MiniMBA

Umum

Penerangan Program

Berdasarkan ancaman yang berterusan dari COVID19 (Corona virus), untuk memastikan keselamatan dan keupayaan perwakilan untuk berjaya meneruskan pengajian mereka dengan LSBF EE, semua aktiviti akademik sekolah beralih ke pembelajaran dan pengajaran maya . Untuk masa hadapan, kami akan menjalankan kelas kami yang dijadualkan dalam talian , menggunakan Skype untuk Perniagaan (atau platform lain yang sesuai). Semua bahan kajian telah dikaji semula untuk berjaya menyampaikan pengajaran yang relevan dengan menggunakan platform pembelajaran bersama dan sumber pengajaran tambahan akan disediakan sebelum, semasa dan selepas sesi yang sesuai.

Memohon sekarang dan dapatkan 30% daripada semua kursus dalam talian untuk pengambilan musim panas.

miniMBA

MiniMBA empat hari adalah program pembangunan eksekutif intensif yang memberikan anda kemahiran strategik yang canggih untuk menjadi ketua jabatan atau pengarah syarikat. Anda akan mempunyai peluang untuk berangkaian dengan pemimpin perniagaan berprofil tinggi. Ini akan membawa anda untuk memperluaskan wawasan profesional anda dan juga mendapat inspirasi daripada gaya kepimpinan dan pengurusan yang berbeza. Kursus ini amat praktikal. Anda akan belajar cara:

  • Menguruskan diri dan pasukan anda dengan jayanya
  • Pimpin pasukan berprestasi tinggi
  • Menginspirasi dan mengurus perubahan
  • Panduan pasukan anda melalui strategi perniagaan yang berkesan

Keperluan Kursus

  • Pengalaman kerja: pengalaman pengurusan minimum 5 tahun.
  • Kelayakan akademik: ijazah sarjana atau setaraf, pengalaman kerja yang berkaitan juga diterima.
  • Bahasa Inggeris: perniagaan yang yakin Bahasa Inggeris, semua pengajaran dan bahan disediakan dalam bahasa Inggeris sahaja.
Tarikh Akhir Kemaskini Apr. 2020

Latar Belakang Pusat Pengajian

The London School of Business & Finance (LSBF) is a business school founded in 2003, with campuses in the UK, Asia, and North America. We offer a wide range of programmes from undergraduate, postg ... Baca lebih lanjut

The London School of Business & Finance (LSBF) is a business school founded in 2003, with campuses in the UK, Asia, and North America. We offer a wide range of programmes from undergraduate, postgraduate, executive education to professional qualifications such as ACCA, CIMA and CFA®. Our recently acquired Queen’s Award for Enterprise is the proof to our commitment to students and innovative approach to education. Baca Ringkas
London , Grenoble , UK Online + 2 Lagi Kurang