Menguasai pentadbiran perniagaan (am)

Castelldefels School of Social Sciences

Penerangan Program

Baca keterangan rasmi

Menguasai pentadbiran perniagaan (am)

Castelldefels School of Social Sciences

Program MBA, visi keseluruhan syarikat melalui pendekatan pelbagai disiplin, dedikasi yang diperlukan dan kesan peribadi kepada calon: semua perkara ini bersama-sama ditetapkan sebagai perubahan radikal dalam kehidupan semua peserta. MBA memberi tumpuan kepada pemahaman tentang semua bidang yang terlibat dalam pengurusan dan pentadbiran syarikat, yang bermaksud keseluruhan konsep syarikat, operasi dan organisasinya. Ini melibatkan pelaksanaan strategi bersepadu dalam semua aktiviti pengurusan perniagaan, agar dapat melaksanakan dasar tersebut dan lebih sesuai untuk berjaya mencapai strategi sasaran yang dirancang. Dunia perniagaan menuntut profesional yang terlatih dengan pemahaman yang mantap tentang pelbagai bidang pengurusan, dan seterusnya, dengan kemahiran peribadi seperti kecenderungan, penyesuaian, refleksi, penyelesaian dan kreativiti. Mempunyai MBA adalah perlu bagi semua yang mencari kelebihan yang tersendiri di dunia berdaya saing hari ini. Ini adalah salah satu daripada beberapa diploma akademik yang, selain mempelajari pelbagai bidang perniagaan, reputasi yang diiktiraf oleh persekitaran perniagaan diperolehi. Ia adalah program yang membolehkan anda melalui pengalaman, mendapatkan alat dan pengetahuan baru yang akan memudahkan peralihan ke kedudukan yang lebih baik dalam kerjaya anda.

Mengapa belajar MBA di Aspire Business School?

TrkuMBA ASPIRE telah dikenalpasti sebagai tuan latihan kecemerlangan latihan eksekutif, yang membolehkan para peserta mencapai kedudukan dalam sebuah syarikat, dan mendapatkan kemahiran pengurusan yang diperlukan untuk menguruskan syarikat dan institusi. Sebagai contoh, ia adalah program yang membolehkan anda meningkatkan kerjaya anda ke peringkat maksimum pembangunan.

Objektif

MBA bertujuan untuk menyediakan Pelajar dengan kemahiran yang mencukupi untuk mengurus organisasi dengan tegas dan inovatif, dari pengetahuan penting pemasaran, kewangan, ekonomi, perakaunan, pengurusan perniagaan, modal insan dan operasi kepada pembangunan set alat transversal yang sesuai dan keupayaan: kepimpinan, kerja berpasukan, komunikasi, etika perniagaan, tanggungjawab sosial, dan nilai bersama.

Latihan lanjutan yang menyediakan tuan direka untuk meningkatkan kerjaya peserta, memastikan lompatan utama dan keupayaan berterusan untuk:

  • Berevolusi dengan mudah dalam organisasi dan kepelbagaian kompleks, di bawah perspektif yang mampan dan memberikan keupayaan untuk menyesuaikan dan menjangkakan perubahan yang mengganggu
  • Menguruskan keterbukaan dan perubahan dengan penerapan teknologi baru, kemunculan pasaran baru dan evolusi sosial, mencari penyatuan dan pertumbuhan organisasi
  • Mempromosikan jalan keusahawanan cara untuk mewujudkan perniagaan baru sambil memupuk inovasi dan kreativiti
  • Memberi kecemerlangan operasi untuk sejumlah luas korporat, memastikan ketelitian, keupayaan penerapan dan keupayaan penyelidikan

Kaedah Pengajaran

Metodologi yang digunakan dalam program ASPIRE adalah berdasarkan gabungan latihan praktikal dan pengetahuan teoritis, dan seterusnya memerlukan penyertaan aktif pelajar dengan pandangan dan pandangan mereka. Berdasarkan ini, semua peserta digalakkan untuk menganalisis dan menyelesaikan kajian kes berdasarkan situasi perniagaan yang nyata dan simulasi untuk tujuan latihan. RTHPenyertaan pelajar dan kerja berpasukan adalah unsur penting dalam pembangunan program. Ini memperdalam dan memperkaya latihan, kerana ia melengkapkan kepelbagaian pendapat dan pengalaman para peserta. Dalam pengertian ini, kerja berpasukan yang baik adalah penting dalam pembangunan, penyediaan dan penyampaian Rancangan Perniagaan sebagai projek FMT di mana semua kemahiran dan pengetahuan yang diperoleh semasa pembangunan program itu diintegrasikan. Projek ini menggalakkan keupayaan untuk membangunkan visi strategik dan semangat keusahawanan Pelajar.

Penyediaan sebuah kampus maya menyediakan akses kekal kepada semua sumber yang diperlukan untuk pembelajaran, selain mengemas kini maklumat tentang perancangan kursus, penilaian kemajuan pelajar dan hubungan langsung dengan staf pengajar.

Syarat Kemasukan

  • Akademik : Pelajar Antarabangsa-NON Eu: BA, BSc, BScIT, Kejuruteraan BSc, .EU & Pelajar UK: Ijazah Sarjana Muda. Bagi pelajar UK, pemegang BA dan BSc (pendaftaran mandatori untuk kursus persediaan boleh dikenakan)
  • Pengalaman Kerja : 3 tahun pengalaman bekerja, menganggap latihan. Pelajar dengan rekod akademik yang exellent dapat menyampaikan pengalaman kerja.
  • Kemahiran Bahasa Inggeris : IELTS: 6.0 (minima 5.0 dalam semua komponen) TOEFL (berasaskan kertas): skor keseluruhan 600 dengan Ujian Skor Bahasa Inggeris bertulis 5.5 TOEFL (berasaskan internet): skor keseluruhan antara 87-109 dengan skor komponen sekurang-kurangnya 20.Cambridge English First (FCE) Pemohon dari negara-negara berbahasa Inggeris (MESC) majoriti yang diiktiraf tidak perlu memenuhi keperluan ini. (Sekiranya anda tidak memenuhi keperluan minimum bahasa Inggeris kami, kami adalah kursus Bahasa Inggeris Pra-Sesi yang intensif.)
This school offers programs in:
  • English
Tempoh & Harga
This course is Lokasi Kampus
Start Date
Tarikh mula
Sept. 2019
Duration
Tempoh
Sepenuh masa
Price
Harga
11,000 EUR
- Pelajar rumah; 14000 EUR - Pelajar luar negara
Locations
Sepanyol - Barcelona, Catalonia
Tarikh mula : Sept. 2019
Tarikh tutup permohonan Permintaan Maklumat
Tarikh akhir Permintaan Maklumat
Dates
Sept. 2019
Sepanyol - Barcelona, Catalonia
Tarikh tutup permohonan Permintaan Maklumat
Tarikh akhir Permintaan Maklumat