Paruh waktu MBA Program Antarabangsa dengan kerjasama University of Michigan

Umum

Penerangan Program

Program Antarabangsa MBA Paruh waktu
dengan kerjasama Universiti Michigan-Dearborn


Tarikh mula: 6 Mac 2020
Tarikh akhir: Julai 2021
Bahasa: Bahasa Itali dan Bahasa Inggeris
Tempoh: 30 hujung minggu, 1 minggu di luar negara, 70 jam pembelajaran jarak jauh

Sarjana Pentadbiran Perniagaan adalah kursus pengurusan umum yang nilainya diiktiraf di peringkat antarabangsa.

MBA paruh waktu adalah cadangan CUOA yang diilhami di peringkat antarabangsa yang membangunkan visi bersepadu dan strategik syarikat yang bertujuan menangani cabaran profesional dalam konteks yang semakin kompleks. Ia meneroka semua fungsi dan proses syarikat dan menyediakan alat-alat konkrit untuk kegunaan segera.

Perkongsian dengan Dearborn University of Michigan membolehkan pelajar untuk mengkaji kawasan tertentu dengan mengikuti kursus MBA dalam talian Universiti Amerika berprestij ini sementara berada dalam program tuan pengurusan umum.

Program tuan termasuk lawatan belajar di luar negara, sehingga menawarkan peluang untuk penilaian dan pembelajaran dalam konteks antarabangsa.

MBA sambilan bukan sahaja memupuk pertumbuhan profesional tetapi juga pertumbuhan peribadi kerana ia membolehkan bekerja secara meluas dalam kemahiran transversal untuk mengenal pasti kekuatan dan kelemahan untuk mengukuhkan kepimpinan dan meningkatkan prestasi kerja.

Program MBA merupakan tonggak penting bagi mereka yang ingin melabur dalam kerjaya mereka dan ingin memberikan rangsangan baru kepada kerja profesional mereka, dengan tujuan memajukan peranan mereka dan memperoleh tanggungjawab yang lebih besar dan autonomi membuat keputusan, sehingga meningkatkan ekonomi keseluruhan mereka kedudukan.

Formula hujung minggu pengganti separuh masa membolehkan mengimbangi kajian dengan komitmen profesional dan peribadi.


Kenalan:
Staf CUOA Pendidikan Eksekutif:

tel. 39 0444 333860,
faks 39 0444 333991,
executive@cuoa.it

Tarikh Akhir Kemaskini Mac 2020

Latar Belakang Pusat Pengajian

CUOA Business School is one of the most important management schools in Italy. We are an incubator of ideas and relationships, where people and companies can find concrete answers to their needs for p ... Baca lebih lanjut

CUOA Business School is one of the most important management schools in Italy. We are an incubator of ideas and relationships, where people and companies can find concrete answers to their needs for professional growth and affirmation. Baca Ringkas
Altavilla Vicentina