Sarjana Pentadbiran Perniagaan - Program Pengurusan Projek & Operasi utama direka untuk memberi anda kemahiran praktikal dan konsep teori yang anda perlukan untuk memimpin projek-projek yang kompleks. Mempunyai kajian kes dunia nyata, ijazah pengurusan projek ini membentangkan teknik dan alat untuk mengurus projek jangka panjang dan jangka pendek, berjaya dan kos efektif.

Meningkatkan kursus pengurusan projek inti adalah kepekatan yang memberikan anda kepakaran khusus kandungan yang membolehkan anda memperdalam pengetahuan anda dalam bidang minat anda. Selanjutnya akan memberikan anda landasan menyeluruh dalam teori dan penerapan pelbagai konsep yang membentuk asas Pengurusan Operasi (OM). Sarjana Pentadbiran Perniagaan - Program Pengurusan Projek & Operasi Utama adalah program unik yang dibangunkan berdasarkan pengetahuan berkaitan dengan pengurusan kualiti merangkumi bidang Projek, Operasi & Alat Penambahbaikan & Kaedah Penambahbaikan.

Leverage pada pengurusan projek & operasi menguatkan kelemahan yang wujud dalam sistem pengurusan dan operasi sesebuah organisasi. Kemahiran dan pengetahuan dalam pengurusan projek dan operasi membantu merumuskan langkah kaunter yang berkaitan untuk menghapuskan kelemahan dalam organisasi.

Program ini dibangunkan untuk menyediakan perunding kualiti yang cekap, penganalisis, pengurus produk atau perkhidmatan, pemimpin projek, pemaju perniagaan, atau operasi, teknologi maklumat dan pengurus rantaian bekalan di pasaran pekerjaan. Di GBS, program ini diperkuat lagi dengan berkolaborasi dengan Lincoln University of Business & Management, di mana campuran ahli akademik dan pakar industri akan disepadukan dalam proses pengajaran dan pembelajaran. Penglibatan Pakar Pengendalian Kualiti dari industri yang berkaitan dalam pembangunan bahan pembelajaran dan dalam proses pengajaran akan meningkatkan lagi bidang pengajian ini terutama dalam arena pendidikan tinggi semasa yang menyediakan graduan yang relevan dengan kompetensi yang diharapkan oleh majikan.

Program diajar dalam:
  • English

Lihat 8 lagi program yang ditawarkan oleh Lincoln University Of Business & Management »

Kursus ini Dalam Talian & Kampus Digabungkan
Start Date
Pendaftaran Terbuka
Duration
14 - 16 
Sambilan
Sepenuh masa
Price
39,200 AED
Ikut lokasi
Ikut tarikh
Start Date
Pendaftaran Terbuka
Tarikh tutup permohonan

Pendaftaran Terbuka

Location
Tarikh tutup permohonan
End Date