Read the Official Description

University of Worcester

MBA - Sarjana Pentadbiran Perniagaan

The Worcester MBA ialah kelayakan lepasan ijazah yang diiktiraf antarabangsa dalam pengurusan, yang akan mencabar anda untuk meregangkan kebolehan semula jadi anda. Program sepenuh masa selama setahun memberi tumpuan kepada teknik-teknik pengurusan yang terkini dan termasuk latihan pilihan 6 bulan, dermasiswa pengenalan, akses kepada Program Pemimpin Masa Depan 'kami dan keahlian / kelayakan tambahan dari Institut Pengurusan Chartered berprestij itu.

Anda akan belajar untuk membangunkan strategi mampan yang boleh bekerja dalam persekitaran yang hypercompetitive di kedua-dua tempat fizikal dan ruang maya. Anda akan memikirkan bagaimana untuk mengambil pekerja yang terbaik, melalui teknik seperti mencipta jenama yang berkesan sebagai majikan, rekabentuk kerja yang inovatif dan analisis pengukuran utama. Anda akan meneroka pengurusan operasi antarabangsa dari segi menguruskan rantaian bekalan global, penyumberan luar dan pasukan kerja yang bersilang fungsian. Anda akan mengasah kemahiran membuat keputusan kewangan anda membolehkan anda untuk menunjukkan kebolehan anda untuk mengoptimumkan nilai pemegang saham, walaupun dalam keadaan yang kompleks seperti penggabungan dan pengambilalihan bermusuhan.

Anda akan bekerja dengan ahli akademik terkemuka dan pemimpin perniagaan yang berjaya untuk mengakses campuran kepakaran akademik digabungkan dengan aplikasi profesional sebenar.

Mengapa Kaji MBA di Worcester?

  • Tiada pengalaman kerja sebelumnya diperlukan
  • An 6 bulan pilihan latihan di UK
  • Sijil Pengurusan Strategik (kelayakan CMI) pilihan dianugerahkan setelah berjaya menyelesaikan semester pertama yang banyak akan memberi kesan jangka panjang aspirasi kerjaya anda. Anda juga akan mempunyai akses kepada Keahlian Bersekutu Institut Pengurusan Berkanun (CMI), yang banyak akan memberi kesan jangka panjang aspirasi kerjaya anda.
  • Satu program multinasional membolehkan anda untuk berkongsi pengalaman anda dan membina pemikiran global.
  • Peringkat 1 Pengajian Pengurusan dalam 2014 Survey Pelajar Kebangsaan untuk akses kakitangan dan ke-10 bagi kepuasan keseluruhan, menawarkan persekitaran yang sesuai untuk pelajar untuk belajar dan berjaya.

MBA membolehkan pelajar yang tidak mempunyai pengalaman pengurusan terlebih dahulu terus didedahkan dengan beberapa cabaran dan ketegangan yang wujud dalam peringkat pengurusan organisasi kontemporari. Kurikulum luas membolehkan pelajar untuk sama-sama mempertimbangkan isu-isu yang dihadapi oleh perniagaan hari ini, menganalisis masalah perniagaan dan organisasi, membangunkan keupayaan untuk mengenal pasti dan mengeksploitasi peluang-peluang, dan untuk bertindak dengan cara yang tegas dan keusahawanan untuk mendapatkan kelebihan.

Untuk maklumat lanjut, e-mel kami di: info@mms1.org. Sebagai alternatif, anda boleh melengkapkan borang di sebelah kanan dan pakar akademik akan berhubung dengan anda.

Program taught in:
English

See 2 more programs offered by Centre of Management and Applied Sciences »

This course is Campus based
Start Date
Sept. 2019
Duration
Sepenuh masa
By locations
By date
Start Date
Sept. 2019
Application deadline
Start Date
Sept. 2019
Application deadline
Start Date
Sept. 2019
Application deadline

Sept. 2019

Location
Application deadline
End Date
Location
Application deadline
End Date
Location
Application deadline
End Date