Read the Official Description

Leaderboard-antarabangsa-mba-mib

mba sepenuh masa dalam perniagaan antarabangsa

"Full-time kami Antarabangsa MBA adalah dalam suatu pengalaman yang menguja dan mengubah hidup. Ini bermakna meletakkan asas untuk kerjaya anda, hubungan yang akan bertahan seumur hidup bangunan, dan mengadakan pertemuan dengan pemimpin mampu mempengaruhi masa depan profesional anda. Anda akan belajar bagaimana untuk menggunakan potensi, selama ini mengambil kesempatan anda pengalaman yang unik yang tinggal di Itali. suasana antarabangsa sekolah akan menghubungkan anda dengan pelbagai budaya dan merangsang dialog. The International MBA akan memberikan anda alat untuk mencapai matlamat profesional anda, meningkatkan nilai anda dalam pasaran kerja, dan meluaskan kemungkinan kerjaya antarabangsa anda. "

Andrea Tracogna
Pengarah Full-time MBA dalam Perniagaan AntarabangsaSepenuh masa MBA dalam Perniagaan Antarabangsa adalah Sarjana Pentadbiran Perniagaan dengan tumpuan antarabangsa yang kukuh, yang dijalankan sepenuhnya dalam bahasa Inggeris.

MBA merangkumi semua prinsip tema pengurusan antarabangsa, dan berfungsi untuk membantu para peserta membina membuat keputusan dan kemahiran pengurusan.

Penyertaan meletakkan anda dalam program MBA bertaraf dunia dari segi kandungan, pengajar dan pelajar, pertubuhan, kualiti perkhidmatan, kemungkinan rangkaian dan peluang kerjaya selepas tamat program ini.

Antarabangsa MBA Pentauliahan Satu-satunya cara objektif untuk menganggarkan nilai program MBA, kewibawaan, dan kredibiliti antarabangsa adalah melalui akreditasi ia telah memperoleh.

Mayat akreditasi menilai kandungan, program, pengajar, metodologi dan organisasi, yang mengesahkan hanya MBA berkualiti paling tinggi di dunia. MBA kami diiktiraf oleh (Pentauliahan diiktiraf oleh Perekrut Antarabangsa):

  • AMBA, Persatuan MBA: akreditasi antarabangsa yang paling penting untuk MBA, hanya 160 Sekolah di dunia disahkan.
  • Asfor: menilai program pendidikan pengurusan di Itali, yang mengesahkan program Sarjana dan MBA atas.
mercati-finanziariKurikulum ini satu tahun MBA sepenuh masa dalam Perniagaan Antarabangsa meliputi semua topik dalam program MBA dua tahun tradisional dengan kurikulum sengit dan mencabar.

Keamatan program ini akan mengukuhkan pengalaman MBA anda, kedua-duanya dari perspektif profesional dan peribadi.

Program taught in:
English
Itali

See 2 more programs offered by MIB Trieste School of Management »

This course is Campus based
Start Date
Sept. 2019
Duration
Sepenuh masa
Price
25,000 EUR
(22% VAT termasuk). 2017 sudah tentu memberikan beberapa Biasiswa Merit.
By locations
By date
Start Date
Sept. 2019
Application deadline

Sept. 2019