Mba yang loughborough

Umum

Penerangan Program

Sebagai salah satu Top-10 sekolah-sekolah perniagaan di UK dan di kalangan teratas 1% sekolah perniagaan di dunia untuk mengadakan AACSB, EQUIS dan akreditasi AMBA, kami mempunyai rekod 40 tahun membangunkan pengurus inovatif dan pemimpin perniagaan yang berjaya dicari cari oleh majikan terkemuka.

pemenang Inspiring: Pemimpin inspirasi

Jika anda ingin menjadi pelaku elit dalam perniagaan, mempercepatkan kerjaya anda dan belajar bagaimana untuk memaksimumkan prestasi perniagaan, Loughborough MBA adalah dihormati di peringkat antarabangsa dan akan membantu anda mencapai cita-cita kerjaya anda.

Belajar bersama satu kohort antarabangsa pengurus berpengalaman, anda akan berkongsi perspektif yang segar pada masalah yang sama dan membina rangkaian perniagaan berkekalan.

Sebagai pemenang ialah minda-set. Ia kira-kira melihat peluang dalam cabaran dan kemudian mempunyai kemahiran untuk mengeksploitasi mereka - dari mengeksport ke pasaran baru untuk mendapatkan yang terbaik daripada pasukan anda, kami melengkapkan anda untuk menghadapi cabaran kompleks dan membawa tegas, perubahan inovatif untuk memanfaatkan peluang melalui cara yang lebih bijak daripada kerja.

Trek pantas

Dengan pengambilan setiap bulan Oktober, kami menawarkan tiga cara untuk belajar:

  • Sepenuh masa lebih 1 tahun, untuk kerjaya pecutan maksimum
  • Sepenuh masa selama 2 tahun dengan 45-52 minggu latihan, bagi peluang untuk memaksimumkan pendedahan praktikal anda dengan majikan dan membina prospek pekerjaan UK anda
  • Atau anda boleh belajar sambilan lebih 2-3 tahun, yang direka untuk profesional yang bekerja, biasanya yang berpangkalan di UK

Pilihan kajian

Kami menawarkan tiga cara belajar: sepenuh masa lebih 1 tahun; sepenuh masa selama 2 tahun dengan latihan; atau separuh masa lebih 2-3 tahun. Semua pelajar MBA mengkaji modul diajar yang sama.

Kriteria penyertaan

The Loughborough MBA bertujuan untuk profesional yang berpengalaman mencari sama ada untuk memajukan kerjaya mereka dan membuat perubahan kepada organisasi mereka bekerja untuk atau menerajui perniagaan sendiri yang berjaya.

Pemohon yang berjaya perlu tahan sama ada ijazah Sarjana Muda dari UK atau Universiti yang diiktiraf di luar negara, keahlian sebuah institut bertauliah diluluskan atau Diploma Pengajian Pengurusan.

Lihat senarai penuh Antarabangsa Kelayakan Setara untuk semua negara. Ijazah hendaklah diperolehi daripada universiti atau institusi yang diiktiraf oleh Universiti Loughborough. Sila hubungi kami untuk menjelaskan jika diperlukan.

Kami percaya bahawa pengalaman anda menambah nilai kepada kelas. Itulah sebabnya kita semata-mata mencari pemohon dengan:

  • Sekurang-kurangnya 3 tahun pengalaman profesional
  • Pencapaian yang besar dan potensi kepimpinan
  • Keupayaan akademik
  • GMAT tidak diperlukan

Keperluan ijazah atau kelulusan yang sama kadang-kadang dikecualikan bagi orang orang yang mempunyai tahap yang lebih tinggi pengalaman dan pencapaian - di mana ujian dan temuduga yang akan biasanya diperlukan.

MBA Syarat bahasa Inggeris

  • Keperluan Universiti daripada hasil IELTS sekurang-kurangnya 6.5 purata keseluruhan dengan sekurang-kurangnya 6.0 dalam setiap komponen (Listening, Reading, Penulisan, Bercakap).
  • Pemohon tanpa hasil IELTS yang diperlukan boleh membuat tawaran bersyarat itu bahawa mereka menyediakan keperluan IELTS standard Universiti seperti di atas.
Tarikh Akhir Kemaskini Mac 2020

Latar Belakang Pusat Pengajian

Supercharge your career at an internationally accredited Top-10 UK business school just 90 mins from London and surrounded by beautiful English countryside. Loughborough is a fantastic place to study. ... Baca lebih lanjut

Supercharge your career at an internationally accredited Top-10 UK business school just 90 mins from London and surrounded by beautiful English countryside. Loughborough is a fantastic place to study. Our attractive single-site campus provides an environment that is stimulating and supportive, offering first-rate facilities for both students and staff. There is a real pride in the University that touches everyone associated with it. Baca Ringkas