuti dalam semua program MBBS FBS adalah Kaedah Kes, di mana pelajar mesti menyediakan dan menawarkan penyelesaian kepada kes praktikal, meletakkan pelajar di hadapan proses membuat keputusan. Metodologi ini memerlukan sebuah kloister terlatih dengan baik dalam teknik ini, kerana kelas perlu menjadi forum otentik pengetahuan bersama.

Struktur program

Program MBA di FBS Business School dibahagikan kepada tiga tempoh.

Leveling - Tempoh MBA - Aksesori

Tempoh penyamaan bermula beberapa minggu sebelum tarikh rasmi MBA. Dalam tempoh bantuan sukarela, pelajar menerima kelas dalam asas perakaunan, penggunaan alat Office dan mata pelajaran lain yang dapat membantu dalam merealisasikan program.

Tempoh MBA dibahagikan kepada bahagian atau fasa berikut:

FUNDAMENTALS: Semakan penting dari panorama semasa aspek-aspek penting untuk pembangunan pengurusan, menyediakan visi perniagaan 360º.

ADVANCED: Memperdayakan kemahiran dan kemahiran pengurusan melalui kandungan dari Big Data ke Perdagangan Antarabangsa.

SPECIALISASI: Tempoh terakhir terdiri daripada pengkhususan oleh bidang syarikat, seperti Pengurusan Am, Pengurusan Kewangan, Pengurusan Sumber Manusia atau lain-lain.

PROJEK: Menghuraikan Projek Penciptaan syarikat di mana untuk menerapkan perkara yang dipelajari dengan sokongan dan pemantauan individu tutor.

RANCANGAN KERETA PERIBADI: Pengambilan untuk merancang Pelan Strategik Pembangunan Karir pelajar. Keupayaan kerja adalah salah satu ciri yang paling penting dalam MBA FBS.

Apabila pelajar lulus, mereka boleh pergi ke latihan Complementos. Dalam tempoh ini pelajar bantuan sukarela mengembangkan pengetahuan mereka tentang Perniagaan Digital, dengan subjek yang berpusat pada Digital Ecosystem, Visi dan Strategi Digital, Model Perniagaan dalam Persekitaran Digital, Gangguan Teknologi dan Pemikiran Reka, Pemasaran Digital dan e-dagang dan Pengurusan Sumber Manusia dalam persekitaran digital, serta Kewangan Digital.

Antara subjek pelengkap, modul peningkatan bahasa ditambah.

Bengkel komplementari

Sepanjang pembangunan tuan pelajar akan mengambil bahagian dalam pelbagai bengkel dan bengkel untuk melengkapkan latihan mereka.

INOVASI Bengkel yang dibina untuk memudahkan proses, alat dan visi yang diperlukan untuk berinovasi. Ia menawarkan pelajar kemungkinan untuk belajar, secara praktikal, kaedah penciptaan, penyelidikan dan inovasi.

KEMAHIRAN PROFESIONAL MELAKUKAN Seluruh kursus, bengkel dan sesi latihan dijadualkan membantu para pelajar meningkatkan aksesibiliti atau pertumbuhan mereka dalam pasaran buruh.

PERALATAN MOTIVASI, PERALATAN PRODUKMEN. Dalam arah yang betul pasukan-pasukan ini terletak produktiviti syarikat dan untuk ini adalah perlu bahawa pemimpin-pemimpin baru memperoleh dan mengembangkan kemahiran yang pelbagai seperti komunikasi positif, kecerdasan emosi, pengiktirafan ...

HARI PERMOHONAN PROFESIONAL. Semasa MBA pelajar akan dapat menghadiri persidangan, seminar dan bengkel, yang diketuai oleh penceramah profesional dari dunia perniagaan.

Cloister

Fakulti FBS terdiri daripada profesional peringkat tinggi dari dunia perniagaan, dengan pengalaman yang luas dalam bidang profesional, serta dalam pengajaran, penyelidikan, perundingan dan perundingan.

Pasukan pengajaran mempunyai pengalaman dalam kedudukan pengurusan syarikat-syarikat nasional dan multinasional, serta persiapan pedagogi yang besar, yang membolehkan mereka mengajar mata pelajaran mengenai syarikat-syarikat di mana mereka pakar. Para profesional ini menyampaikan pengetahuan mereka, yang diperolehi dari amalan profesional, dalam program MBA kami yang memberikan pelajar global, tepat dan setia menyesuaikan diri dengan realiti syarikat.

pembiayaan

FBS adalah asas bukan keuntungan yang tujuannya adalah pembangunan profesional dan syarikat. Oleh itu, yayasan itu menawarkan satu siri biasiswa kepada calon-calon untuk program MBA, supaya setiap pelajar yang benar-benar komited untuk latihan mereka dapat menyelesaikan MBA tanpa masalah ekonomi. Selain itu, FBS mempunyai perjanjian pembiayaan yang sangat berfaedah dengan beberapa entiti kewangan.

Program diajar dalam:
Sepanyol

Lihat 2 lagi program yang ditawarkan oleh Fundesem Business School »

Tarikh Akhir Kemaskini November 28, 2018
This course is Lokasi Kampus
Start Date
Okt 25, 2019
Duration
Permintaan Maklumat
Sepenuh masa
Ikut lokasi
Ikut tarikh
Start Date
Okt 25, 2019
Tarikh tutup permohonan

Okt 25, 2019

Location
Tarikh tutup permohonan
End Date

Experiencia FBS Episodio 2_El Acto de Apertura Académica

Business Education | Testimonio | MBA