Mba - utama dalam perbankan global & kewangan

Umum

Penerangan Program

MBA Perbankan Global & Kewangan direka untuk profesional yang bercita-cita untuk kerjaya dalam perbankan global dan kewangan. Ia akan membimbing anda melalui kemahiran pengurusan dan teknikal, dan membangunkan anda menjadi profesional meluas berilmu, mampu melaksanakan di bahagian atas industri perbankan dan kewangan antarabangsa.

Adakah anda melihat gambaran besar ketika membiayai? Kewangan korporat memerlukan pemahaman mendalam tentang kaedah dan teknik kewangan - daripada menilai aset untuk memberikan pandangan mengenai keputusan pembangunan perniagaan yang penting. Objektif utama Perbankan dan Kewangan Global MBA adalah untuk membangunkan eksekutif berpengetahuan dan berkebolehan untuk bergerak dengan cepat ke jawatan penting dalam sektor perkhidmatan kewangan.

Strategi firma sistem kewangan dan firma perkhidmatan kini terlibat dalam proses penyusunan semula dan perubahan yang mendasar dan mendalam. Keutamaan strategik bank dan institusi kewangan lain telah beralih dari pertumbuhan dan saiz sahaja ke arah penekanan yang lebih besar terhadap keuntungan, prestasi dan penciptaan nilai pemegang saham. Kepentingan sektor ekonomi yang semakin meningkat juga telah menekankan semula bahawa bank, pengurus dana, syarikat multinasional, firma sekuriti, pengawal selia dan penasihat kewangan mesti mempunyai pemahaman yang jelas tentang teori dan amalan yang berkaitan dengan perbankan dan kewangan.

Tarikh Akhir Kemaskini Nov 2017

Latar Belakang Pusat Pengajian

LUBM is an organization committed to imparting quality business and management education to working professionals in the Middle East and beyond. We have strong industry presence in the management of h ... Baca lebih lanjut

LUBM is an organization committed to imparting quality business and management education to working professionals in the Middle East and beyond. We have strong industry presence in the management of higher education. If number is the criteria for our successful operation then we have enrolled over 4000 students in the last 5 years. Last year in 2016, we enrolled about 1400 students. Baca Ringkas