MBA Perbankan Global & Kewangan direka untuk profesional yang bercita-cita untuk kerjaya dalam perbankan global dan kewangan. Ia akan membimbing anda melalui kemahiran pengurusan dan teknikal, dan membangunkan anda menjadi profesional meluas berilmu, mampu melaksanakan di bahagian atas industri perbankan dan kewangan antarabangsa.

Adakah anda melihat gambaran besar ketika membiayai? Kewangan korporat memerlukan pemahaman mendalam tentang kaedah dan teknik kewangan - daripada menilai aset untuk memberikan pandangan mengenai keputusan pembangunan perniagaan yang penting. Objektif utama Perbankan dan Kewangan Global MBA adalah untuk membangunkan eksekutif berpengetahuan dan berkebolehan untuk bergerak dengan cepat ke jawatan penting dalam sektor perkhidmatan kewangan.

Strategi firma sistem kewangan dan firma perkhidmatan kini terlibat dalam proses penyusunan semula dan perubahan yang mendasar dan mendalam. Keutamaan strategik bank dan institusi kewangan lain telah beralih dari pertumbuhan dan saiz sahaja ke arah penekanan yang lebih besar terhadap keuntungan, prestasi dan penciptaan nilai pemegang saham. Kepentingan sektor ekonomi yang semakin meningkat juga telah menekankan semula bahawa bank, pengurus dana, syarikat multinasional, firma sekuriti, pengawal selia dan penasihat kewangan mesti mempunyai pemahaman yang jelas tentang teori dan amalan yang berkaitan dengan perbankan dan kewangan.

Program diajar dalam:
  • English

Lihat 8 lagi program yang ditawarkan oleh Lincoln University Of Business & Management »

Kursus ini Dalam Talian & Kampus Digabungkan
Start Date
Pendaftaran Terbuka
Duration
14 - 16 
Sambilan
Sepenuh masa
Price
39,200 AED
Ikut lokasi
Ikut tarikh
Start Date
Pendaftaran Terbuka
Tarikh tutup permohonan

Pendaftaran Terbuka

Location
Tarikh tutup permohonan
End Date