Mba - sepenuh masa

Umum

Penerangan Program

Baltimore MBA - kuat, fleksibel dan Direka oleh ANDA.

University of Baltimore MBA direka dengan anda (dan majikan anda) dalam fikiran. Anda mempunyai pilihan untuk mengambil kelas di dalam kelas tradisional, dalam talian atau kedua-duanya-itu pilihan anda. Apa sahaja yang anda membuat keputusan, anda akan belajar bersama pelajar-pelajar lain yang sedang mencari untuk berkembang secara profesional, sama seperti anda.

akreditasi AACSB International memastikan kami menawarkan anda satu program berkualiti yang boleh membantu anda hari ini-tetapi akhirnya menyediakan anda dengan pengetahuan dan kemahiran untuk esok.

Kami fleksibel apabila ia datang untuk memulakan program MBA.

HADIR KELAS ON CAMPUS ATAU ONLINE Anda mempunyai enam peluang untuk memasuki program-pada permulaan mana-mana sesi seperti di atas.

A MBA fleksibel yang membolehkan anda untuk mencipta masa depan anda.

masa anda - adalah masa anda.

The University of Baltimore mempunyai sejarah yang panjang yang mempunyai program perniagaan yang membolehkan profesional sibuk untuk juga mencapai matlamat pendidikan mereka ketika tinggal kehidupan seharian mereka.

Mendaftar dalam program UB MBA membolehkan anda untuk memilih:

  • berapa cepat anda mahu untuk melengkapkan ijazah anda;
  • bagaimana anda mahu mengambil kelas anda (bilik darjah tradisional, dalam talian atau kedua-duanya);
  • berapa banyak kelas pada sesi atau semester anda mahu mengambil;
  • pengkhususan atau anda anda boleh membina satu adat yang sesuai dengan matlamat kerjaya anda.

Apakah fleksibel MBA?

A fleksibel MBA memberi manfaat kepada profesional yang bekerja. Program UB MBA direka supaya anda boleh bersilang kedua-dua kehidupan peribadi anda dengan kehidupan akademik anda.

Banyak program MBA sepenuh masa dan kohort berasaskan, yang tidak selalunya mudah untuk pekerja profesional. Program UB MBA adalah fleksibel. Pelajar boleh memilih untuk mendedikasikan semua masa mereka untuk memperoleh ijazah mereka dengan pergi sepenuh masa - atau mereka boleh memilih untuk bekerja dan mengambil kelas, sambilan.

Apa yang membuat UB MBA-'flexible '?

Semua kelas UB MBA diajar pada waktu petang (bermula pada pukul 6 petang) jadi ia membuatkan ia mudah untuk anda untuk sampai ke kelas di kampus jika anda lebih suka kursus muka-ke-muka.

UB MBA menawarkan 50 peratus daripada kursus kami dalam talian (semua keperluan program teras yang diperlukan adalah dalam talian). kursus dalam talian kami diajar dalam format yang tak segerak, jadi walaupun anda berada dalam zon masa yang berbeza anda boleh menyiapkan tugasan anda atau mengambil peperiksaan anda.

Anda boleh membuat keputusan jika anda mahu mengambil kursus sambilan atau sepenuh masa - ia adalah semua terpulang kepada anda. Anda tidak perlu memberitahu sesiapa. Pilih pengkhususan atau menyesuaikan elektif anda untuk meningkatkan kerjaya anda dan membantu anda mencapai matlamat peribadi anda.

Kami mempunyai sesuatu yang kita suka untuk memanggil keperluan "fleksibel Core" bagi pelajar yang cenderung untuk bersandar kepada korporat-side atau mempunyai pemikiran keusahawanan. Kursus-kursus teras yang boleh disesuaikan untuk memenuhi matlamat kerjaya anda.

