Mba - utama dalam pengurusan projek & operasi

Umum

Penerangan Program

Sarjana Pentadbiran Perniagaan - Program Pengurusan Projek & Operasi utama direka untuk memberi anda kemahiran praktikal dan konsep teori yang anda perlukan untuk memimpin projek-projek yang kompleks. Mempunyai kajian kes dunia nyata, ijazah pengurusan projek ini membentangkan teknik dan alat untuk mengurus projek jangka panjang dan jangka pendek, berjaya dan kos efektif.

Meningkatkan kursus pengurusan projek inti adalah kepekatan yang memberikan anda kepakaran khusus kandungan yang membolehkan anda memperdalam pengetahuan anda dalam bidang minat anda. Selanjutnya akan memberikan anda landasan menyeluruh dalam teori dan penerapan pelbagai konsep yang membentuk asas Pengurusan Operasi (OM). Sarjana Pentadbiran Perniagaan - Program Pengurusan Projek & Operasi Utama adalah program unik yang dibangunkan berdasarkan pengetahuan berkaitan dengan pengurusan kualiti merangkumi bidang Projek, Operasi & Alat Penambahbaikan & Kaedah Penambahbaikan.

Leverage pada pengurusan projek & operasi menguatkan kelemahan yang wujud dalam sistem pengurusan dan operasi sesebuah organisasi. Kemahiran dan pengetahuan dalam pengurusan projek dan operasi membantu merumuskan langkah kaunter yang berkaitan untuk menghapuskan kelemahan dalam organisasi.

Program ini dibangunkan untuk menyediakan perunding kualiti yang cekap, penganalisis, pengurus produk atau perkhidmatan, pemimpin projek, pemaju perniagaan, atau operasi, teknologi maklumat dan pengurus rantaian bekalan di pasaran pekerjaan. Di GBS, program ini diperkuat lagi dengan berkolaborasi dengan Lincoln University of Business & Management, di mana campuran ahli akademik dan pakar industri akan disepadukan dalam proses pengajaran dan pembelajaran. Penglibatan Pakar Pengendalian Kualiti dari industri yang berkaitan dalam pembangunan bahan pembelajaran dan dalam proses pengajaran akan meningkatkan lagi bidang pengajian ini terutama dalam arena pendidikan tinggi semasa yang menyediakan graduan yang relevan dengan kompetensi yang diharapkan oleh majikan.

Tarikh Akhir Kemaskini Nov 2017

Latar Belakang Pusat Pengajian

LUBM is an organization committed to imparting quality business and management education to working professionals in the Middle East and beyond. We have strong industry presence in the management of h ... Baca lebih lanjut

LUBM is an organization committed to imparting quality business and management education to working professionals in the Middle East and beyond. We have strong industry presence in the management of higher education. If number is the criteria for our successful operation then we have enrolled over 4000 students in the last 5 years. Last year in 2016, we enrolled about 1400 students. Baca Ringkas