Read the Official Description

Gambaran keseluruhan

Kursus yang menarik ini menyediakan asas untuk kerjaya terbang tinggi dalam pemasaran dan perniagaan antarabangsa. MBA anda akan membuktikan penguasaan anda tentang pelbagai kemahiran pelbagai disiplin, serta kemampuan anda untuk berfikir dan bekerja secara strategik.

Pelajar datang ke kursus ini dari pelbagai latar belakang dan pelbagai sebab. Mungkin anda telah bekerja selama beberapa tahun tetapi ingin perubahan arah, atau memerlukan kelayakan yang lebih tinggi untuk memajukan kerjaya anda. Sebagai alternatif, anda mungkin mahu memulakan perniagaan anda sendiri, atau membantu perniagaan anda berkembang. Atau anda mungkin baru saja menyelesaikan pengajian sarjana muda anda.

Apa pun minat anda dalam kursus ini, anda akan mempelajari teori-teori semasa yang terkemuka di sekitar strategi, kepimpinan dan kewangan, serta pengetahuan pakar dalam pengurusan pemasaran dan teknik. Anda akan mempunyai banyak peluang untuk mendapat pendedahan kepada dunia pemasaran dalam praktik, menerapkan pembelajaran anda untuk mengasah kemahiran praktikal anda dan menjadi kerjaya-siap pada saat anda lulus.

Kenapa Pilih Kursus ini?

Kursus ini adalah ideal jika anda ingin mencapai lebih tinggi dan bergerak ke dalam kerjaya yang lebih strategik. Walaupun fokus kursus ini jelas mengenai pemasaran, ia meletakkan subjek dalam konteks perniagaan dan strategi yang lebih luas. Ia membuka kerjaya berpotensi dan berpatutan dan satu dengan prospek yang sangat baik, memandangkan nilai pemasaran fungsi terus meningkat di kalangan eksekutif paling kanan.

Modul

Strategi Mampan - dari Perancangan untuk Pelaksanaan Pemasaran dalam Rangka Kerja Global Kewangan, Pembiayaan dan Rangka Perundangan untuk Kejayaan yang Memimpin kepada Kaedah Penyelidikan Perniagaan atau Pengurusan Penyelidikan Dunia atau Keusahawanan

Akreditasi

Setelah selesai kursus dan modul yang dipilih, anda akan dianugerahkan Sijil Tahap CMI 7 dalam Pengurusan Strategik dan Kepimpinan . Tertakluk kepada pendaftaran sebagai ahli CMI.

Peluang Beasiswa

Coventry University London gembira telah melancarkan beberapa biasiswa untuk pelajar Inggeris dan antarabangsa. Anda boleh mengetahui lebih lanjut mengenai Beasiswa kami dengan melihat laman web kami.

Mula Tarikh

Pemasaran Antarabangsa MBA bermula pada bulan Oktober 2018, Januari 2019, dan Mei 2019.

Syarat kemasukan

Gelaran kepujian kualiti yang baik atau setaraf. Permohonan dari calon yang mempunyai ijazah setara dan pengalaman yang relevan akan dipertimbangkan secara individu. Pengalaman kerja adalah wajar tetapi tidak penting.

Prospek Masa Depan

" Coventry University London telah memberikan saya pengetahuan untuk memulakan syarikat pemasaran digital saya, saya telah memulakan Pemasaran Umur Baru yang merupakan syarikat pemasaran digital yang memberi tumpuan kepada UKM (perusahaan kecil dan sederhana) di London Kemudahan seperti Hub Enterprise, telah membantu saya untuk mencapai kejayaan dan saya berharap dapat terus mengembangkan syarikat saya ". - Deepak Yadav, India

Program taught in:
English

See 4 more programs offered by Coventry University London »

Last updated May 22, 2018
This course is Campus based
Start Date
Mei 2019
Okt. 2019
Duration
1 - 2 
Sambilan
Sepenuh masa
Price
16,184 GBP
By locations
By date
Start Date
Mei 2019
End Date
Apr. 30, 2020
Application deadline
Start Date
Okt. 2019
End Date
Sept. 30, 2019
Application deadline
Start Date
Jan. 2020
End Date
Dis. 31, 2019
Application deadline

Mei 2019

Location
Application deadline
End Date
Apr. 30, 2020

Okt. 2019

Location
Application deadline
End Date
Sept. 30, 2019

Jan. 2020

Location
Application deadline
End Date
Dis. 31, 2019