Beberapa kursus-kursus yang ditawarkan dalam 7 minggu "menggigit-saiz" format. Jenis-jenis kursus sebenarnya meningkatkan pembelajaran pelajar, terutamanya dalam talian, dan membolehkan anda untuk mendapatkan pengetahuan yang anda perlukan untuk bergerak ke peringkat seterusnya dalam program ini.

Apakah faedah?

Anda berada dalam kawalan hari anda dan mempunyai fleksibiliti untuk membuat keputusan apa jenis persekitaran pembelajaran yang bekerja untuk anda.

Anda akan mempunyai fakulti sepenuh masa yang tahu bagaimana untuk mengajar profesional yang bekerja, dan menyediakan pengalaman praktikal dalam senario perniagaan. Selain itu kami menyewa profesional perniagaan untuk mengajar kursus dan membawa kepakaran mereka dalam kursus-kursus khusus.

Berikut adalah semua yang anda mahu tahu mengenai University of Baltimore Sarjana Pentadbiran Perniagaan:

Ia diilhamkan oleh cabaran perniagaan dunia sebenar.

Selagi MBA telah ditawarkan di Universiti Baltimore, kami telah memelihara keperluan perniagaan dalam fikiran. Program kami telah dibina dengan nasihat dan kepakaran masyarakat Baltimore perniagaan, alumni kami yang dihormati, dan pelajar semasa dan bakal dan fakulti.

Matlamatnya adalah mudah dan jelas: membuat ia sebenar. Jadikan ia berkaitan. Membuat ia berguna kepada pelajar-pelajar kita, untuk tahun akan datang.

Dalam pendidikan tinggi, kadang-kadang kursus kurikulum dicipta di belakang tertutup pintu-teori tidak selalu berjalan beriringan dengan amalan. Pendekatan kami adalah berbeza. Kami berunding dengan pemimpin perniagaan dari beberapa syarikat terkemuka di kawasan ini. Kami meninjau pelajar dan alumni. Kami berpegang kumpulan fokus. Kami menjalankan penyelidikan menengah. Ia adalah penting bahawa UB MBA memenuhi keperluan pelajar-pelajar kita berkhidmat dan komuniti perniagaan yang mengupah mereka.

Kami menyedari bahawa terdapat permintaan yang kukuh untuk MBA. Apa-apa ijazah perniagaan siswazah abad ke-21, bagaimanapun, mesti terpakai kepada persekitaran perniagaan yang pantas, di peringkat global dipertingkatkan. Ia mesti mencapai jumlah pelajar yang disambungkan melalui teknologi seperti tiada generasi lain dalam sejarah. Kami menggalakkan pelajar-pelajar kita untuk pergi mengikut jejak dalam perniagaan dan masyarakat umum dan yang memerlukan MBA yang fleksibel kerana ia boleh digunakan.

Ia didorong oleh isu-isu yang paling relevan dalam perniagaan hari ini.

MBA kami dibina sekitar enam tema utama:

  • Urusan Inovasi dan Strategi
  • Terkemuka dan Urusan Orang
  • Antara muka dengan pihak luaran yang berkepentingan
  • Urusan Rantaian Nilai
  • Mengurus Prestasi dan Risiko
  • Teknologi memanfaatkan dan Perisikan Perniagaan.

Setiap kursus dalam program MBA UB ini sesuai dengan sekurang-kurangnya satu atau lebih banyak tema ini.

Sebagai contoh, Kreativiti dan Usahawan kursus Mindset yang menyediakan pelajar untuk menjadi inovator, manakala Perniagaan Analytics menyampaikan pengetahuan mengenai penggunaan yang semakin penting dalam Big Data.

Ia memberi kuasa kepada anda untuk membina MBA anda sendiri.

Itu pilihan anda. Kita tahu bahawa anda sedang mencari untuk berkembang secara profesional dan "teras fleksibel" kami membolehkan anda untuk menjalin jalan keusahawanan atau korporat, atau sedikit kedua-duanya.

