Pemasaran MBA

Umum

Penerangan Program

The Baltimore MBA - Berkuasa, Fleksibel dan Direka oleh ANDA.

Universiti Baltimore MBA direka dengan anda (dan majikan anda) dalam fikiran. Anda mempunyai pilihan untuk mengambil kelas dalam bilik darjah tradisional, dalam talian atau kedua-pilihan anda. Apa sahaja yang anda memutuskan, anda akan belajar bersama pelajar lain yang ingin berkembang secara profesional, sama seperti anda.

Keperluan Program

Program kredit 36-48 termasuk Capstone dan pilihan 11 bidang pengkhususan.

Pilihan Fleksibel

Terdapat secara dalam talian sepenuhnya, dalam kelas tradisional, atau sebagai gabungan kedua-duanya.

Kos Program

Tuisyen adalah $ 840 setiap kredit dalam negeri, $ 1,172 daripada negeri. Pelajar MBA dalam talian dan penduduk serantau membayar kadar dalam negeri.

Melebihi Expectations.

Pelajar kami memberitahu kami bahawa kami melebihi jangkaan mereka dalam lima bidang utama: pembangunan peribadi, kemajuan pengetahuan / kemahiran teknikal, melihat peningkatan gaji mereka, penglihatan yang lebih besar di organisasi, dan penempatan pekerjaan.

(Sumber: tinjauan dalaman 2016 pelajar MBA semasa)

Akreditasi Antarabangsa AACSB memastikan kami menawarkan anda program berkualiti yang boleh membantu anda hari ini-tetapi akhirnya memberi anda pengetahuan dan kemahiran untuk esok.

Pemasaran

Kepakaran dan kemahiran pemasaran yang anda perolehi dalam pengkhususan ini direka untuk nilai seumur hidup baik di dalam dan di seluruh dunia. Pengkhususan pemasaran MBA menyediakan anda untuk lebih memahami strategi yang berkaitan dengan mewujudkan nilai pelanggan. Anda akan meluaskan kemahiran keusahawanan pemasaran anda, dan memperkuat kemahiran analisis anda. Anda akan diperkenalkan kepada dunia komunikasi pemasaran dan media digital yang cepat berubah yang mengubah cara pelanggan terlibat dengan jenama.

Kursus Pengkhususan (9 Kredit)

Kursus TidakPrasyarat: Izin Jabatan 3 MKTG 615 Pemasaran Keusahawanan

Prasyarat: MKTG 605 1.5 MGMT 625 Pelanggan dan Pasaran

Prasyarat: MKTG 605 untuk kedua-duanya.

NOTA: Mana-mana satu tidak diambil sebagai sebahagian daripada teras fleksibel: 1.5 kredit memenuhi keperluan Core Flex dan 1.5 kredit memenuhi kredit pengkhususan pemasaran apabila kedua-dua pilihan core flex pemasaran berjaya diselesaikan.
3 MGMT 755 Pemasaran Komunikasi dan Media Sosial

Prasyarat: MKTG 605 3 MGMT 760 Pengurusan Pemasaran Global

Prasyarat: MKTG 605 atau MKTG 640 3 MGMT 762 Analisis Peluang Pasaran

Prasyarat: MKTG 605 atau kebenaran pengajar 3 MKTG 770 Pembangunan dan Pengurusan Produk dan Jenama

Prasyarat: MKTG 605 atau MKTG 640 3 MKTG 780 Maklumat Pemasaran dan Analisis

Prasyarat: MKTG 605 3 MKTG 797 Topik Khas dalam Pemasaran

Prasyarat: MKTG 605 atau MKTG 640 3 MKTG 799 Kajian Bebas

Prasyarat: MKTG 605 3

Tarikh Akhir Kemaskini Mac 2020

Latar Belakang Pusat Pengajian

The University of Baltimore provides innovative education in business, public affairs, the applied liberal arts and sciences, and law to serve the needs of a diverse population in an urban setting.

The University of Baltimore provides innovative education in business, public affairs, the applied liberal arts and sciences, and law to serve the needs of a diverse population in an urban setting. Baca Ringkas