Mba Sarjana Pentadbiran Perniagaan

Umum

6 lokasi tersedia

Penerangan Program

Yang EuroMBA adalah lebih daripada MBA. Ia menawarkan pengurus peluang untuk membangunkan kemahiran perniagaan mereka sambil membina rangkaian antarabangsa yang merangkumi seluruh dunia.

Dengan peserta purata 11 tahun pengalaman bekerja profesional, dengan lebih daripada 20 negara yang berbeza, dan dengan lebih daripada 50% daripada peserta yang tinggal di luar negara asal mereka, yang EuroMBA memberikan anda akses kepada komuniti global.

Kuasa perkongsian

Mengapa kajian di sebuah sekolah perniagaan apabila anda boleh belajar di enam? Rakan-rakan gabungan sumber memberikan peserta pengalaman yang tiada tandingan. Mengukuhkan kemahiran perniagaan anda dan mengalami pengetahuan dan budaya enam destinasi Eropah kami. Dianjurkan di sekitar tema kontemporari dalam pengurusan, pelajar menghadiri satu minggu kediaman di setiap institusi ini rakan kongsi EuroMBA:

 • Keusahawanan di Aix-Marseille Sekolah Pengajian Siswazah Pengurusan (Perancis)
 • Tanggungjawab Global di Audencia Nantes School of Management (Perancis)
 • Kitaran Perniagaan Kehidupan di EADA Business School Barcelona (Sepanyol)
 • Strategi Pertumbuhan Inovatif HHL Leipzig Sekolah Pengajian Siswazah Pengurusan (Jerman)
 • Urusan Pasaran Baharu di Kozminski University (Warsaw, Poland)
 • Pembelajaran dan Pembangunan dalam Organisasi di Maastricht University Sekolah Perniagaan dan Ekonomi (Belanda)

Kurikulum:

 • Pengenalan Seminar: Bengkel 4 hari akan membawa anda sehingga kelajuan, yang memberi tumpuan kepada penulisan dan kemahiran persembahan, komunikasi antara budaya dan juga diperkenalkan kepada persekitaran pembelajaran dalam talian kami: IBM Sambungan.
 • Enam minggu kediaman kami di seluruh Eropah meliputi pelbagai topik mengenai isu-isu pengurusan antarabangsa dan terkini. Lawatan syarikat dan latihan kepimpinan menyediakan anda dengan kemahiran praktikal dan wawasan.
 • Kursus dalam talian: Sepuluh modul perniagaan online teras memastikan anda membangunkan pandangan yang mendalam diperlukan untuk jawatan pengurusan am dan memberi peluang untuk membina rangkaian antarabangsa yang kukuh melalui kerja berpasukan pelbagai budaya anda. Belajar di mana sahaja dan bila-bila masa, dengan sokongan harian dalam talian daripada kakitangan antarabangsa kami.
 1. Pengurusan Strategik
 2. Pengurusan Perubahan
 3. Pengurusan Antarabangsa
 4. Pengurusan Perakaunan
 5. Kewangan korporat
 6. Pengurusan Sumber Manusia
 7. Teknologi dan Inovasi Pengurusan
 8. Pemasaran Antarabangsa
 9. Ekonomi Pengurusan
 10. Operasi dan Pengurusan Rantaian Bekalan
 • Tesis: cabaran terakhir. Menghadapi masalah perniagaan tetapi tidak pernah pasti bagaimana untuk menyelesaikannya? Tesis akhir adalah projek perniagaan di mana kami akan menyediakan anda dengan jurulatih pakar untuk membantu anda menyelesaikan isu-isu yang lebih besar
.

Kemasukan Syarat-syarat:

 • Ijazah Sarjana Muda atau yang setaraf
 • Sekurang-kurangnya 5 tahun pengalaman profesional
 • Kemahiran dalam bahasa Inggeris
Tarikh Akhir Kemaskini Mac 2020

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami

Latar Belakang Pusat Pengajian

The EuroMBA is more than an MBA. It offers managers a chance to develop their business skills while building an international network spanning the entire globe. Since its inception in 1996, the keywor ... Baca lebih lanjut

The EuroMBA is more than an MBA. It offers managers a chance to develop their business skills while building an international network spanning the entire globe. Since its inception in 1996, the keywords of the EuroMBA include the strong international network of students, alumni and faculty, coverage of international business and management topics, flexibility through combination of online and residential learning, multicultural team projects, use of latest technologies and international accreditation and recognition. Baca Ringkas
Maastricht , Nantes , Marseille , Kitzscher , Warsaw , Barcelona + 5 Lagi Kurang

Akreditasi