Tuisyen: Bahasa Inggeris / Bahasa Turki

Jabatan Pentadbiran Perniagaan telah direka Master iaitu program Pentadbiran Perniagaan (MBA) untuk bertindak balas kepada keperluan pemimpin perniagaan masa depan. Kurikulum ini disesuaikan untuk berkhidmat pelbagai objektif melalui kursus-kursus bidang teknikal dan spektrum luas elektif yang memberikan pelajar peluang untuk meningkatkan pengetahuan dan kemahiran mereka dalam bidang Kewangan, Pemasaran, Pengurusan Sumber Manusia, Perniagaan Antarabangsa, Pengeluaran, Pengurusan Strategik dan persekitaran perniagaan Turki. Peserta Program MBA, dengan itu, akan menguasai kedua-dua butiran dan keseluruhan gambar dalam konteks tempatan dan global. Selain asas teori isu-isu perniagaan, modul meliputi perkembangan terkini dalam domain dan kehidupan sebenar permohonan. Pelajar mempunyai peluang untuk melanjutkan pengalaman pembelajaran mereka dengan menyeluruh dalam jangka tugasan. Program MBA menawarkan kursus-kursus dalam dua bahasa pengantar berdasarkan pilihan pelajar; dalam bahasa Inggeris dan Turki. Pelajar kami disediakan dengan asas-asas kawasan berfungsi selama tiga semester, dan sementara itu mereka juga pakar dalam bidang pilihan mereka melalui elektif selepas itu mereka menyiapkan tesis atau projek pada pilihan mereka.

Program bukan tesis termasuk 5 modul wajib, 5 modul elektif dan projek jangka panjang. Program dengan tesis termasuk 5 modul wajib, 2 modul elektif dan tesis.

Program MBA menawarkan tujuh modul pengkhususan:

  • Pasaran Modal dan Kewangan - Perniagaan Antarabangsa - Pengurusan Sumber Manusia - Pengurusan Runcit - Marketing Communications; - Pengurusan Risiko - Pengurusan Perniagaan Kecil
Program diajar dalam:
English
Yasar University
Kursus ini Lokasi Kampus
Start Date
Duration
Sepenuh masa
Price
11,000 USD
untuk program lengkap
Ikut lokasi
Ikut tarikh
Start Date
Tarikh tutup permohonan
Location
Tarikh tutup permohonan
End Date