Walaupun terdapat set kursus teras yang diperlukan bahawa semua pelajar perlu mengambil, "teras fleksibel" MBA membolehkan pelajar untuk memilih antara keusahawanan atau tumpuan korporat.

Sebagai contoh, urutan teras dalam kewangan mempunyai pelajar mengambil Pengurusan Kewangan untuk 1.5 kredit-kemudian mereka mempunyai pilihan untuk memilih sama ada Keusahawanan Kewangan atau Kewangan Korporat, masing-masing 1.5 kredit. Pendekatan ini memberikan pelajar asas biasa belajar apa yang majikan jangkakan, di samping menggalakkan mereka untuk memilih fokus yang sesuai dengan keperluan dan aspirasi kerjaya.

Anda juga boleh memilih daripada pelbagai kursus elektif untuk memenuhi salah satu dari 10 pengkhususan.

Ia menawarkan format kelas "menggigit bersaiz".

Kebanyakan kursus MBA adalah kelas 1.5-kredit, diajar dalam sesi tujuh minggu. Kajian kami menunjukkan bahawa bukan sahaja pelajar mahu lebih cepat, lebih "hadam" kursus disampaikan dalam pelbagai format-tetapi yang jenis kursus sebenarnya meningkatkan pembelajaran pelajar, terutamanya dalam talian.

Kelas yang dimuatkan ke dalam jadual sibuk anda.

The MBA disampaikan dalam enam sesi sepanjang tahun ini. Gabungan kelas 1.5-kredit dan lebih pendek sesi tujuh minggu mengekalkan kualiti program dan menjadikannya lebih mudah untuk memenuhi kelas ke dalam jadual sibuk anda. Ia juga berpotensi untuk mempercepatkan masa anda untuk melengkapkan program ini.

Tradisional semester 15 minggu dengan kursus 3 kredit juga disediakan. Jika anda tidak perasan sudah you're dalam kawalan dan pilihan adalah milik anda.

Ia AACSB International bertauliah.

Persatuan untuk Advance Collegiate Sekolah Perniagaan adalah piawaian emas dalam sekolah perniagaan pentauliahan di seluruh dunia, kurang daripada 5 peratus daripada semua sekolah perniagaan di dunia telah dikurniakan ciri kecemerlangan ini. Kami terus mengekalkan standard akreditasi ini dan bangga untuk mengatakan bahawa perubahan kepada MBA kami memelihara dan walaupun mengukuhkan-kami akreditasi AACSB International.

Adakah kamu tahu? Hanya satu pertiga daripada sekolah perniagaan di Amerika Syarikat boleh menuntut AACSB International akreditasi terbilang.

Ia boleh didapati di kampus dan dalam talian.

The MBA memberikan peluang kepada pelajar untuk mengambil kelas di kampus talian dalam persekitaran Web yang menarik. Dan kita tahu bagaimana untuk mengajar dan menyampaikan program MBA talian selepas semua kami sekolah pertama di dunia yang menawarkan AACSB dalam talian yang diiktiraf program MBA.

1999 Tahun ini kami telah melancarkan talian MBA.

Ia merupakan satu peluang yang luar biasa.

The MBA kekal pintar, tahap yang sangat berharga. Malah, ia mungkin lebih perlu sekarang berbanding sebelum ini. Tetapi seperti mana-mana produk atau perkhidmatan, ia mesti disesuaikan sebagai tuntutan perubahan pasaran. Kami mempunyai MBA yang menyediakan anda untuk sengit dunia yang, yang berkaitan di peringkat global. Ini adalah MBA masa depan yang cerah memuaskan, anda.

Tarikh Akhir Kemaskini Apr. 2017

Latar Belakang Pusat Pengajian

The University of Baltimore provides innovative education in business, public affairs, the applied liberal arts and sciences, and law to serve the needs of a diverse population in an urban setting.

The University of Baltimore provides innovative education in business, public affairs, the applied liberal arts and sciences, and law to serve the needs of a diverse population in an urban setting. Baca Ringkas