Read the Official Description

MBA Global Kelley-Manchester menawarkan kepakaran ganda dari kedua-dua sekolah perniagaan UK dan AS dan menggabungkan pengajaran MBA dalam talian yang terbaik di dunia dengan belajar mendalam dan bersemuka di 8 lokasi global.

Sebagai tambahan kepada pembelajaran dalam talian, MBA fleksibel ini meliputi 18 hari pengajaran tersebar di tiga bengkel kediaman (ditambah bengkel lima hari pilihan di Washington DC) secara keseluruhan.

Penghantaran yang dicampur

MBA Global Kelley-Manchester menggabungkan pengajaran MBA dalam talian terbaik dunia dengan mengajar secara mendalam dan bersemuka di 8 lokasi global. Hasilnya adalah MBA yang fleksibel yang merupakan pengalaman yang benar-benar antarabangsa.

Jadual bengkel

  • Semester 1: 6 hari di Kelley School of Business di Bloomington, Indiana
  • Semester 2: 6 hari di mana-mana pusat global Alliance MBS *
  • Semester 3: Semua dalam talian atau dalam talian bengkel polisi awam 5 hari kediaman di Washington DC
  • Semester 4: 6 hari di mana-mana pusat global Alliance MBS *
  • * AMBS juga menawarkan pilihan terpilih termasuk bengkel 3 hari di Washington DC.

Pembelajaran dalam talian

Separuh kursus di Kelley-Manchester Global MBA disampaikan dalam talian oleh Kelley School of Business, Indiana - pemimpin dunia dalam pembelajaran dalam talian. Kurikulum ketat Kelley disampaikan dalam talian dalam format yang fleksibel, interaktif yang berfungsi untuk profesional yang sibuk, jadi anda boleh memajukan kerjaya anda sementara anda terus menguruskan tanggungjawab lain dalam hidup anda. Anda akan belajar daripada fakulti yang dihormati yang sama yang mengajar di program kediaman Sekolah - pemenang anugerah, guru yang boleh diakses yang akan mengisi semula pemikiran anda tentang perniagaan. Kelley juga akan menyampaikan satu kelas dari Washington DC, menyediakan pengalaman mendalam yang baik.

Pembelajaran secara bersemuka

Setengah kursus di Kelley-Manchester Global MBA disampaikan oleh Alliance MBS. Kursus-kursus ini biasanya termasuk bengkel tiga hari yang intensif yang disampaikan oleh fakulti paling kanan kami - peluang untuk melangkah dari pekerjaan hari anda dan melibatkan diri dalam dunia perniagaan global.

Sejak membuka pintu kami pada tahun 1965 sebagai salah satu sekolah perniagaan pertama di UK, kami telah membezakan diri dengan fokus pada 'pembelajaran dengan melakukan'. Pendekatan praktikal kami mengajar MBA untuk menerapkan teori untuk menjalani cabaran perniagaan, berfikir secara kreatif dan menjadi pemimpin pendapat.

Rendam global

Anda boleh mempelajari pilihan elektif MBS di pilihan enam pusat global: Dubai, Hong Kong, Manchester, São Paulo, Shanghai dan Singapura. Ini adalah peluang untuk belajar bersama-sama minda dinamik dari seluruh dunia dan membuat kenalan berharga. Anda akan mendapat perspektif yang segar dan meneroka cara baru menjalankan perniagaan. Selain itu, secara eksklusif untuk MBA bersama ini, anda akan berpeluang untuk belajar di kampus Kelley di Bloomington, Indiana dan Washington DC.

Program taught in:
English
Manchester Business School, Singapore Centre

See 1 more programs offered by Manchester Business School, Singapore Centre »

This course is Online & Campus Combined
Start Date
Duration
24 - 60 
Sambilan
Price
65,000 USD
Deadline
By locations
By date