Cari program MBA yang akan mengubah anda dan mempersiapkan anda untuk berfikir seperti tidak pernah sebelum ini. Di Chicago GSB , anda akan diilhamkan untuk menetapkan jenis piawai yang sering membawa kepada idea-idea yang mengubah dunia. Paling penting, anda akan muncul sebagai pemimpin yang arif, dengan kemahiran dan pengetahuan yang anda perlukan untuk bertindak tegas dan berkembang maju dalam mana-mana penetapan perniagaan.


MBA Kekuatan Penuh Disesuaikan untuk Pelajar Kerja

Program MBA Evening dan Weekend MBA menawarkan pelajar yang bekerja dengan ijazah yang sama, yang diajarkan oleh fakulti kelas dunia yang sama, dengan kualiti mutlak yang sama. Hanya format berbeza. Anda memilih yang memenuhi minat, matlamat, pengalaman dan ketersediaan anda.


Peribadikan Pendidikan Anda


Di Chicago GSB, kami menghormati keperibadian pelajar kami, sebab itulah kami menawarkan kurikulum paling fleksibel di mana-mana sekolah perniagaan terkemuka di dunia. Keperluan darjah merangkumi beberapa kursus yang diperlukan dan senarai panjang pilihan. Percuma dari kelas teras yang diketengahkan yang diperlukan oleh sekolah lain, anda diberi kuasa untuk memilih kelas yang sesuai dengan pengalaman, minat dan matlamat kerjaya anda.


Belajar dari Fakulti Kelas Dunia


Selama lebih dari satu abad, fakulti kami telah mendefinisikan dan mentakrifkan semula-cara dunia melakukan perniagaan. Profesor kami merubah sains pasaran saham; berasal dari kajian kewangan moden; memasarkan pemasaran pangkalan data; dan melancarkan Pasaran Pilihan seperti yang kita tahu. Fakulti GSB Chicago mempunyai reputasi untuk membangunkan rangka kerja ekonomi, politik, dan teoretis yang berasaskan perniagaan.


Di GSB Chicago, fakulti dan pelajar bekerjasama untuk mewujudkan komuniti intelektual yang berkuasa tinggi. Perbincangan secara kolektif, tetapi sengit. Hasilnya adalah persekitaran pembelajaran yang membekalkan minda pelajar dan memperluas perspektif mereka.


Dapatkan Perspektif Baik-Bulat


Di Chicago GSB, idea berpusat dari setiap bidang perniagaan. Bebas dari sempadan yang dikenakan oleh jabatan akademik tradisional, fakulti kami membawa perspektif yang segar dan idea baru dari semua aspek dunia perniagaan. Di sini, pembelajaran melintasi semua disiplin, menggabungkan perniagaan dengan segala-galanya dari antropologi dan undang-undang kepada dasar dan psikologi awam.


Bina Pengalaman Kepimpinan


Seminar Kepimpinan dan Kemajuan Kepimpinan kami (LEAD) menonjolkan keyakinan kita yang mendalam bahawa kepemimpinan yang terbaik diajar melalui pengalaman. LEAD mendedahkan pelajar kepada situasi kehidupan sebenar, membolehkan mereka mengasah interpersonal, membina pasukan, dan kemahiran kepimpinan dalam persekitaran bebas risiko.


Menjadi sebahagian daripada Komuniti yang Berkuasa


Apabila anda menyertai Chicago GSB, anda mendapat akses segera ke rangkaian 1,400 pelajar yang bekerja profesional. Program MBA Evening dan Weekend MBA terdiri daripada orang dari banyak budaya, negara, industri dan profesi. Anda juga merupakan sebahagian daripada rangkaian alumni berpengaruh hampir 40,000 siswazah di 90 negara di seluruh dunia-5,400 daripadanya adalah pemilik perniagaan, CEO atau pegawai syarikat teratas. Selamanya dihubungkan dengan Chicago GSB, mereka memberikan pelajar kami akses kepada syarikat-syarikat teratas, dan mewujudkan pangkalan rangkaian yang luas untuk pelajar dan alumni di seluruh dunia.

Program diajar dalam:
  • English

Lihat 2 lagi program yang ditawarkan oleh University of Chicago Booth School of Business »

Kursus ini Lokasi Kampus
Start Date
Sep 2019
Sep 2019
Duration
Ikut lokasi
Ikut tarikh
Start Date
Sep 2019
Tarikh tutup permohonan
Start Date
Sep 2019
Tarikh tutup permohonan
Start Date
Sep 2019
Tarikh tutup permohonan
Start Date
Ogo 2019
Tarikh tutup permohonan

Sep 2019

Location
Tarikh tutup permohonan
End Date
Location
Tarikh tutup permohonan
End Date

Sep 2019

Location
Tarikh tutup permohonan
End Date